Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fbaa

seks bez milosci

Polecane posty

Gość fbaa

możliwe? jezeli na poczatku tak sie zalozylo, ze to tylko seks? A jezeli to juz trwa kilka miesiecy? czy to tylko seks czy cos wiecej?

Gość to tylko seks
:(

Gość a jednak cos czuje
znamy sie kilka miesiecy nigdy miedzy nami nic nie bylo. Potem pocalowalismy sie, spedzilismy razem noc, ale bez seksu... to bylo 2 miesiace temu od tego czasu widujemy sie prawie codziennie. Wszyscy nasi znajomi wiedza co jest miedzy nami, jednak przy nich zachowujemy sie tylko jak para dobrych znajomych. Jednak gdy zostajemy sami jest inaczej. To tylko seks-tak ustalilismy na poczatku, nigdy nie rozmawiamy "o nas", uprawiamy seks, przytulamy sie, calujemy, spimy razem... ale nas nie ma... jak nie ma go przy mnie, tak strasznie za nim tesknie, ale nie moge mu tego powiedziec, bo "nas" nie ma, to tylko seks

Gość inne takie
seks bez miłości może istnieć nawet latami, jest przywiązanie, pożądanie, a nie ma miłości. bywa :)

Gość pipiak22
pochwa reaguje na penisa mężczyzny a nie na jego miłość

Gość Seksz bez miłości ...
polecam agencje towarzyską :-D gdzie ty zyjesz, że nie wiesz o tym ?????????????????????????

Gość nie wiesz o czym

Gość zl
sex bez miłosci--obrzydliwe i ponizajace

Gość nic zlego
Ja uwazam ze to nic zlego... jak ludzie maja z tego przyjemnosc i ustala zasady to jest ok. Zreszta wiele razy seks przeradza sie w uczucie

Gość alicjaaaaaa
a jak myslisz, co on do ciebie czuje?

Gość to tylko seks
i uważasz, że ilość odbytych stosunków odpowiada miłości? miłość jest tam gdzie są uczucia, a seks je zjednuje. nie wszystkim sie to jednak udaje, na pewno nie tym, którzy są ze sobą dla seksu :P

Gość do alicji
sama nie wiem. nie padly miedzy nami zadne slowa dotyczace milosci. Dobrze sie rozumiemy, duzo rzeczy robimy razem, mamy wspolnych przyjaciol... jak mnie przytula i caluje to wtedy wydaje mi sie ze jak by nic do mnie nie czul nie bylo by tak wspaniale