Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martunia83

Dziewczyny, co sadzcie o takim stroju na plaze?

Polecane posty

chyba umarł:( znikłam na 2 miesiące i jak wróciłam to już gdzieś znikną:P

Gość EGZAKLY-DOKLADNIE
;) DOBRE, ZALOZ SOBIE W SAM RAZ DLA OBLESNYCH ZASLINIONYCH STARUCHOW, BEDA MIELI UBAW .

Gość martusia skoro tak pomagasz
rodzicom w firmie to moze pokaz sie im w tym stroju, niech zobaczą na co wychowali coreczkę

Gość martusia skoro tak pomagasz
kurwa to nie zawód, to charakter.

Gość EGZAKLY-DOKLADNIE
kobieta z klasa nigdy nie pokazuje tego obcym , przypadkowym facetom , zrobi to tylko osoba z niskim poczuciem wlasnej wartosci .:O

Gość lepsze to nizli nic
lekka przesada isc tak na plaze :o

Gość nla
chcialas opinie. zostala wyrazona i po twojej rekacji na nie widac, ze chcialas aprobaty dla stroju. naucz sie, ze opinia nie zawsze jest tanim poklaskiem.

Gość Martunia83
Widze, ze niektorzy zapominaja wpisac swojego pseudonimu, tylko nie wiem czy z zazdrosci czy glupoty, bo jak mam sie odniesc do nich? @Greg: stroj kupiony w internecie, "przyjdzie" z UK albo US. @ kogos zawistnego, wg ktorego nie mozna byc na 8 olimpiadach - czlowieczku, to nie byly wyscigi do nagrody Nobla, tylko zwykle krajowe olimpiady, po 2 w roku plus jedna w wakacje. Tak cie dziwi, ze zajelam podium tyle razy? Dla sprostowania, chodzi o jezyk niemiecki, mieszkalam w Szwajcarii 6 lat idac tu do LO moglabym pisac mature z tego przedmiotu, dlatego tak latwo zdobywalam pierwsze miejsca, ale nie chce sie chwalic tylko uzmyslowic tobie i innym ze cos w glowie mam. Ale widze, ze polska zawisc nie pozwala wam tego zakodowac w glowie. @ ktos, kto mowil ze ku*rwa to charakter a nie zawod czy cos podobnego - kolejny pacan, oceniajacy czlowieka po ubraniu. @nibys - nie zauwazylam twoich wypowiedzi, wiec albo ich nie bylo, albo musialas sie znowu powtarzac czyli lac wode, ale tak sobie ostatnio patrzylam na ulicy na ludzi, bo zdaje sie cos mowilas o tym, ze nie kazdy musi ogladac moja dupe, czy ja musze ogladac czyjes paluchy u nogi? O malo nie rzygam jak widze dziewczyny w japonkach, ktore maja koslawe paluchy i do tego jeszcze nie zadbane (o facetach juz nawte nie mowie), czy musze ogladac cudze zolte dziurawe zeby gdy cos do mnie nie daj Boze mowi? Czy musze wachac smierdzacych ludzi na ulicy, ktorzy nie myja sie pod pachami...? To pytania retorytczne, wstrzymaj sie od odpowiedzi bo i tak nic nowego nie wymyslisz. Ja poki co za tydzien jak dopisze pogada wyjezdzam nad jakies jezioro "zdemorlaizowac" ludzi swoim strojem, ciekawe czy ktos zadzwoni po policje albo moze ktos zemdleje, tak czy owak, poprosze chlopaka zeby porobil mi jakies zdjecia, moze zdemoralizuje kogos na forum. Papa.

Gość kolor nieba
ale miałam ubaw, ja czytałam :D:D:D autorka to ciężko myśląca prokwokatorka, niestety nie mam nic wiecje do dodania bo niechem powtarzać innych =nibys=masz racje w tym co piszesz ale jak wytłumaczysz "głupiej krowie" że jest krową, :D:D:D

Wg mnie strój ten dobry jest na imprezy zamknięte. Chłopak się ucieszy, jeśli np. założysz go do jacuzzi, ale niekoniecznie może być zachwycony, że inni mogą Ci zajrzeć... w sumie gdziekolwiek chcą. W tym stroju na pewno nie będziesz miała swobody ruchów-nogi cały czas razem itp. Dla mnie wychodzenie w takim stroju to po prostu objaw ekshibicjonizmu, czyli zboczenia. Ja całkiem lubię nasz Ciemnogród... jest dużo miejsc "jasnych", zostawcie coś dla "ciemnych".

