Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszalinianka

Koszalin

Polecane posty

Gość koszalinianka

Czy jest na kafeterii ktoś z Koszalina? Jeśli tak, to wpisujcie się, może dowiem się czegoś ciekawego, czego jeszcze nie wiem, chociaż mieszkam tu już 40 lat! :-) Pozdrawiam wszystkich 🖐️

Gość nie ma nikogo z koszalian
internet tam pociągną dopiero około 2015 roku 🖐️

Gość koszalinianka
nie ma nikogo - to są szanse, że dożyję tej wielkopomnej chwili! ;-) fajna madchen - rzeczywiście jesteś fajna, że napisałaś! Może jest nas więcej niż dwie!

no mozliwe:D na pewno, ale sie pewnie ukrywaja:P ja sie w sobote juz wyprowadzam wiec koszalinanka przestane byc ale podoba mi sie koszalin:) chociaz malo ciekawy jest aczkolwiek ma swoj urok:P

Gość koszalinianka
a ja się wyprowadzam gdzieś w październiku :-) a miałam już rok temu, ale zostałam z babskiej głupoty (czyt: przez faceta). Tu jest fajnie żyć, kiedy jest się urządzonym i nie szuka niczego więcej. Mnie ciągle pcha do przodu...

mnie tez ja nie umiem siedziec w miejscu juz sobie powoli planuje gdzie bede mieszkac:P najpierw anglia, pozniej niemcy i berlin, a pozniej grecja i hiszpania, taki mam plan:D a co z tego wyjdzie to zobaczymy:) a wyprowadzam sie bo szkole skonczylam i nie widze tu niczego co by moglo mnie zainteresowac:P studiowac bede albo w anglii albo w niemczech, zobaczymy teraz przerwe sobie robie, rok czy dwa:)

ja sie urodzilam w Koszalinie ale ]#\'nigdy tam nie mieszkalam na stale. Tylko na wakacje jezdzilam. Ostatni raz bylam tam w 1985 roku .... boze 23 lata temu???? Miasto zawsze mi sie podobalo i ciagle mnie tam ciagnie. Tam przezylam moje pierwsze zauroczenie sie ... ah, wspomnienia. Szkoda, ze teraz mieszkam taaaaak daleko

Gość koszalinianka
fajna madchen - życzę Ci, żeby się udało wszystko co planujesz! adah - w 85 to ja zdawałam maturę - dla mnie to też był przełomowy rok!A gdzie to jest daleko?

Gość koszalinianka
zapewniam cię, że za 20 lat będziesz myśleć tak samo! Ja też mam jeszcze baaardzo dużo rzeczy do zrobienia i wcale nie uważam, że kiedykolwiek może być za późno! A życie jest tak pełne niespodzianek....

Gość koszalinianka
Nic podobnego nie pomyślałam! Choć mam trochę więcej niż 40! Po prostu to jakoś tak jest, że człowiek chyba zawsze czuje się młodo, a zwłaszcza taki, który stawia na swój rozwój.

Gość koszalinianka
klaralara - no to witam! Na te sto ileśtam tys. mieszkańców Koszalina jest nas już trzy na Kafeterii! Dobre i to! Czy ty też myślisz o "ucieczce" stąd?

mi sie wydaje ze 35-45 lat to najlepszy okres w zyciu czlowieka:D ma juz prace, mieszkanie, dzieci prawie dorosle, zyc nie umierac:D

nie myślę o ucieczce...bardzo lubię koszlain...fakt czasami nudny jest, ale tyle zieleni...blisko do morza:) tylko z praca ciezko.obecnieszukam pracy za lepsze pieniądze ale nic ciekawego nie moge znalesc :)

to jest na plus ze bliziutko do morza:D chociaz jak sie wlasnego samochodu nie ma to graniczy z cudem dojechanie calym do mielna:P

Gość koszalinianka
Ja większość życia czekałam na trzydziestkę - i rzeczywiście to fajny wiek, bo osiąga się pełnię kobiecości, nie tracąc jeszcze nic z takiego dziewczęcego wdzięku. Zresztą w wieku 30 lat wyszłam za mąż. Dzieci nie mam. Natomiast ok 40-tki zaczęłam odczuwać, że się jednak zaczynam starzeć - tzn. już nie jest tak łatwo znosić nieprzespane noce itp., no po prostu odczuwam "zmęczenie materiału". Ale ludzie dają mi dużo mniej lat (ok.10), a życie ułożyło mi się tak, że znów jestem jakby w punkcie wyjścia - już którymś z kolei ;-) i to daje duży power do działania.

dokladnie jak sie wyjecdzie rano to moze na zachód slonca sie zdazy :) aaa iwcie moze kiedy konczy sie remont ulicy Młyńskiej??

Gość a ja studiuje w koszalinie
:)

Gość koszalinianka
To prawda ze o prace nie jest u nas łatwo. Przynajmniej za normalne pieniądze. A bliskość morza to ogromny plus! I dużo spokoju, choć czasami wydaje się, że zbyt dużo - mogłoby się jednak więcej dziać.

chyba sie nigdy nie skonczy:P ale to moze dobrze bo niedlugo mam prawko i nie bede musiala tamtedy jezdzic bo nienawidzilam tam jezdzic:P

Gość Bursztynowa Dziewczyna....
kurace w Koszalinie mam b.fajna rodzinke Pozdrawiam koszalin🌻;)

koszalinianka Hej Malenka moze Masz na imie Jola? hmmmm...?

Gość koszalinianka
Pozdrawiam studentkę (lub studenta) 🖐️ Bursztynowa - w Koszalinie mieszkają sami fajni ludzie (no, prawie)! I niestety opuszczam forum, bo muszę iść spać o takiej dziwnej porze, ale jutro wcześnie wstaję! Pa, pa! Zajrzę jutro. Napiszcie coś jeszcze, żeby topic tak szybko nie zginął! ;-) 🌼 🌼 🌼

Koszalinianko czyli Masz na imie Jola tak jak ja i Jestes moja fajowa rodzinka;)

Gość .........=====================
???????//