Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania_z_Warszawy

Płakac mi sie chce

Polecane posty

Gość Ania_z_Warszawy

Byłam tak niecierpliwa, ze zrobiłam przed chwilka test. Dzis mija 10 dni od stosunku. Jedna kreska. Dziewczyny prosze powiedzcie, ze wynik moze byc fałszywy. Moze za wczesnie zrobiłam test ?? :(

Gość Ania_z_Warszawy
3 cykle sie staramy. Wiem krótko,ale.... :( Okres powinnam dostac w sobote 7 czerwca..

my sie staramy od stycznia w grudniu odstawilam tabsy i do tej pory nic a Ty cos brałas? masz regularnie okres? ja mam roznie raz 33 raz 35 a ostatnio nawet 40 dni cykl własnie mialam dni płodne i mam nadizeje ze sie udało bo jak nei to ide do lekarza będe test robic za jakiś tydzien

a test robic najlepiej w dniu spodziewanej miesiaczki bo wczesniej moze nie wysc prawodłowy moze byc za mało hormonu jeszce i test nie wykryje ciązy jak nie dostaniesz w sobote to powtorz test trzymam kciuki

Nie martwcie się dziewczyny. Ja o córkę też się starałam tak,żeby się urodziła wczesnym latem a przyszła na świat na Boże Narodzenie:) ja wiem,że to łatwo mówić,ale trzeba przestać myśleć o tym,jak bardzo się chce zajść,bo wtedy nie wychodzi niestety. Ja odstawiłam plastry w połowie stycznia,22 miałam okres,a pierwszego lutego zaszłam w ciążę zupełnie nieplanowaną,bo przecież to dopiero osmy dzień cyklu to gdzie tam myślałam o dziecku. A jednak. Nie martwcie się babki-będzie ok:)

Gość Ania_z_Warszawy
Nie dziękuje by nie zapeszyc. Ale i Wam zycze powodzenia, zeby sie udało! Brałam przez dwa lata Evre, wczesniej przez rok Harmonet. Mam dziwne objawy. Bardzo bola mnie jajniki i dół brzucha. Piersi mam powiekszone. Ale równie dobrze to moze byc objaw zblizajacej sie @. :( My rowiez kochalismy sie w dni płodne. Powtorze test. zastanawiam sie szczerze mowiac nad beta..moze zrobic? Dlaczego Ci ktorzy niechca miec dzieci, nie maja ku temu warunkow maja ich az tyle?? Wiem moze jestem nie miła, ale juz plakac mi sie chce. Pozdrawiam

no niestety takie życie jak ktoś chce to nei ma i odwrotnie mzoe nam sie w końcu uda daj nam znac jak zrobisz test ok?

z doświadczenia wiem, że test zrobiłaś zdecydowanie za szybko :) też tak miałam, a tydzień później zrobilam test i wyszły dwie piękne krechy.... a dziś 17 tc :):):)

hej,ja uwazam ze za szybko zrtobilas test,ja tez najpierw zrobilam test po 7 dniach od stosunku i szybko wyszla jedna kreska a potem po kolejnych 9 dniach kiedy juz 4 dni okres sie spoznial zrobilam test i wyszly szybko dwie czerowne kreski ,radze poczekac az okres sie spozni tak z 2-3 dni i wtedy robic test,ja staralm sie od lutego tego roku i udalo sie w marcu a zrobilam z 4 testy:-) taka bylam niecierpliwa

dodam ze przez 4 lata bez przerwy braam tabletki anty ale odstawilam je rok temu w marcu,tykle zestosowalismy inne zabezpieczenia

Aniu test najwcześniej 7 czerwca. A najlepiej jak nie dostaniesz okresu to jeszcze ze dwa dni później i koniecznie rano. Trzymam kciuki. 3 cykle to króciutko. Ja jestem w ciązy teraz po 5...latach starań.

Aniu zrobiłaś zdecydowanie test za wcześnie ,takie jest moje zdanie. Wiem że bardzo chcesz mieć dziecko ale to jest dopiero 3 cykl :) Trzeba mieć niebywałe szczęście od losu by hop siup odrazu się udało .Trzymam kciuki za owocne starania :D

Kochana nic się nie martw!!! Ja też raz zrobiłam test za wcześnie i ryczałam, że nic nie wyszło a pare tygodni póżniej okazało się, że jestem w ciąży bliżniaczej.

Wiem z doświadczenia że kiedy kocha się codziennie albo co drugi dzień to raczej nic z tego nie wychodzi... Spróbujcie nie kochać się przez tydzień a potem nagle w dni płodne u mnie podziałało ;) A przez rok nic się nie udawało... A ten test zrobiłaś za wcześnie, poczekaj przynajmniej do 2 dni przed miesiączką

tak samo u mnie - test za wcześnie. Również byłam bardzo niecierpliwa. ZRobiłam test 12 dni po owulacji - negatywny. Dopiero 2 dni później pojawiła sie druga blada(!) kreska :) Powodzenia!

