Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szowinistyczxna męska świnia

Całowanie kobiet w dłoń.

Polecane posty

Psedło, gdybym traktowała to poważnie, to byłabym :D A nie traktuję :D:D:D

Gość nie znam faceta ktory by
potrafił naprawić kaloryfer, i wcale takiego nie szukam. W sumie "majsterkowiczów" nie znosze.

Gość szowinistyczna męska świnia
Geje, czyli pedały, Echu echu (proponuję nie zachwaszczać naszej pięknej, literackiej polszczyzny) nie obchodzą mnie tak długo, jak nie zostawią mnie oni w spokoju, ani nie zostawią w spokoju moich poglądów, które nieustannie są przez nich obrażane. Poza tym, mogą sobie wsadzać w swoje dupy co im się żywnie podoba. Nawet kaktusy. :-)

To w takim razie, Kirene, ja się oburzę, że Ty mnie poważnie nie traktujesz. Chcesz tego?

Gość Alexxxxxxxxx
nie znam faceta........ jezuuu na jakim ty swiecie zyjesz?! :o ja mam w domach trzech takich:D

A jakiego faceta Ty szukasz? I do czego?

no baaa....bardzo jestem ciekawa, jak Twoje oburzenie się przejawia :D też chciałabym wiedzieć, z kim ewentualnie bede sie wiązać na bliżej niesprecyzowany czas :D

Gość echu echu
cóż szowinistyczna...., gej to słowo neutralne, a pedał - obraźliwe, dobrze o tym wiesz mogę Cię od tej pory nazywać smętnym fiutkiem - przecież mi wolno... ?

Gość złośliwaa30
Alexxxxxxxxx--->a co ma minetka do całowania w ręke? Czuje sie młodo,a nie jak stara niedowartościowana kobieta,której wystarczy całus w dłoń i czuje sie Madame:O Nie lubie tego i już

to nikt nie ogladał Monka? ech, nie mam z kim porozmawiać tego ranka :-O ;-)

Gość złośliwaa30
Monk to jest ten z natręctwami?

Wolno Ci mnie nazywać "smętnym fiutkiem". :-) A dlaczegóż by i nie? Ale jakie miałabyś podstawy, żeby mnie tak nazywać? Skąd wiesz, że ja zasługuję na takie miano? Czy na takiej samej zasadzie ja miałbym się nazywać wesołą cipką?

Znaczy, czego Ty nie lubisz, Złośliwa? Całowania w3 dłoń, czy robienie Ci minetki?

Gość echu echu
na tej samej zasadzie możesz nazwać mnie czy kogokolwiek przecież już nazywasz

Echu, echu, zadam Ci pytanie? Czy jest obraźliwe dla rowerowego pedała, jeśli nazywamy go pedełem? A może z uwagi na jego godność, należało by na niego wołać neutralnie, znaczy - gey? Jak poprawność, to poprawność. Bez żadnych wyjątków!

Gość nie znam faceta ktory by
Szukam faceta po to, żebym mogła kogoś kochać. Kotek mi się znudził ;) Do seksu, rozmów, bliskości emocjonalnej. Żeby mnie adorował, zabawiał, przynosił śniadanie do łóżka. Żebym miała komu masować plecy i bawić się włosami. I do kogo przytulić, kiedy jest mi źle. W sumie nie szukam, już mam. I jego jedyna przewaga nade mną w sprawach domowych jest taka, że umie otworzyć słoik od razu, a ja się kilka minut męcze. No i gotuje wyśmienicie.

Gość złośliwaa30
Hehehe rozbawiłeś mnie:D minetka tak,wewnętrzna strona dłoni też jest przyjemna ślino-cmok w dłoń na powitanie nie dziwne?

Istotnie, Kirene. Ale, jak zapewne zauważyłaś, prowadzę temat wielowątkowo, więc się nie wyrabiam z przerobem literackim na zakrętach. Ale zaraz się na Ciebie oburzę. Cierpliwości.

Rozumiem, Złośliwa. Po co się bawić w jakieś tam czmoczki w dłonie i szyjkę. Widzę, że Ty jesteś konkretna kobieta...

Gość Alexxxxxxxxx
zlosliwa......skoro calowanie w reke jest oblesne, to mineta czy robienie loda (popularne elementy w naszym zyciu erotycznym) tym bardziej :O dla mnie calowanie w reke jest okazaniem sZAcunku kobiecie, nie jestem za rownouprawnieniem absolutnie. uwazam ze kobieta powinna zajac sie dziecmi i domem, gdy dzieci sie usamodzielnią wrocic do pracy. a facet to fundament roodziny tak jest w moim domu. mam trojke rodzenstwa, tata od zawsze pracowal na wszyskich, mama kiedy mogla pomagala mu. mamy piekny dom i kochająca sie rodzine i jest cudnownie:)

Gość złośliwaa30
Chodzi mi o całowanie dłoni na przywitanie,wiec nie obracaj kota ogonem(bo to pozycja niewygodna dla kota i obracającego nim)

Gość echu echu
szowinistyczna - na naukę kultury u Ciebie za późno jak widzę szkoda

Mądrze gadasz, Alexxxx. :-) Podoba mi się.

Gość złośliwaa30
Alexxxxxxxxx---->Ty to lubisz ja nie,ciebie całuja w dłoń,mi robią minetke...chyba nie sugerujesz ze jestem nienormalna,a Ty ok?

Gość Alexxxxxxxxx
szowinistyczna a mi sie Twoj nick nie podoba :P

Zatem, Echu, echu, zarzucasz mi brak kultury? Zapewne dlatego, że uważam zwyczaj całowania kobiety w rękę za dobry i wart pielęgnowania?

Cóż zrobić, Alllex, człowiek nie jest idealną konstrukcją. A ja, to już zupełnie nie. :-)