Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Obesitas

Opalanie w solarium..porozmawiajmy

Polecane posty

Go艣膰 obesitas
Co do balsam贸w Dove to bardzo lubi臋 ,ale te nie br膮zuj膮ce.Te zwyk艂e s膮 super!!!My艣l臋,偶e dla przesuszonej sk贸ry po opalaniu zar贸wno w solarium jak i na s艂o艅cu s膮 rewelacyjne!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a ja lubi臋....
si臋 opalac w solarium!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sweetevil
nar膮bane to wy macie w tych pustych m贸偶czkach. Je艣li kto艣 lubi by膰 blady jak 艣ciana to jego problem, z pewno艣ci膮 taka osoba sza艂u nie zrobi. Nie popieram tak偶e os贸b, kt贸re chodz膮 na solarium co tydzie艅 a nawet i cz臋艣ciej- to chore, ale raz na miesi膮c dla podtrzymania opalenizny to nic z艂ego. Dermatolodzy nawet polecaj膮 solarium w chorobach sk贸ry czy tr膮dziku, alby wysuszy膰 co nieco...opami臋tajcie si臋 i nie piszcie takich glupot bo to nienormalne a nawet przykre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obesitas
O wla艣nie!!Popieram w 100% moj膮 przedm贸wczyni臋.Ale dam glow臋,偶e po艂owa z ludzi,ktorzy tu napisali,偶e solarium to rak,ochyda i debilizm.Chodzi na solarium regularnie tylko tu wpisuje bzdury...nie wiem tylko czemu one maj膮 s艂u偶yc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obesitas
super,偶e napisa艂a艣 bo ju偶 my艣la艂am,偶e wszyscy s膮 negatywnie nastawieni do solarium:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inverno
Obesitas, po co ktos kto chodzi na solarium mialby tu pisac, ze nie chodzi?:D Co do bladosci, to Angelina Jolie jest jedna z najpiekniejszych kobiet na swiecie i jest blada:) Nicole Kidman takze. Ktos cos pisal o papierosach. Solarium+papierosy to najpotezniejszy "koktajl" przyspieszjacy starzenie sie skory.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶uk007
Niekt贸rzy wchodz膮 tylko po to 偶eby si臋 popisac i pisz膮 w艂asnie takie dziwne rzeczy,kt贸re nie maj膮 nic wsp贸lnego z prawd膮.Nie ma to znaczenia.Angelina wcale nie jest jedn膮 z najpi臋kniejszych kobiet na 艣wiecie,Jest mocno przereklamowana i ma za du偶e usta.Co do cery to faktycznie blada jest jak cholera i gdyby nie gruba tapeta,w kt贸rej widzisz j膮 na zdj臋cich i filmach pemnie by sie okaza艂o,偶e ma si艅ce pod oczami i wygl膮da jak trup.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶uk007
obesitas ma racj臋 spotka艂em sie z tym na kafeterii nie ra,ze jedna osoba pisa艂a o czym艣 na ta,a na drugim topiku o tym samym na nie.Du偶ym b艂臋dem kafeterii jest to,偶e ka偶dy mo偶e miec nik贸w ile chce.Powinno tu byc tak samo ja na wiza偶u.Masz jeden nik i koniec kropka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja wole
solarium od s艂o艅ca/nawet teraz chowam si臋w cie艅 a korzystam z solarium raz na jaki艣 czxas,po pierwsze nie musze si臋 poci膰 i katowa膰,po drugie nie mam oparze艅,po 3 jestem r贸wniutko opalona,po 4 jest to 艂adniejsza opalenizna/tak 偶e ja jestem za ale rozs膮dnie

