Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona.....

Gdzie jest mój ideał???

Polecane posty

Gość Ona.....
DO zl Nie mogę o niego walczyć bo to nie ma sensu, on teraz kogoś ma chociaż wątpię, żeby to długo trwało, wierze, ze mnie kochał, ale on jest chyba taki, że nie może nie mieć panny a ja nie mogę ze świadomością, ze tak szybko po każdym rozstaniu (było ich kilka) miał inną...

Gość Ona.....
Brzydal28 Ciesze sie, ze nabrałeś chociaż troszkę nadziei na lepsze, masz w sobie tyle chęci pomocy i zrozumienia, że Ciebie musi kiedyś spotkać coś na prawdę dobrego...:)

Gość alojza
Nie ma nic gorszego jak milosc bez wzajemnosci bo to udreka dla obu stron dlatego zeby byc szczesliwym warto czekac na ta tego wymarzonego. Ja kiedys trzy miesiace spotykalam sie z chlopakiem do ktorego nic nie czulam i to bylo meczace dla niego i dla mnie. on staral sie wszelkimi sposobami ale ja tak nie moglam. byl fajny i nic poza tym. nic do niego nie czulam i nie moglam poczuc. Dzis jestem szalenczo zakochana i ciesze sie, ze tyle wyczekalam b GO wlasnie poznac. jest opiekunczy, kochany, troskliwy, ma takie cudne oczy i takie piekne policzki. Uwielbiam go. Milosc tez nie wybuchla od razu ale od poczatku czulam takie przyciaganie. A teraz kocham, kocham, kocham Go. Warto byc cierpliwym i czekac na tego jedynego.

Gość zl
hej ONa to zabawne bo ja mam dokładnie ten sam problem z moja była

"Brzydal28 Ciesze sie, ze nabrałeś chociaż troszkę nadziei na lepsze, masz w sobie tyle chęci pomocy i zrozumienia, że Ciebie musi kiedyś spotkać coś na prawdę dobrego..." Wczoraj mi słodził facet, dzisiaj kobieta, czego chcieć więcej ;).

Gość Ona.....
zl To mamy problem, wszyscy mi mówili on nie zasługuje na Ciebie, ale ja go tak kochałam i nie przestałam, ale co mogę zrobić jak on jest taki jaki jest, daleko ode mnie mieszka,a el niedługo się zobaczymy bo będziemy na wspólnym weselu... Przeraża mnie to...

Gość Ona.....
Brzydal28 Widzisz, więc nie próbuj narzekać...;)

Gość zl
hehe moja była mieszka 900 km odemnie i ma naprwde problem zeby sie tam przeprowadzioc a bez tego na cokolwiek niema szans, pocieszam sie tylko 1 ze z nia czy bez i tak chce tam mieszkac:)

Gość zl
narzekanie , czyli negatywne myslenie jeszcze nigdy nic dobrego nie przyniosło wiec trzeba zyc chwila niezapominajac o przyszłosci, nie gubiac po drodze zasad, wierzac w wyzszą istote jakbysmy jej nie nazywali a spotka nas niejedna niespodzianka , a kto wie moze z byłym albo z była..? :)

Gość Ona.....
Ja mam, miałam w życiu dużo niespodzianek, więc niech będzie co ma być, czekam co przyniesie los, mam nadzieje, ze wszyscy będziemy bardzo szczęśliwi kiedyś... życzę wam tego i sobie...:) Zasługujemy!!!!

Gość zl
dokładnie tylko nie czekaj na to co przyniesie los, raczej mysl i niepopełniaj błedów dbaj o sebie a były to doceni..pozdro

Gość Ona.....
Wakacje to taki czas, ze on mieszak wtedy blisko mnie i to czas gdy czasami chcąc czy nie spotykamy się... Boje sie tego bardzo, chce być silna, ale moje uczucia są i nic z tym nie zrobię, ciekaw jestem czy będzie chciał do mnie wrócić, a jeśli tak to boje sie, że znów mnie zrani...heh...

Gość Ona.....
Najgorzej stwierdzić co jest błędem, bo pewnie będą sie zastanawiała wrócić do niego czy nie, czy to będzie błąd czy nie, ale tego dowiem się dopiero gdy zaryzykuje... Jakiś czas temu miałam taktykę lepiej skoczyć i sie poobijać niż stać czekać i zastanawiać sie co by było gdyby... A co będzie teraz tego nie wiem, nie wiem co zrobię, jak postąpię...

powiem tylko jedno : szybka decyzja to zawsze zła decyzja , wiem ze kobiety raczej czuja nie mysla ale moze czas popracowac nad rpzwijaniem myslenia na zimno tak zeby serce krzyczało troszke ciszej... :)

Gość Ona.....
Tak wiem, ale to jest takie trudne, najgorzej gdy się nie zgadzają, tak strasznie tego nie lubię, nie wiem wtedy co robić...heh...

Gość Ona.....
A gdy serce z rozumem sie nie zgadza i postawi się na serce to murowane kłopoty...

Gość zl
wiesz wiec czyn zgodne ze swoja wiedzą

Gość ja nie mam do czego porownywac
bo jestem z moim pierwszym... Ale kazdy jakies jakies tam mial wymagania odnosnie partnera (nawet nie o wygladzie mowie ale o zachowaniu, osobowosci, umiejetnosciach, wyksztalceniu, zawodzie i wielu wielu innych). Moj wiekszosci nie spelnia, a i tak stal sie dla mnie idealem ;) To Ty moze sprobuj przestac porownywac, to odkryjesz jakies cechy w mezczyznie, ktore zbliza go do idealu ;) A w ogole to idealow nie ma :P