Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knnkkkkk

miss akistan...slinka cieknie

Polecane posty

Gość knnkkkkk
Pakistn sorry

Gość kghiqwcgho/ah
piekna dziewczyna!

Gość e tam zadne cudo

Gość knnkkkkk
jak to jest ze te w pakistanie sa ladne a w polsce takich nie ma......

Gość knnkkkkk
one takie maja.... niestety.....dlugie lsniace i zdrowe.... ale faktem jest ze nie myja czesto...rz na tydzien albo raz n dw tygodnie

to bylo do wielbiciela... a co do włosow-prawda, eh-marzenie

Gość Centurion
Ladna ma cos w sobie , ale miss ? Na dyskotekach poznajke ladniejsze i zgrabniejesze kobiety ;)

pewnie na opakowaniu :) ja mam puder rozany od tego producenta :) bardzo fajny :)

rewelacja-brzuszek to chyba społeczna choroba-kazda go ma ;p jak drugi raz spojrząłam na zdjecie to juz nie wydaje mi sie taka beuaty- cycki zmeczone sila grawitacji? ;p

Sucre dOrge.. ja od razu brzuszek zobaczylam bo odkad rzucilam palenie to mam identyczny i strasznie sie z tym czuje :o a ta dolna oponke naprawde trudno zgubic. ponad dwa lata na diecie i nic :o :D

przerwa puder rozany do wlosow ale swietny jako maseczka z mleczkiem kokosowym i na twarz i na wlosy :) polecam a jesli szukasz lekkiego i niewidocznego pudru to polecam pryzmy sypkie givenchy - nie zamienie na zaden inny a juz przerabialam duzo lacznie z mineralnymi :)

przerwa -znam ten ból, niby na połkach pewo bardziewek do pacykowania sie a wiekoszośc to totalny bubel zamknięty w piknym opakowanku.. takie juz chyba czasy ze duzo wszytskiego a naprawde nie ma niczego :) rewlacja -oponek nie posiadam ale jak tak dalej bede jadla i obijała sie to pewnie sie ich dorobie :)

Rewlacja-ile masz wzorstu? jesli mozna wiedzieć ;) tak patrze na Twą stopke i zastanawiam sie nad połaczeniem opnki z 55g.. impossible?

170cm, nie mam oponki ale dokladnie taka sama kulke jak ta miss pakistan na brzuchu :o

aaa.. to jeszcze nic strasznego.. moze to miesnie tylko opacznie mylisz je z tłuszczykiem ;) nawet jesli nie da sie tego zgubic to jest pocieszenie- zawsze to wiecej ciała do kochaniaaa ;)