Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klemensiss

Moj facet nie lubi imprez i nie umie tańczyć....

Polecane posty

Gość Klemensiss

Jak w temacie, mój facet nie znosi imprez wogóle żadnych. Tańczyć nie umie i nawet nie chce się nauczyć, wiele razy chciałam go nauczyć,ot tak dla zabawy... ale on nie chce, obraża sie, a jak uda mi sie raz na jakiś czas gdzieś go wyciągnąc to nie tańczymy tylko siedzimy. Moi znajomi tańczą, a my tylko siedzimy... :( Ja chciałabym się czasem pobawić, potańczyć z moim facetem a tu nic... nie wiem już co robić, da sie jakos zmienic jego nastawienie ?

Gość Klemensiss
up

Gość vvvvv
prawdziwy facet nie tańczy :classic_cool:

mam ten sam problem. Kiedyś go wyciągnęłam na jakąś imprezę i super się bawiliśmy, później był zachwycony i dziękował mi że go tam \"zaciągnęłam\", a teraz znów nie chce nigdzie chodzić... Mamy po 20 lat i siedzimy w domu jak stare dziadki, już mam powoli tego dosyć...

mój ma to samo .jak już idziemy na impreze to nie bawi się dobrze i cały czas marudzi

mój lubi imprezy, ale tańczyć nie lubie i nie umie, więc tańcę sama lub z innymi i nie widzę w tym żadnego problemu. Skoro on nie lubie to nie znaczy że ja mam też nie taczyć albo nie chodzić. Nie możesz sama chodzić?? Wypracować jakiś kompromis ty idziesz na imprezę a on z kolegami na piwo i po kłopocie.

Gość tt-3
I tak zazdroszcze waszym facetow. Mnie kazda od razu przez to skresla :o

Gość bo faceci
to takie DREWNA, a z drewnem do lasu się nie chodzi :D

Gość Klemensiss
Eliza no ale to mój facet i chciałabym bawić się z nim .... owszem jak już jesteśmy na jakiejś imprezie to czasem zatańcze z kumpelami, z jakims kolegą..ale znowu jak za dużo tańcze z kumplami to widze, że jest zły :(

jak już idziemy to ja tańczę ze znajomymi a on siedzi - nie będę marnować wieczoru tylko dlatego bo on nie lubi tańczyć :) nie po to idę do klubu żeby siedzieć przy stoliku i gadać. Czasem jak mu się znudzi siedzenie to wstaje i troszkę potańczy ale nie bardzo mu to wychodzi :) więc i tak większość imprezy siedzi na tyłku i marudzi... A mnie szlag trafia

no właśnie to zależy do faceta, ja wiem że to twój i chcesz się z nim pobawić ale skoro on nie chce i nie lubi to nic na siłę i dlaczego ty masz byc pokrzywdzona z tego powodu? Mój nie ma żadnych pretensji, zdaje sobie sprawę że nie umie tańczyć, i zawsze mi powatrza że się cieszy że ja się bawię, a nie siedzę obok niego naburmuszona.

Gość Klemensiss
błyskotka moj marudzi juz jak wie, ze mamy gdzies wyjsc :o

hmm no ja już taka jestem, że czasem muszę gdzieś wyładować swoją energię a najbardziej lubię właśnie tańczyć :) zresztą po to się chodzi do klubów, żeby tańczyć, nie?

Klemensiss skoro marudzi na samą myśl że macie gdzieś wyjść to masz 2 wyjścia albo iść sama albo siedziec w domu z nim zła, że nie poszłaś :)

Gość Klemensiss
Marudzi że nie ma ochoty, potem to nawet nie jest tak źle tyle że siedzi i się nie bawi :o Ahh ale i tak Go kocham :D Bawie sie z kumpelami i z kumplami owszem, ale jak za duzo tańcze z innymi facetami to też jest zazdrosny i tak to jest :D

Klemensiss > dokładnie, mój tez jest zazdrosny :) Czasem bym wolała żeby sam zaproponował wyjście do klubu a nie żebym musiała go do tego zmuszać... :(

Gość ja takiego mialam i go
rzucilam:) teraz wreszcie wiem naprawde co to imprezy

Gość Wyeszcz Narodofy
:) busi

Gość ja takiego mialam i go
dla mnie priorytetem jest zabawa. jestem mloda i poyebana, co poradzic? tylko zabawa liczy sie...

