Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana***

wstrząsające...

Polecane posty

Gość zszokowana***

Przeglądałam sobie youtube... i na co się natknęłam,na film o zamordowanych dzieciach.. zwłaszcza wstrząsneła mną historia Christophera Barriosa,czarnoskórego,6-letniego chlopca,ktory zostal zwabiony przez dorosłego faceta i jego ojca do nich do przyczepy,gwalcili go,bili,a kobieta będaca zoną i matką masturbowala sie,patrzac na to co robia :( To juz nawet nie można nazwać zezwierzęceniem. Amerykanie są nienormalni...Chociaż tacy ludzie pewnie wszędzie sie zdarzają...Biedne dzieci... http://pl.youtube.com/watch?v=Af5MaB9uLdY

Nie powielaj tematu....było mineło nikt tu nie będzie sie dołowal każdy ma uczucia i odbiera je róźnie ....a wyszukiwanie w necie dramatów to nic nowego

Gość zszokowana***
paletka: pewnie najlepiej problemy zamiesc pod dywan? Ty to chyba nie masz uczuc,kobieto !!! Jakie powielenia tematow? wczesniej takowego nie widzialam.Mam nadzieje,ze nie jestes matka,a jezeli tak,to pewnie kiepska,skoro Cie to nie wzrusza... Niech ludzie wiedza,co sie dzieje,moze uchronia swoje dzieci. dobranoc

Nie wzrusza mnie już nic kompletnie ...mam wszystko gdzieś po ostatnim okresie zabijania, mordowania dzieci poprostu nic mnie nie wrusza mam swoje dziecko i mojej córce włos z głowy nie spadnie a to nie znaczy że mam przyłączyć sie do rozpaczy udawanej jak tragedia odkryta gdzie onet i wp piszą .Mam to gdzieś i skupiam sie na swojej rodzinie bo nie będe płakać nad cały światem bo po co? Żałuje małe dzieci poszkodowane ale nie wpadam w paranoje ,,,ja krzywdy nie robie ..

Gość KasiaJeszczeNieMama
wlasnie przez takie osoby,ktore mowia"mam to gdzies",tyle niewinnych dzieci ginie.Wlasnie przez takie...

KasiaJeszczeNieMama .....Nabierz doświadczenia i wtedy zapraszam do dyskusji ....ach te dzieci ,,,zamordowali,ubili,uprowadzili zróbmy szoł na forum pogadajmy :( poużalajmy sie jakie jesteśmy obojętne ??? Dziewczynko każda Matka mająca dziecko nie będzie z Tobą gadała na ten temat bo sie nie nadajesz ...Dobranoc prowokatorom

Gość KasiaJeszczeNieMama
Paletka: ale Ty jestes glupia,kobieto :o o czym Ty w ogole mowisz? Nie masz za grosz uczuc wyzszych.Nie rozmawiam z Toba,idiotko...

co ty mowisz, wlasnie przez takie osoby? To znaczy ze jesli ktos ma dosc codziennego dolowania sie ogladajac dziennik czy wiadomosci ze swiata to tymze wlasnie krzywdzi innych? A co w ogole daje taka rozmowa o tym tutaj? Co? polepszysz moze swiat mowiac na kafe ze jestes w szoku? Ja jestem z Paletka, bo tylko jesli kazdy skupi sie na wlasnej rodzinie i wlasne dzieci wychowa na pozadnych ludzi to swiat lepszy bedzie! A co ty w ogole szukasz na youtube takich rzeczy?!

