Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba..

Kocham dziewczyne..

Polecane posty

Gość Kuba..

Kocham dziewczynę .. spotykamy się regularnie prawie codziennie . bez przerwy piszemy sms-y .. a teraz ona chce rozstać się ponieważ we wakacje nie będziemy mieli dla siebie czasu .. Praktycznie wogóle.. obozy,rodzina etc. Mówi że zapomnie ... Że nie czuje tego co kiedyś.. Co zrobić .. Prosze Pomóżcie !!!!.... Kocham ją bardzo!!!!!

Gość babytin
jesli ją kochasz to po prosyu ja zaskocz. Powiedz ze ma racje, ale nie moze Ci mowic jaki jestes bo Ty sam siebie lepiej znasz, prawda? Po wakacjach, jesli ją naprawde kochasz, napisz do niej, przypomnij o sobie. Wtedy jej udowodnisz ze jestes wartosciowym i wiernym facetem :)

Gość Kuba..
Ona chce normalnie pisać przez wakacje.. jak przyjaciele..

Gość Kuba..
Ludzie pomóżcie !!!!!!!

Gość vruxc
za co Ty ją kochasz? przecież z tego co piszesz to wynika tyle, że traktuje Cie jak lalkę, którą, jak się znudzi, można na pewien czas odłożyć do pudełka i trochę pobawić się nową. to trochę dziecinne, nie uważasz?

Gość Kuba..
Nie kocha sie ZA ale pomimo ;p

Gość vruxc
to może tak - co Cię w niej urzekło? nie znam jej, nie wiem nic o niej, ale z krótkiego opisu wynika (wg mnie), że jest niedojrzała i sama nie wie, czego by tak naprawdę chciała.

miałem kiedyś podobny problem, tam małolata mówiła mi też takie rzeczy, ale olałem to i trochę też ją, jak zatęskniła za tym co ograniczyłem to od razu zmieniła zdanie i to ona była osobą której bardziej zależy.. Czasem warto nie być numer 1 w zwiazku

Gość Kuba..
Nie wiem co robić.. ;(((