Udost臋pnij ten post

na solarium uzywam kremu przyspieszajace opalanie na solarium go kupilam,malutki w r贸zowym pudeleczku na twarz.po solarium smaruje sie oliwk膮 dla dzieci,ogolnie mam sucha skore wiec balsam nie zabardzo.po dlugiej przerwie chodze czesto co drugi dzien ale jak juz sie opale to dwa razy w tygodniu po 13,15 minut.r贸znie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aurorasnow
tak z ciekawo艣ci si臋 zapytam - ile macie lat? (chodzi mi o te, kt贸re lubi膮 korzysta膰 z solarium) i jak wygl膮da wasza sk贸ra? chodzi mi o ilo艣膰 pieprzyk贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inverno
Zuk, naucz sie polskiego, bo twoje wypowiedzi przypominaja belkot:O Dziwie sie, ze jeszcze nie zrobiono badan na tamet wplywu solarium na agresywnosc, bo solarki robia sie coraz bardziej agresywne, nawet jak nikt ich nie obraza:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inverno
Jesli chodzi o Angeline, to czy chcesz czy nie, jest ona uwazana za przepiekna kobiete przez wiekszosc czesc globu:) Solarki bez tapet wygladaja bardziej przerazajaco niz blada osoba bez makjazu:D Chociaz jest jeden plus - nikt ich nie rozpoznaje:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Deep tan is for working class.

Udost臋pnij ten post

ja r贸wniez przepadam za dove summer glow. jakos zapach jest dla mnie ok. teraz jak cz臋sto smarecuj臋 z synkiem to twarz, dekolt, ramiona mam bardzo opalone (szkoda 偶e z rami膮czkami) wi臋c suumer glow np. uzy艂am wczoraj na nogi a na opalone cz臋sci ten nowy dove go fresh co reklamuj膮. a tu za to zapachy s膮 nieziemskie. ja za Angelin膮 nie przepadam... 艣rednio urokliwa wg. mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶uk007
Inverno---masz chyba bardzo niska samoocen臋.Ci膮gl臋 si臋 dopierdalasz i szukasz dziury w ca艂ym.Nie podoba Ci si臋 to wypierdalaj z topiku.Nikt Ci臋 tu nie zaprasza艂.Tym bardziej,偶e klepiesz nie w temacie.Topik nie jest zatytu艂owany --solarium tw贸j wr贸g---Ale z Ciebie prostak!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶uk007
inverno--a mo偶e jeste艣 艣wi艅skim blondynem lub blondynk膮,ktora mo偶e pomarzy膰 o opaleni偶nie?!Rudzielec te偶 pasuje!Fuj!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wlacha
Deep tan is for working class.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wlacha
to topik dla debilek solarek co im solaria na mozg zle wplywaja i juz nie mysla!!!! kurwwa tyle sie mowi o szkodliwosci i ze to juz nie modne a one nie zrozumialy.........i nie zrozumieja , niestety!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obesitas
Jestem w szoku!!!To juz nie umiemy normalnie rozmawia膰 ze sob膮?!Ten kto ma inne zdanie jest debilem i ma wy...dala膰???!!!Ludzie co si臋 z wami dzieje?!My艣la艂am,偶e pogadamy sobie w mi艂ej atmosferze,ale to chyba nie mo偶liwe.Widze,偶e tolerancja to nie wasza najlepsza strona.Masakra!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obesitas
Na marginesie przeczytajcie jeszcze raz pierwszy post przeze mnie napisany na tym topiku....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obesitas
Szczegolnie zwr贸膰cie uwag臋 na to: "Cze艣c!!!To topik dla ludzi opalaj膮cych si臋 w solarium" No...coment...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶al dup臋 艣ciska
no i co ?Chyba co艣 ci si臋 por膮balo hop-b臋c?Co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inverno
Zuk, jestes zwyklym prymitywem, szkoda klawiatury na ciebie:O:O Albo solarium wplywa na chamstwo u ludzi albo po prostu chamscy ludzie chodza na solarium:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶uk007
To ty jestes prymitywny koro nie potrafisz normalnie rozmawia膰 i nie potrafisz okazac tolerancji.Tylko ludzie co maj膮 ma艂e kurze m贸偶d偶ki nie potrafi膮 prze艂kn膮膰 innego zdania.Zakapior,kt贸ry jest blad膮 艣wini膮!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obesitas
呕egnam was.Bawcie si臋 dobrze.Szkoda,偶e rozwalili艣cie totalnie ten topik.....

Udost臋pnij ten post

oj szkoda.. bo w sumie ja go od艣wie偶y艂am bo szuka艂am grupy godnej dyskusji a tu...brak s艂贸w

Udost臋pnij ten post