Gość anonimowyktos
wymień go na mnie :D

Gość gość
Faceci to może i drewna, a laski to worki na spermę, ot co ;-) Zabawa zawsze kończy się na tym samym. Umówmy się, nie ta - to inna.

Gość gość
Może nie chodzi o to, że nie chce tańczyć w ogóle tylko nie chce tańczyć z Tobą? Jak masz wieczne pretensje do niego, ze nie umie tanczyć to sie nie dziw. Ani ja ani moj mąż nie umiemy tańczyć, gdy tanczymy przykladowo na weselu z kims innym to wyglada to naprawdę pokracznie i komicznie. Jak tanczymy ze sobą to z tego podrygiwania dwóch paralitykow wychodzi nawet cos zblizonego do tanca. Nawet moj ojciec kiedys stwierdzil obserwujac nas na jakims weselu, ze dobralismy sie z tym naszym pseudo-tancem jak w korcu maku :D Ale my podchodzimy do tego na luzie i bez spiny pt. "chodź k***a tanczyc bo wszyscy tanczą, a my siedzimy jak te kołki". My mamy w d***e cudze opinie wiec nie boimy zrobić z siebie widowiska, niestety jesli ktos nie ma dystansu do siebie to nie bedzie sie dobrze bawil by, broń Boże , nikt się z niego nie zaśmiał. Znam takich ludzi i sa to bardzo smutne i ponure osoby.

Gość gość
"Taniec" se tepaki wymyslily :D i nazywaja to cos zabawa buahahaha co za przyglupy :D

Gość gość
Witam, cóż mam 34 lata też nigdy nie nauczyłem się tańczyć. Mam potworne problemy z koordynacją ruchów i poczuciem rytmu. Nie tańczyłem w szkole podstawowej, w Liceum nie chodziłem po dyskotekach, Studniówkę w Liceum jakaś przeżyłem ale i tak moja partnerka nie tańczyła ze mną. Na studiach chodziłem po dyskotekach ale tańczyłem słabo. Byłem w życiu tylko 2 razy na weselu. Zaproszenia od znajomych oczywiście przyjmuje ale potem nie przychodzę na wesela. Wesele to dla mnie n straszna udręka i koszmar. Aczkolwiek na studiach byłem na kursie tańca ale nic się nie nauczyłem.. nic. Koledzy wywijają figury z Pannami i Mężatkami ale ja tańczę jak niepełnosprawny ruchowo. Oczywiście wiem, że taniec to dla mężczyzny możliwość pokazania swojej męskiej siły i możliwość fizycznego kontaktu z Kobietą. Znam teoretycznie wszystkie zalety tańca, wiem że człowiek kulturalny powinien umieć tańczyć bo to należy do ogłady towarzyskiej i Savoir Vivru ale umysł swoje a ciało swoje. Generalnie wiem że sie nie nauczę tanczyć aczkolwiek przymierzam się do nauki z instruktorką . Ciekawe czy to cos da. ? Poki co się tym nie przejmuje.

Gość gość
Mam to samo

Gość smutno mi

Też mam z tym problem. Chciałbym ale nie umiem, bo jestem osobą niespełnioną w życiu prywatnym. Za duży ciężar życia pomimo sylwetki tancerza.

Głupio się czuję gdy tańczę, bo jest to wymuszone i mam świadomość, że na pokaz. A to co jest na siłę, z racji bytu nie wychodzi prawidłowo. Poza tym nigdy nie byłem osobą towarzyską. Osoby baaardzo towarzyskie, to i z tańcem problemu nie mają.

Nazywa się ich potocznie "bawidamkami".  Trochę żałuję ale nie posiadam tego typu cechy. 

Gość Gość
27 minut temu, Gość smutno mi napisał:

Też mam z tym problem. Chciałbym ale nie umiem, bo jestem osobą niespełnioną w życiu prywatnym. Za duży ciężar życia pomimo sylwetki tancerza.

Głupio się czuję gdy tańczę, bo jest to wymuszone i mam świadomość, że na pokaz. A to co jest na siłę, z racji bytu nie wychodzi prawidłowo. Poza tym nigdy nie byłem osobą towarzyską. Osoby baaardzo towarzyskie, to i z tańcem problemu nie mają.

Nazywa się ich potocznie "bawidamkami".  Trochę żałuję ale nie posiadam tego typu cechy. 

Klauna chcesz z siebie zrobić, bedziesz się gibał jak pajac na parkiecie i udawał maseraka? Nie ośmieszaj się!