Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczkowa

czy opala sie nogi posmarowane samoopalaczem????

Polecane posty

Gość sloneczkowa

czy opala sie nogi posmarowane samoopalaczem?? czy w ogole slonce nie opali juz ciala pod ta wartswa??

Gość raczej nic nie szkodzi
wiele osob zanim wyjdzie na plaze pierw smaruje sie samoopalaczem czy tam balsamem brazujacym;)

Gość lelumpolelum1234
opala sie, ale uwaga: mimo, ze skora wydaje sie byc przyciemniona to mozna sie niezle przypalic

Gość sloneczkowa
no, ale czy ta warstwa z barwnikiem nie osłania skóry??

Boże, dziewczyny, sięgnijcie p książki czasami, bo to naprawdę podstawowa wiedza :O Jak się balsamem posmarujecie, to się skóra nie opala? Opala. A samoopalacz to jak balsam.

ja sie wogole nie opalam na sloncu,slonce-najwiekszy wrog skory,nie mam zamiaru narzekac na stare lata na zmarszczki.Smaze sie tylko na plazy jak juz cos,wysmarowana od stop do glow,stosuje samoopalacze i balsamy:)solarium raz na jakis czas

Gość sloneczkowa
ale to jest taka warstwa na tej skorze, jak zmywa samoopalacz to nogi mam biale strasznie, mimo , ze opalałam,a tam gdzie nie smarowałam czyli wyzej, sa czerwone od slonca... ;/

Blokada jest pod warunkiem, że masz samoopalacz z filtrami. W innym przypadku sądzę, że czerwień jest delikatnie zamaskowana przez samoopalacz. No i czego ty używasz, że on ci się po jednym myciu zmywa i białe ciało widać? :P

Gość sloneczkowa
dove summer glow ten cieimniejszy ;/

dziewczyny!!!samoopalacz jak juz ktos napisal powyzej,to balsam z barwnikem!!!nie zakrywa on skory(jak to nazwalyscie),wydaje wam sie,ze opalacie cie mniej,smugi nic do tego nie maja!

Gość sloneczkowa
no własnie balsam z barwnikiem, czyli barwi on skóre, czyli jest to swego rodzaju warstwa na skorze

Gość lato lato wszedzie
a czym rozni sie samoopalacz od balsamu brazujacego? balsam wolniej nadaje skorze opalenizne, chodzi mi o brazowienie

Taką samą warstwą na skórze jak każdy inny balsam.Powtarzam, poczytaj o filtrach. A żeby nie było plam smug, to: 1. dobry samoopalacz 2. przed nałożeniem peeling, potem dobre nawilżenie ciała 3. małożenie samoopalacz

Gość sloneczkowa
mi tez sie czasem robia, ale pomijając juz ten fakt to chodzi mi o to, iż niektore z Was mowią, ze jednak nogi sie opalaja po samoopalaczu, ale jednak najwyraźniej nie wszystkim bo mi jakos nie.. i nadal wydaje mi sie, ze to wlasnie przez ta warstwe samoopalacza...

Dokładnie. I najlepiej, żeby ciało było suche (czyli balsam musi być wchłonięty). Oj.. różnych. Ostatnio takiego psukanego z kolastyny. Powiem ci, że jezeli dobrze przygotujesz cialo, to nawet tani samoopalacz da ładne i długotrwałe rezultaty.

Gość sloneczkowa
a jaki jest dobry samoopalacz?? ja wszystkie, ktore mialam dawaly pomaranczowy kolor... ;/ i to z tych dobrych firm, i teraz wlasnie kupilam ten dove summer glow balsam bazujacy, ale tez daje pomaranczowy odcien... chyba kazdy nie daje brązowej opalenizny ;[[

mysle ze to zalezy tez od karnacji jaka mamy, sprobuje Waszych rad i zobaczymy co bedzie, a na twarz tez uzywacie samopalacza? i tez po peelingu i potem jakis krem a dopiero samoopalacz?

toatalna idiotko - solarium nawet raz na jakis czas to gwarancja zmarszczek tak czy siak. po naswietlaniu na solarium prostuja sie wlokna kolagenowe w skorze, ktore to normalnie proste nie sa i tym sposobem skora jest jedrna. zreszta sama zobaczysz. jak bylam mlodsza to co pare lat mialam schize na oplanie ale teraz mi to wisi. ale wtedy tez mama kazala mi sie smarowac kremem z filretem ok. 30. teraz sama uzywam kremu do twarzy z filrem 50 i jestem zadowolona, mam 25 lat i zadnej najmniejszej zmarszczki, przebarwienia ani nic. tymczasem nawet moje mlodsze kolezanki nieraz wygladaja jak babki po urodzeniu trojki dzieci tuz przed czterdziestka. wlasnie od slonca.

ej lady w wieku 25lat to sie chyba z reguly nie ma zmareszczek czy moze ja o czyms nie wiem?;)mam pytanie jak sie stosuje samoopalacz to jak on dziala,on tylko pokrywa cialo warstwa koloryzujaca i przy kazdej kapieli sie zmywa?