Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość who knew

chcialam powiedziec, ze jestem cholernie szczesliwa

Polecane posty

Gość who knew

mimo, ze zaraz sesja,a ja sie nie moge skupic,t ylko ziewma na zmiane nad ksiazkami:) jednak czuje sie tak dobrze sama z soba, chce spedzac duzo czasu z ludzmi, mam plany, cele. ach:) i w koncu troche sie otworzylam na innych i czuje sie piekna:) ostatnio slyszlalam topare razy i chyba robie sie spontaniczna i wszystko jest super. pozdarwiam w sloneczny dzien.

Gość a juz myslalam ze facet ci sie
oswiadczyl.

Gość wiosna lato...
tez tak chce :(

Gość lojojiojo
no to jestesmy podobne... sesja nade mna texz wisi:O niestety:P ale ja niesytety nie jestem jakos szczegolnie zadowolona.....

Gość who knew
facet mi sie nie oswiadczyl, bo nie mam faceta.

Gość hurrraaaraaa
W koncu sie otworzylas?:) Co bylo wczesniej?

Gość Ju............................
Spoko, przejdzie Ci.:P:P:P

Gość who knew
no jasne, ze mi przejdzie, ale ciesze sie chwila:P teraz czuje, ze zyje, od jakiegos czasu jest b.dobrze, jak jest srednio, to staram sie myslec pozytywnie i czekam, az los sie znow usmiechnie. nadal jestem troche zamknieta w sobie, jednak czuje,ze lapie kontakt z ludzmi, chce dawac duzo z siebie, chce rozsmieszac, obdarowywac, spedzac z nimi czas. nie mowie, ze kiedys bylam dzikuska, ale jednak nie czulam sie dobrze sama ze soba, czulam sie gorsza od innych, mniej ciekawa. chcialabym jeszcze tylko zmienic w sobie to, ze nie potrafie w miare szybko otworzyc sie przed drugim czlowiekiem, ludzie na poczatku biora mie za wyniosla pannice, lub b.zamknieta w sobie, a ja jestem zwyczajnie oniesmielona i przez to zachowuje sie czasem jak tepota, serilanie:) ludzie po jakis czasie od pozania przekonuja sie do mnie i widze, ze mnie lubia. chcialabym, zeby to sie dzialo szybciej.