Bueheh rozsmieszyłas mnie:D To juz lepiej sie opalaj bez stanika. A nie w takim kurewskim stroju. TOPLES tak, ale taki stroj? Ty masz wogole klase dziewczyno? Z cipka na wierzchu. Bueheh Chora jesteś. I mozna w bikini wygladac duuuuuuzo sexowniej niz w takim czyms :D Pewnie masz dupe zamiast twarzy:D i chcesz cipke pokazywac:D hahaha;d zeby od twarzyczki uwage odwrocic:D

Rzeczywiscie zazdroszcze Ci glupoty :D Jest tyle sexownych strojow kapielowych a TY TAKIE COS KUPUJESZ. Mój BOże. I ja Ci mam zazdroscić:D ja równiez sie opalam toples, ale jak sie opalam na PLAŻY, leze, zdejmuje staniczek i sie opalam. A nie chodze z cyckami po calej plazy. W zyciu bym swojej cipki nie pokazala choc uwazam ja za najpiekniejsza na świecie (nie tylko ja:D)

Gość .......brak slow..
iNTELIGENTNE KOBIETY NIE CHWALA SIE SWOIM WYKSZTALCENIEM NA FORUM, GDZIE I TAK WIADOMO ZE NIKT CIE NIE ZNA.:D a co rozum swoj chcesz pokazac na plazy w takim stroju? pokazalas jaka jestes rozgarnieta i wystarczy.

Gość tak szczerze
zastanow sie nad tym inaczej...nad morze idzie rodzinka..kobitka po ciazy,maly dzieciak i maz....jakbys sie czula na miejscu tej mezxatki,jakby maz odwrocil za toba glowe?? na plaze wielu ludzi chodzi z rodzina i nie zyczy sobie gorszacych widokow....mam takie samo zdanie jak gdzies tam wyzej-chcesz sie dowartosciowac,ale nie tedy droga... ja osobiscie nie rozumiem czym sie kierujesz chcac zalozyc ten stroj...mi by bylo najprosciej w zyciu wstyd robic z siebie idiotke publicznie...a chlopaka gratuluje,jak cie chce lansowac na dziwke...ja mam wszystkie bluzki przykrywajace brzuch,a moj chcialby mi jeszcze takie za tylek kupic..i to uwazam za normalne...

Gość ze skrajnosci w skrajnosc
No przesada, ja rozumiem bikini..stringi...ale to co zobaczylam jest dobre na burdel-party.

No cóż, absolutna nagość jest o wiele bardziej elegancka niż seksualna prowokacja na ogólnodostępnej plaży.

buhehehehehehe:P już myślałam że ominie mnie przyjemność przeczytania odpowiedzi która jeszcze bardziej cię ośmieszy a jednak nie. jak ładnie widać w niej jak mało tolerancyjna jesteś i zadufana w pojęciu swojego pięknego idealnego ciała i ogromnej inteligencji. Na szczęście teraz ograniczyłaś sie to zepsutych zębów potu i paznokci z czego jestem dumna to naprawdę wielkie osiągniecie dla mnie że już nie obrażasz ludzi niepełnosprawnych i starych. gratulacje.

A rob se dziewczyno co chcesz. Ja bym się nie czuła zbyt komfortowo jakby wszyscy widzeli moje intymne cześci ciała. Ale jeśli tobie to odpowiada to prosze bardzo, licz sie jednak z tym ze wiekszośc ludzi bedzie po prostu bawił twoj wyglad. A i nie wiem co twoj chlopak widzi przyjemnego w tym ze chodzisz naga po plazy?

po 1. kolesie zamiast sie pdniecac na Twoj widok beda sie smiac i mowic" buahaha suty jej widac i ****** buahaha ":D po 2. masz beznadziejnego faceta.. ktory CHCE pokazywac cip** innym :D po 3. jakby mnie zobaczył Twoj facet w bikini to by Cie zostawil momentalnie w tym swoim przesexownym stroju kapielowym:D Założysz sie?:D

Strój absolutnie nie nadaje sie na publiczna plażę. Takie jest moje zdanie. Zastanawia mnie tylko po co zakładałaś ten topik, przeciez i tak juz zdecydowałaś,że będziesz w nim paradować nad polskim morzem. Nie wim, czy wierzyć w te wszystkie olimpiady ale trzeba przyznać,że z operowaniem słowem pisanym nie masz problemu.

Martunia, Możesz napiszesz do mnie na maila? Bo chciałbym o coś zapytać ale nie na tym forum...

