Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gej23

JESTEM Gejem I BRZYDZĘ SIE was KOBIETY !!!

Polecane posty

Gość gej23

zawsze uwazałem was za zło konieczne i cos wypaczonego macie te wasze dyndajace cyce i śmierdzicie cipami (a moze bardziej rybami) rzygac mi sie chce jak o tym myśle. A ci debile hetero jeszcze wpychaja wam w wasze śmierzdące sflaczałe ci.pska. Jeszcze sie tym zachcywaja jakby było czym - debile ! Wiem ze dla wiekszosci idiotek tutaj to bedzie nie do zaakceprowania i od razu pomysla ze przeciez tak byc nie może i że to podszyw. TO SIE KU.rwa obudźcie bo ja SERIOOO głupie hetero krowy.

Gość kobietka sexy
ale bym ci zajebała !

Gość gej23
wszędzie sie wpiepszacie i obnosicie z tymi waszymi dupami na wierzchu i cycami. Po co to komu potrzebne ? wam chybe tez nie sjet to potzrebna dioszczescia tk sie z butami w zycie ludzi wpychac. rzygac mi sie che jak widze te całe wasze podpaski i tampony, jeszcze na dodatek w tv. Nie jesteście sa me na tym świecie !!!

Gość lats
ja uwielbiam czuć na jeżyku kutasa, jestem gejem i jestem z tego dumny

Hey Gay!! A moze by tak na spacerek??:) Jakaś paradka czy cuś?? Jakos dawno sie nie obnosiliscie!!:P:P

Gość lats
zamiast spaceru chętniej obciągnął bym gdzieś na mieście chętnemu panu. MOże jakiegoś znajdę :]

Gość kalesony boga wojny
a po jakiemu to zdanie ulozyles bo albo odmienac nie potrafisz albo ci juz calkiem mozg sperma oblazl

Gość kalesony boga wojny
brzydze sie was kobiety jeeeeeee a ja brzydze sie was gejeeeee

Gość kalesony boga wojny
:classic_cool:

Gość zastanawiajace
tak bardzo chesz wszystkim uswiadomic ze nie nawidzisz kobiet, ze zaczynam sie zastanawiac czy nie jestes czasem kryptoHETERYKIEM

Gość JURO
A poza tym to jak widzę geja za każdym razem wymiotuję,oni śmierdzą i kutasy im z gęby wychodzą

Gość JURO
A jakby było mało to najpierw sraja a potem tam wpychają to nie do zaakceptowania

Gość -----------------
gej23 z gejem to ty sie nawet nie spotkales kretynie ,zaden Gay sie tak nie wyraza o kobietach,marna prowokacja!!

Gość samk
skąd u was tyle wrogości dotyczy to jednych i drugich!

Gość samk
Tak to prawda Gej tak sie nie wyraża

Gość gej23
posłuchaj głupianie3edukowana rybo, mam to gdzies co omnie myslisz i tak wiem że zazdrościsz nam ze jestesmy tacy silni i sie potrafimy łączyc w oparadach. A bedzie nas jeszcze więcej to sobie zapisz !! Tak dobrze słyszałaś brzydze sie wami i waszymi okresami i całym tym obrzydlistwem. Zaden gej nie pokazuje dupy kazdemy i cycek jak wy bo ma troche godniości a ni nie reklamuje podpasek czy tamponów. My jestesmy męscy i na tym opiera sie nasza miłośc jest zdrowa i bez zakłamania jak wasza hetero

wiesz co koles przesadzasz przeciez sa tacy mezczyzni co parcuja w nocnych klubach i pokauja dupy! a po drugie dla kobiet sa reklamowane podpaski i tampony a dla faceta prezerwatywy itp, i wiesz co dla mnie to jest okropne jak facet facetowi w dupe hoojem wali:O az rzygac sie chce.. nie potepiam was i nie chce obrazac ale Ty nie masz parwa pisac takich rzeczy na kobiety! zreszta to Twoja opinia:O ale mi tez sie chce rzygac jak slucham czego takiego!

Gość misia misia
kocham cię geju, kocham wszystkich homosexualistow, pieprzylam sie kiedys z dwoma gejami i bylo zajebiscie

Gość gej23
mam prawo bo to wolny kraj. A mnie brzydza wasze podpaski , że sie obnosice z cipami wszedzie i wasza hipokryzja. Meska miłośc jerst czysta otwarta i szczera. Tak bo wasza jest zakłamana kazda kazdej dupe myje a z seksem analnym to mi nie wyjeżdzaj juz zapiomniłas co robicie z waszymi hetero

Gość gej23
i nie wklejaj mi tu waszzych wystajacych cycków bo rzygac mi sie chce jak na to patrze - zjeby !

myslisz, za ja tak uwielbiam miec okres??? i tu sie mylisz bo dla mnie anal jest obrzydliwy:O masz racje to waolny karj, ale i tak kurwa nie masz prawa obrazac innych!! gej sie tak nie zachowuje i nie obraza, ZAL MI CIE GEJU:O

Gość gej23
jestem jaki jestem i moja sprawa a zachowuje się jak mi sie podoba heterozapładniaczko !

mi to nie przeszkadza ze jestes gejem tylko wkurwia mnie to twoje pojebane zachowanie, kurwa palant sie tak tylko zachowuje. pojebany jestes i tyle!

Gość gej23
idz popros swego hetero moze zrobi ci dzidziusia

narazie mi sie nie spieszy zeby miec dziecko ale w przyszlosci napewno... a Ty co nawet potomka nie zostawisz.

Gość ixxxxxxxi
spadaj ścierwo gejowskie!!! przylazł eunuch i się wysila żeby komus dokopac (?) Po kija wlazłeś na Kafeterie?????????????? to jest forum dla KOBIET!!! zrozumiano?? Dla KOBIET- cudownych, pieknych istot!! zgrabnych z tyłeczkami i piersiami, Spadaj bo ci tampona w dupsko wsadze chociaz szkoda tampona nawet na twoja gejowska obfajdana rozciągnietą kutasami dupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość gej 23
jestem gejem i sie tego wstydze :( podziwiam WAS kobiety :) popieprzylo mi si ew głowie

Gość gej23
Rybi zapachu to sie dowiedz że mamy bardziej estetyczne i higieniczne sposoby rozmnażania (bank spwermy) i to takie jak ty będa za nas rodzić :D:D pozatym nauka tak szybko idzie ze niedlugo wogole was my nie bedziemy poptzrebowac aby miec potomstwo