Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaufany12345

Czy ma cie zaufanie do partnera gdy idzie sam z kolgami/koleżankami na impreze??

Polecane posty

Gość zaufany12345

nie gryzą was dziwne głupie mysli... nie obawiacie sie ze cos sie moze wydarzyc... ja ostatnio puscilem soja dziewczyna na impreze sama z kolezanka bo ja nie moglem..zresztą chodzimy czasami oddzielnie... ale jak sie dowiedzialem ze potem dojechali tam koledzy jej kolezanki i jedem dawny kolega jej i razem sie bawili..to jakos dziwnie mi sie zrobilo nie wiem czy to normalne wy tez tak macie ...??? mam do niej zaufanie..ale czasami mam rożne mysli...co z nimi robila czy tylko tanczyla itd.?????

Gość natilkaa
Rozumiem Cie w 100%, mam tak zawsze. Mimo, ze moj partner nie dał mi nigdy zadnego powodu do obaw. Zreszta on jest taki sam, raczej nie jestesmy zwolennikami osobnych imprez. I przyznam, ze najlepiej sie czuje kiedy on jets u mego boku

Gość Martaa **
Jesteś zazdrosny... Też tak mam :) To norma ale ja ufam swojemu chłopakowi i wiem że mnie nie zdradzi ( ja jego też) ;** Ale w ciągu naszego dwu letniego związku był tylko raz sam na imprezie bo ja nie mogłam ale całą noc sie gryzłam z tym ,,Ciekawe co on robi '' ??

Gość zaufany12345
no dokładnie mamy do siebie oboje zaufanie..i sie nie ograniczamy jak ona ma ochote pojsc z kolezankami na impreze to Ok tylko zawsze mi pisze gdzie ida i pisze jak wroci do domu po imprezie ja robie dokładnie tak samo... tylko czasem mam takie mysle ze przeciez i tak nie powie mi gdyby cos zrobila zlego...mam takie mysli..owszem jak idzie z kolezankami ale jak dowiedzialem sie ze tam potem bylo z nimi 3 gosci i razem sie bawili...nawet zazartowała ze jak bym ja widzial na imprezie to napewno zrobiłbym sie zazdrosny. .powiedziala ze tylko dwa razy z dwoma zatanczyla i ze sie nie przystawiali..no ale głupie mysli chodza po głowie :/ heh

Ja jak bylam w zwiazku to nie mialam z tym problemow, jezeli chlopak nie dawal powodow do niepokoju. Dla mnie to kwestia zaufania i tego, ze sama potrzebuje troche wolnoesci ;)

Gość zaufany12345
no chyba jestem heh to normalne bo napewno jak ja bym sam z kumplami poszedł i powiedzial ze byly tam jakies kolezanki to napewno miala by podobne mysli co robilem itd.? i ja mam takie teraz heh ..ale jej wierze i ufam... ale te mysli heh :/

Gość zaufany12345
tez tak uwazam :) chyba pisze tak bo sam sie zlapałem na tym ze sam dopowiadam sobie histoyiki jak to bylo itd...

Mój był w pon sam na koncercie z najlepszą przyjaciółką jego siostry. Tej siostry z nimi nie było. :o

To ja jestem chyba nienormalna, bo nawet jak wiem lub widze ze chlopak tanczy z inna dziewczyna to mnie to specjalnie nie rusza. Po prostu ufam i wole znac prawde, doceniam jak sie przyznaje do takich rzeczy i wtedy nie jest to problem. Klopoty by byly jakbym sie dowiedziala od osob trzecich :p

mam zaufanie do męża i jak idzie z kolegami na piwko to wiem gdzie jest i wiem że jest ok pilnowanie nie ma sensu

Gość zaufany12345
no włąsnie jak druga osoba normalnie wszytko opowie to ok ale gorzej dowiedziec sie o czym co bylo od osob trzecich wtedy jest niefajnie ;/

co razcja to racja jak mówi wszytko i o wszytkich to ok ale najgorsze są osoby trzecie które dodaja by sparwdzic co sie wydarzy choc mnie nie rusza ta przyjemność bo wiem na co stać meża