Gość Martunia83
No nie moge, na prawde nie moge (ze smiechu)... riposta: @kolor nieba - dziewuszko, nie dziwie sie, ze nie wytlumaczys krowie (czyli mi) ze jest krowa, skoro nie nauczylas sie pisac poprawnie po polsku - nie "niechcem" tylko "nie chce" wiec wyjdz. @persymona - poczatek twojej wypowiedzi calkiem w porzadku, jednak jesli dla ciebie ekshibicjonizm to zboczenie, to niestety, ale dolacz do kolezanki wyzej. @ chce wazyc 52kg, sam pseudonim zniecheca do jakiejkolwiek dyskusji ale mi tam, jak jedziemy to jedziemy: Skad wiesz jaka mam twarz? Myslisz ze pokazuje swoje cialo zeby odwrocic uwage od swojej twarzy? Zdjecia swojego ci nie wkleje, ale uwierz mi, ze nie jestem brzydka (nie bede sie "przechwalac" o swojej urodzie bo to jest "be" na tym forum). Ale swoim ostatnim postem skompromitowalas sie niemilosiernie ale reszta tego nie zauwazyla (ta reszta, ktora uwaza mnie za zadufana w sobie), bo piszesz ze mam beznadziejnego faceta i ze gdyby zobaczyl piekna ciebie to od razu zostawil by mnie dla ciebie... nie tylko to nie wymaga mojej odpowiedzi, nie tylko to jest kompromotujace ale zalosne i prymitywne do potegi n-tej. Tez mozesz wyjsc. @ tak szczerze - A myslisz ze faceci odwroca glowe tylko za przeswitujacym biustem? To chyba jestes pod kloszem chowana, z reszta widac po tym co piszesz, ze twoj chlopak kupuje ci tylko takie bluzki, ktore zakrywaja ci tylek . ha, to jest OK? co on? jakis niepewny siebie ze sie boi ze ktos zobaczy twoj tylek w spodniach? moze ma kompleksy? a moze ty masz duzy tylek i on sie go wstydzi? Moj nie lansuje mnie na dziwke, ale jesli wam obce sa jakies wyzsze doznania seksualne to naprawde wspolczuje (Freud okreslilby was zboczencami - choc nie wymagam abyscie wiedzialy kto to jest - cyk, i wikipedia, nie? hehe) @Morgaine - masz racje, ale tu wlasnie chodzi o mala seksualna prowokacje. @greg zapytaj tutaj, moze da sie zbulwersowac te czytelniczki jeszcze bardziej:) @nibys - ty to od 3 stron piszesz to samo, wiec to jak grochem o sciane... Caly ten topic mial za zadanie zbadanie waszej reakcji, bo lepiej tu niz na plazy, ale ze z pradem to plyna tylko martwe ryby (i olbrzymia czesc forumowiczek) wiec na pewno go zaloze choc na jakiejs ustronnej plazy. Przypomne tylko, ze mam 6 innych kostiumow wiec to bedzie jedno z kilku doswiadczen w zyciu. Pozdrawiam beton serdecznie.

Nagonka jak na czarownicę... :-) A tak naprawdę nie wiadomo o co ta cała dyskusja. Mi osobiście taki strój się podoba i nie miałbym nic przeciwko temu żeby moja kobieta pokazała się w takim na plaży. Ale w Polsce nie - właśnie ze względu na to \"święte oburzenie\". Są kraje gdzie na plażach są rozebrane podstarzałe Niemki i trzeba sobie z tym radzić, są kraje gdzie opalają się topless piękne kobiety (topless i w stringach) i nikogo to nie gorszy i nie powoduje zachwiania moralności spoleczeństwa. Są też kraje gdzie na plażach panuje dowolność: jedni opalają się nago, inni w strojach. Znam miejsce w Polsce gdzie (duże miasto na południu Polski) na małym zalewem jest plaża \"normalna\" i plaża naturystów - ciekawe jest to że korzystający z jednej i z drugiej spotykają się w kolejce do baru znajdującego się pomiędzy jedną a drugą plażą. I też nikogo nie bulwersuje że ktoś jest nagi... Nagość to nie grzech, strój podkreślający seksualność i mający mocny wydźwięk erotyczny to nie - jak to niektórzy ładnie określają - \"kurewstwo\". Czy kobieta zakładająca bardzo krótką spódniczkę jest dziwką? A przecież wiekszość to akceptuje. Pomimo tego że ładne kobiece nogi są bardzo silnym bodźcem seksualnym. Zwłaszcza dla dorastających chłopców. Mamy zabronić? Myślę że każdy powinien postępować zgodnie z PRAWEM (choć ono też nie zawsze jest mądre ale jakieś reguły trzeba przyjąć) a kwestię indywidualnej oceny moralności drugiej osoby należy odłożyć na bok. Niech każdy ubiera się tak jak lubi. A niektórzy lubią kusić i prowokować i mają do tego pełne prawo. A dzieci? No cóż - to rodzice kształtują dzieci a nie przypadkowe sytuacje na plaży i nie tylko. Dlaczego myśli się że jak dziecko zobaczy nagą kobietę lub element męskiej lub kobiecej anatomii to pomiesza mu się światopogląd? A może i orientacja się zmieni? Rzadko kto buntuje się przeciwko brutalności w życiu codziennym (telewizji, na ulicach, na stadionach) ale już seksualoność ludzka jest nie do zniesienia. A potem okazuje się że Polacy są nasłabiej wyedukowanym narodem w temacie swojej własnej seksualności... Myślę że Martunia lubi prowokować - na tym forum do dyskusji, a na plaży do gapienia się. Jej prawo. Prawem innych ludzi jest powiedzieć: mi się to nie podoba. ALe nikt z Was nie ma prawa wyzywać jej od kurew itp. Bo nie wiem czy wiecie ale prostytutka (potocznie \"kurwa\") oddaje swoje ciało za pieniądze. A czy pokazywania ciała za darmo na plaży i \"kurewstwo\" to to samo? Dla niektórych pewnie tak... No ale przecież skądś wziął się sukces radia Maryja...

