Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kici kici miau miau miau

Mój facet nie chce ślubu - nie ma problemu

Polecane posty

jego kasa jego sprawa;) nefry dzięki ale po pierwsze już przestali po drugie pożarłam się z mężem przez tel- więc sama osobiście bym kogoś zjebała ;)

Ikuś zapraszam do siebie.. na klatce jedni.. nieco wystraszeniu już:P a pod oknem po drugiej stronie drudzy... do wyboru do koloru:D:D PS... Kupowac lodówke przez internet.. interesujące...:P Ja tam poszłam w czwartek do sklepu i lodówka stoi:P

:D:D:D A gdzie ja napisalem cos o miejscu zakupów?? :D:D AGD pod zabudowe kupilem w tej firmie, ktora meble projektowała a pozostałe wlasnie na necie... Ale w ogole o czym my tu mowimy? to nie dyskusja o moim sprzecie - podalem tylko odpowiedz na te idiotyczne zarzuty, ze ktos kogos wykorzystuje.. Ike - a czym Ci mąż podpadł?

Komiczne..chyba nie masz mnie za kompletna idiotke???O_O rozsądni ludzie kupują w sklepach internetowych i nie przepłacają, ale komik musiał sie postawić i wywalić dużą kasę odniosłam się do tej wypowiedzi:P:P:P:P A teraz oczekujeprzeprosin

"PS... Kupowac lodówke przez internet.. interesujące..." Nefka - ja tak kupiłem... Miałem jednego fajnego smega upatrzonego, ale w sklepie za 7 tysi prawie stała.. Jeszcze na głowe nie upadłem zeby dac tyle za lodówe... A w sklepach netowych pełna kultura, kurier dostarcza, wieczorkiem, wwieźli mi na góre - super sprawa

Nefa - jakich przeprosn? Ja to pisalem do pomaranczek :D Twojej wypowiedzi w ogole nie widzialem kiedy zaczynalem pisac

nic nie zrobiłam od trzech dni się mnie czepia że musi być wszystko tak jak ja chce- kuxwa żebym ja chciała coś kosmicznego to rozumiem- e jak go boli to ze trzeba jechac i kupić żeazko bo nie mam czym prsować ( poprzednie jakoś tak mi się spaliło) , albo iść z dziećmi do parku- nie wiem kurwa kryzys wieku średniego czy jaki huj

Gość kobiety widać za mało
z tego co piszesz to twoja konkubina w takim razie to żyje w twoim domku na zasadzie dziwki, ty za wszystko płacisz, ona tylko seks, (no chyba że tego tez nie ma :P)to teraz sie nie dziwię czemu nie chcesz z nią slubu...Partnerzy w związku starają sie po równo coś wnosić do związku, ona chyba wnosi tylko własna dupe, bo reszte to ty jej zasponsorujesz? Nie pytałeś jej przypadkiem, czy nie czuje sie w waszym związku jak dziwka a może poprostu nią jest, bo szukała sponsora i ma?

kobiety widać za mało słuchaj mnie dziewczynko boli cię to że niekoniecznie popisałas się znjomością prawa?? mniej pisz więcej czytaj- komiczne nie rz pisał że jeśli kobicie będzie zeżało to się z nią ożeni z braku argumentów sugerować komuś że jego kobieta to dziwka - t jest na poziomie pseudointeligencji - ciebie tez mm zapytać czy jak ruszsz glową to ci coś dzwoni?? to pytam

UWAGA PYTAM dziewczynko jak ruszasz glową to ci coś dzwoni- czy nawet to nie?

Pomarańcza... ja wiem, że dzisiaj jest upał i słońce mocno grzeje.. ale chyba Tobie cos innego zaszkodziło... Idx sieleczyc kobieto bo jad cie zadusi jak nic. * * * Ike... już kryzys wieku sredniego?? Raczej ma lenia:P

Gość kosmetyki za darmo do testowan
Logujcie sie na stronie i wygrywajcie! Nagrodami są: a) 5000 zestawów kosmetyków: maskara – pojemność 10ml, podkład 30ml, lakier 10 ml, szminka/błyszczyk 5-7 ml (wysyłane w ilości 1 sztuki produktu do wyboru z wybranej kategorii oraz dodatkowo 20 saszetek z próbkami o pojemności 1ml) o szacunkowej wartości 25 pln każdy. b) Spotkania z Joanną Horodyńską. Podajcie swoje maile, ja przesle zaproszenia

nefry kurna a w dupie ja mam tego jego lenia- ja to cyborg jestem?? żebym chociż buzie do niego otworzyła a to nie od razy od ssmanów mi wyjeżdża

kobiety widać za mało mozesz sobie pisać co chcesz na mój temat, żałosna, pazerna i zawistna osóbko, której się wydaje, że ktoś był w stanie ją pokochać a realnie siedzią z Tobą po prostu z braku innych możliwości, ale nie nazywaj mojej kobiety dziwką bo tylko opisujesz tym samą siebie... Ja płace za wiekszosc rzeczy, bo mam gest, bo wiecej zarabiam i taki mam kaprys... Ona robie wiekszosc drobnych zakupów i za wszelkie wyjazdy płacimy po połowie... A sytuacja w naszym domu jest czysta i klarowna - to moje mieszkanie i nie wymagam by ktos w nie inwestowal

:P nie lubie was:P zaspokoic ciekawość to chcieliście ale żeby pocieszyć nieszczęsną kbiecinę to już nie:P nikt mnie nie kocha :( :P

Ike - po prostu uwazamy, ze facet ma racje i nie chcemy Cie dobijać :P Nefa mi maila przysłała o takiej treści \"po cholere jej nowe zelazko\" :P:P:P

Komiczne, bo zagroże uzyciem środków przymusu bezposredniego!:P:P Ike... no wiesz.. jakby powiedzieć... Po cholere Ci żelazko????? :D:D

:D swinie:P bosz ja wiem, że mam dość despotyczny charakterek- ale ostatecznie widziały gały co brały przecież jk ktoś nie gustuje w ssmanach to droga wolna

nefry- bo jest śliczne- zólte takie super!! poza tym nie mam jak prasować kiecek:O :P

Gość zmanierowana krytykantka
o. komiczne zaatakowany przez anonimowa internautke, ktora nie wierzy ze seks sam w sobie jest transakcja wymienna przyjemnosci i sadzi, ze wymienia sie wedlug zasady "dupa za slub" ike. gdybys byla ss-manem to twoje pranie byloby juz dawno wyprasowane a ciebie nie interesowaloby nawet jakim zelazkiem twoj maz to zrobil. i kiedy je kupil.

zmianierowana-o! i twojej wersji będę się trzymać ;) a tak na poważnie to zawsze dokładnie tak mu tłumaczę- że nie chciałby mieć prawdziwej herod baby bo by cienko piszczał

nefry- tu nie chodzi o żelzko tylko o fakt mój mąż jest bardzo kochany, ok, napierdlala jak dziki huj, ok. rozumiem że przychodzi do domu ubity....le on lubi tak wszystko przekłdać w czasie dzięki temu remontowliśmy łazienkę pół roku a listem do paneli nie zamontowalismy d dwóch- i ok ja go kocham z tymi jego wadami bo ja też mam wady- międzyinnymi koszmarnie zapominam o wielu sprawach- ale czasem mam dość i wtedy właśnie się kłócimy;)