Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabella5647

Nie umiem już kochać....

Polecane posty

Gość Anabella5647

Jestem od dwóch miesięcy z bardzo fajnym,dobrym,inteligentnym facetem,który bardzo mi się podoba. Spędzamy ze sobą sporo czasu-romantyczne wyjazdy,spotkania,ciekawe rozmowy....a ja chyba nic do niego nie czuję. Boję się że on widzi w moich oczach ten brak blasku. A może to jeszcze za wcześnie na uczucie? Przeżyłam kilka rozczarowań,po ostatnim jakby coś we mnie pękło i mimo że poznawałam naprawdę wspaniałych facetów którzy mi się podobali i pociągali nic nie potrafiłam do nich poczuć. Nie ma tych dreszczy,palpitacji serca,rumieńca na twarzy-dlaczego nie potrafię się tym odwzajemnić? A może serce mi skamieniało,po bólu jakiego wcześniej doświadczyło? Ale od tego czasu minęło już tyle lat....

mam to samo, a raczej podobnie, ale u mnie to dopiero pol roku trwa, ale i tak nawet nie zwracam uwagi na płec przeciwną hmmm nigdy tak się nie czułam i nie miałam większych problemów z nawiązywaniem nowych kontaktów i wchodzeniem w nowe związki, teraz jest inaczej, myślę ze muszę to poprostu przeczekać, ale ty piszesz, ze juz to trwa u ciebie kilka lat...ja tak nie chce!!!