Gość a ja powiem tak..
Sam kostium fajny ale jak na mój gust zbyt wyzywający żeby pokazać się w nim na plaży. Wnioskując po stylu wypowiedzi autorka wydaje się być inteligentną, oczytaną dziewczyną więc dziwi mnie, że zdecydowała się na kreację w stylu dodowatych blond lasek z tipsami. Martunia, przecież faceci na plaży będą się za Tobą ślinić i wyobrażać sobie, że przyszłaś tam szukać samczyka do kopulacji. Nie przeszkadza Ci, że prawdopodobnie zostaniesz tak odebrana?

a co sadzicie o tym stroju ,dobrze bedzie wygladal na malych obwislych peirsiach ??,podniesie je,powiekszy?;) dzis dostane dokladniejsze zdjecia ,ponoc ma miejsce na wkladki takze jakby to sobie troszkie wypcham;) http://www.voila.pl/163/hql50/?1

Gość malpkarikitiki
sory ale widac ze masz sylikon bo ci sie cyce na boki rozchodza...jakbys miala co pokazac to faktycznie mozna by bylo ubrac ten stroja,ale dla mnie przy takich brzydkich cyckach-nie obraz sie ale ja bym sie ze wstydu spalila... gfigure moze masz zgrabna ale cycki niesmaczne..oj niee,a przeciez chodzi tu o to zeby podkreslac to co ma sie piekne..a zaslaniac mankaramenty u ciebie odwrotnie..

Gość pysiunia111111
taki strój to ty możesz sobie założyc na plażę... ale jakąś dziką oczywiscie gdzie będziesz sam na sam ze swoim chłopakiem. Poza tym to wyglada jak bielizna. zastanawiam sie tez nad twoim facetem, w takim czyms na plaze wypuscic swoja dziewczyne??

Jacyś niewyżyci ludzie tu piszą, zostawcie Martunię83 w spokoju, pyta się was uprzejmie o zdanie, a wy od razu od koorw ją wyzywacie :/. Nie przejmuj się tym dziewczyno, niektórzy dostają codziennie w życiu w doopę i muszą gdzieś odreagować swoją złość. Należy im współczuć. Co do stroju, rzeczywiście jest bardzo wyzywający, poleciłabym ci raczej abyś nosiła go w mało uczęszczanych miejscach, gdzie żaden pryszczaty podrostek nie będzie się ślinił na twój widok :D Z drugiej strony, co cię obchodzi zdanie innych (z moim włącznie :P) skoro chcesz nosić ten strój, noś go! Albo tak, weź go raz na plażę, a ze sobą zabierz pasujące, ale już nieprzezierne pareo (na wszelki wypadek :) ). Jeśli będziesz się czuła dobrze, ty będziesz szczęśliwa, twój facet będzie szczęśliwy, to nie rezygnuj z kostiumu - przecież chodzi o to abyś była zadowolona (w razie jakichś niemiłych uwag ze strony plażowiczów, twój miły może wykazać się swoim \"darem przekonywania\" :P). Jeśli jednak nie będziesz się czuła komfortowo, zrezygnuj ze stroju, noś go jako bieliznę i po kłopocie :) To będzie nawet bardzo ładna bielizna... pozdrawiam! I gratuluję odwagi, bez niej wciąż chodziłybyśmy w sukniach na kole z ciężkiego atłasu i zakrywały każdą gołą część naszych pięknych ciał :)

Gość raczej jej nalezy współczuć
tej pustki w głowie...

Martunia83 o w pydę... mój chłopak by mi takiej szmaty nigdy nie kupił :O