Nie wszystko przeciez stracone... :) glowa i uszy do góry! Na pewno sie uda!!! Test w dniu spodziewanej miesiaczki, bo szkoda sie denerwowac :)

Gość Ania_z_Warszawy
Dziękuje kochane. Naprawde dzis sie strasznie popłakałam, ale mowilam sobie, ze to moze jednak za wczesnie na testowanie... Powtorze test w dniu spodziewanej @ Napewno dam znac. Dzieki Wam sie usmiechnełam :)

ja tak mialam, robilam testy wczesniej i wychodzilo ze ciazy brak, nawet dzien po spodziewnej @ wyszlo ze negatyw! a jednak w ciazy jestem ;) jedyne co moge wam radzic to SPOKOJ i nie doszukujcie na sile u siebie objawow ciazy bo to na dobre nie wychodzi, mozna sobie uroic rozne rzeczy, czasem z takiego urojenia wychodza nawet testy pozytywne..a potem wielkie rozczarowanie.

Gość Ania_z_Warszawy
Nie wiem ja mam tak, ze swedza mnie piersi, bardzo boli mnie dol brzucha, troszke jajniki ale ja raczej nie mysle, ze to ciaza a raczej zblizajaca sie @. Chociaz jak tak piszecie nadzieja jest, ze test sie pomylil... :)

Gość kafinka
nie przejmuj sie ja robilam test 8 dni po stosunku i byla jedna krecha a dwa dni przed spodziewana @ juz dwie kreseczki :)

Gość Ania_z_Warszawy
I właśnie kafinka o taki cud sie modle ;)

Gość Ania_z_Warszawy
Boli mnie brzuch jak na @ Jednak co mnie dzis zaskoczylo - zjadłam w pracy knoppersa , popilam kawa i zwymiotowałam. Pierwszy raz zwymiotowalam kawa co mi sie raczej nie zdarzylo nigdy... Napewno to nie zatrucie bo nic mi nie jest. Teraz dobrze sie czuje. Czy mialyscie tak w objawach ciazy , ze po kawie Was mdlilo i lecialyscie do kibelka ?? A moze sobie wkrecam...

Gość za wczesnie na takie objawy

Aniu, ja nie piję kawy odkąd jestem w ciąży..:-) A test 5 dni przed terminem @ wyszedł negatywny. dopiero w dniu spodziewanej @ wyszły cieniutkie dwie kreski. Teraz jestem w połowie ciąży. Nie testuj zbyt szybko!

Gość Ania_z_Warszawy
12 dni po stosunku. Okres mam dostac tak jak pisalam w sobote 7 czerwca. Dzisiaj wybralam sie do supermarketu po zakupy. Za mna w kolejce stalam dziewczyna. Poczulam od niej zapach moich ulubionych perfum. Stalysmy dosc dlugo, ludzi pelno. W pewnym momencie poczułam jak robi mi sie niedobrze od tego zapachu. Do tego stopnia ze zachcialo mi sie wymiotowac.... naprawde dziwne. Mierzylam dzis temperature w pochwie. Prawie 38 stopni. Mam dziwny sluz. Nie to, zeby sie lało ze mnie natomiast sluz jest lekko biały, kremowy. Pojechalam dzis do rodzicow na chwilke, Moja mama- jakos piersi Ci urosły. Powiem , ze tez to zauwazylam bo stanik, ktory niedawno kupilam...coz zrobil sie lekko ciasny. W sobote lub w niedziele powtorze test. Trudno sie naprawde nie wkrecac... :(

tak samo jak ty i ja byłam niecierpliwa, jednak po 2 latach starań udało sie i dziś jestem w 7 miesięcy ciąży :) test robiłam tak jak ty kilka dni przed i był negatywny ale dopiero w dniu spodziewanej @ wyszły 2 kreseczki.. cierpliwość popłaca ...dziś to wiem !! trzymam kciuki

Gość Ania_z_Warszawy
Gratuluje Ci z całego serca! Ja sprawdze juz jutro badz w niedziele...chwila prawdy :( Dzis w nocy strasznie bolały mnie jajniki. Szczegolnie jeden. W brzuchu ciagnie, jajniki pulsuja... Zaraz wychodze do pracy, ale trudno sie skupic na czymkolwiek ;( Miłego dnia zycze!

Gość kaszka ryżowa z dodatkiem sera
aniu a ja mam dostac kres 9 czerwca. tez mam dzis 10 dzień fazy lutealnej czyli równo 10 dni od zapłodnienia w owulację.No moze o dzień sie machnełam bo tempka po owulacji tak odrazu nie podniosła sie dopiero na 3ci dzień. czekam ale nie mam objawów i sądzę ze w ciązy nie jestem. jajniki raz cos zakłuje a raz nie- generralnie tradycyjnie mam wzdęcia:) piersi sa jakies jędrniejsze obolałe- ale to od kremów ujędrnających chyba. bedziemy czekac, ale ja nastawiam sie na starania za miesiąc . Oczywiscie jak teraz nie dostanę okresu- poczekam 2 dni i do lekarza sie zapisze. Niech mnie zbada. Testu robic nie bede bo to stres.