Gość KasiaJeszczeNieMama
wlasnie przez takie nieczule osoby jak Ty,ktore mowia"nie moja sprawa","mnie to nie obchodzi","interesuja mnie tylko moje dzieci,inne niech zdychaja",przez takie osoby jak Ty,przez taka znieczulice,nie widzimy co sie dzieje.Dotarlo juz do Ciebie,czy mam Ci przeliterowac? Smieszna jestes.Gdyby to bylo ktores z Twoich dzieci,inaczej bys "spiewala"...zegnam

Paletka, nie jesteś w stanie chronić non stop swojego dziecka i często jego bezpieczeństwo zależy od życzliwości innych ludzi. Chciałabyś, żeby każdy dbał tylko o swoje dziecko np. wtedy kiedy Twoje z roztargnienia wybiegnie na pasy na czerwonym? Żeby nikt go wtedy po prostu nie zatrzymał? Ja nie wiem, czy dobre jest rozdmuchiwanie takich spraw, to jest oczywista patologia i powinni te osoby leczyć, tak jak wiele innych.

persymona moje dziecko ma 9 lat :) Jest mądra ułożona nikt nie musi jej pilnować ..uwierz mi:)

Gość jolanata
Oj pateltka,jeszce się zdziwisz,wierz mi

Paletka, to miłe, że jesteś taka pewna swojego dziecka. Jest pewnie dobrze wychowane, nie wątpię w to, jednak nie da się przygotować dziecka na każdą okoliczność, więc zawsze może zdarzyć się coś, co dziecko odbierze inaczej niż inni czy czegoś nie zauważy-zwykła ludzka rzecz (a tego, że jest człowiekiem, małym, ale zawsze ;) to nie odmówisz).

Gość głupiaś paletka oj głupiaś
ma 9 lat i jest ułożona i sądzisz ze to wystarczy, zeby uchronic ją przed pedofilami, zboczencami, mordercami i innymi psycholami ?? :O przykre,ze taka ograniczona jestes

nie chodzi o biadolenie ale podejscie Paletki do tematu i to głupie gadanie, ze jej córce włos z głowy nie spadnie bo jest mądra ułozona i nikt nie musi jej pilnowac nie zycze ci zle ale bądź bardziej czujna moze :O

Nie podszywaj sie pomarańczowo .....bo to kiszka ...Ja bez internetu wiem jaki mam kontakt z córką i to bardzo dobry bo mimo tego że 9 latka to razem buszujemy po jej stronach ciekawych :) Wchodzimy razem na jej fora....MOJA TAJEMNICA DLA MAM : Zajmuj sie córą interesuj sie najmniejszym drobiazgiem daj jej poczucie bezpieczeństwa słuchaj dziecko a wprowadzi cie w każdy zakątek tajemnicy ....jak Ci zaufa :)

I radze nie skupiać sie na mnie bo do tego w tym topiku prowokuje : pomarańczówka ....głupiaś paletka oj głupiaś . Tematy pedofili, niebezpieczeństwa ,stłuczenia kolana, zostawmy na prawdziwy temat ....

współczuje twojej córce takiej głupiej i ograniczonej matki. :O

No prosze podsumowanie tematu : głupiaś paletka oj głupiaś . I miej człowieku pewność z kim piszesz czy z kimś na poziomie i w temacie dzieci czy z cymbałem co rodzice neostrade na noc zostawili :( Kończe tego debila podejście bo rodzicom z soboty na forum kieszonkowe nie sterczy a do tego tłuk co chciał do ludzi zaszaleć :(

Mylisz się bardzo moja droga. Jestem matką dwójki dzieci i mam inne, poważne podejscie do tematu. To, że moja córka ma 7 lat i jest rozwaznym i inteligentnym dzieckiem to nie twierdze, ze jest 'nietykalna'. trzeba uważac na swoje dzieci a Ty paletka reprezentujesz dziwnie 'lekką' i niedojrzałą postawę w tym temacie. żegnam i dobrej nocy zycze.

Gość kochaj d*krację
Dwóch pedofili i zboczka przegłosują dwoje rodziców :) Czyż d*kracja nie jest najlepszym ustrojem ?

Gość ameliaaaaa
Jak Was aż tak obchodzi los dzieci i ludzi to po co na kafeterii piszecie.W tym czasie powinnyscie w jakimś hospicjum byc i podcierac pupcie umierajacemu dziecku i to za darmo. Kazdy normalny człowiek załuje ,ze ktos (dziecko) cierpi,ale bez przesady,nie udawajcei,ze az tak Was to obchodzi,bo gdyby tak było to do nieszczesc by nie dochodziło.