Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izuniaiza...

Dlaczego niektore dziewczyny przyciagaja do siebie samych beznadziejnych factow?

Polecane posty

Gość izuniaiza...

Lubicie zimnych drani, słodkich skurwieli albo tzw skomplikowanych mężczyzn (czyli totalnych freak'ów, którym humor zmienia sie czesciej niz babie przed okresem i sami nie wiedza czego chcą) Wyzwanie, jakie stanowi dla was pragnienie, że "on sie dla mnie zmieni" jest silniejsze niż logika i instynkt samozachowawczy...

Gość bo to jest podstawowe
prawo smerfów, podobne przyciąga podobne, bo życie to nie dwa magnesy, gdzie przyciągają się przeciwne bieguny

Gość fitomonito
ja jesrem zajebista dupa a i tak trafiam na tandete

Gość bo to jest podstawowe
to się tylko tak wydaje

"do komiczne --> ja nie lubie drani i sk**wieli" no to lubisz tych skomplikowanych :P

bo tak to jest że ciepła klucha przyciąga ciepłą kluche pewny siebie przyciągnie pewną siebie i takie tam albo sie pogodzisz z tym albo żyj se sama

tych skomplikowanych tez nie:p\ pelno jest cwaniakow zapatrzonych w siebie jak w 8 cudo swiata albo niesmialych typow bojacych sie pow?czesc" ...nie ma juz prawdziwych facetow dziewczyny!!!!:(

"ja wybieram kosmitów,a potem sie dziwie ze opuszczaja Ziemie" ja chyba sama jestem kosmitką :-D

ja przyciągam samych słodkich i milusich do przesady....takich, ktorzy prawie nie mają wad, i co z tego? Nic, bo w każdym znajduję jakieś tam bzdurne problemy :D Jakbym trafiła jakimś cudem na drania (cudem, bo tacy omijają mnie szerokim łukiem), to też bym go pogoniła, tyle, że szybciej. Nie nadaję sie do życia w stałym związku, wiem, skąd mi sie to wzięło, i być może za jakiś czas pogodzę sie z tym :) A póki co..probuję, próbuję...:D:D:D

"... albo tzw skomplikowanych mężczyzn (czyli totalnych freak'ów, którym humor zmienia sie czesciej niz babie przed okresem i sami nie wiedza czego chcą)" To jest dla mnie nadzieja!!! Dzięki Ci komiczne, za poprawę nastroju :D ;).

w tym przypadku(niestety)musze sie zgodzić z Komiczne. Zawsze wybieram skomplikowanych,trudnych,pewnych siebie inteligentnych zarozumiałych patałachów,i to jest walka,a nie związek... Wiec prenensje moge mieć tylko do siebie:O

Gość ulaiula
a na mnie zawsze wrazenie robi pierwszy kontakt jak facet przystojny to ok chce gomiec a przy blizszym poznaniu okazuje sie totalnie beznadziejny

Brzydal - jest jeden problem - słodki skurwiel, zimny drań czy też facet skomplikowany powinien być przystojny, a Ty chyba nie jestes... Poza tym, jestes idealistą a to skreśla Cie u 99% kobiet...

Polcia - w sumie to tez tak Cie postrzegam... Ps co tam u Foxa i Danny (czy jak sie te imiona pisze :P )

Gość ulaiula
czemu tak malo jest fajnych porzdnych i przystojnych zarazem facetow?

Komiczne, powinneś to jeszcze rozgraniczyć na: - facet skomplikowany i - totalny freak A taki totalny freak, to często też brzydal :) i bym się załapał ;).

Gość ulaiula
ja tez takiego chce!:)

"Polcia - w sumie to tez tak Cie postrzegam..." czyli gdybym była osobnikiem płci przeciwnej cieszyłabym się niesłabnącym powodzeniem w dziedzinie życie uczuciowe, co za pech! :-( ;-) "co tam u Foxa i Danny?" ? ? ?

Polaola - nie łam się, ja lubię skomplikowane kobiety. Jeśli ja, to znajdą się pewnie i inni faceci, bo aż za takiego wyjątkowego, to się nie uważam :p.

Gość upupupu

Gość wcrcwre
za tymi fajnymi trzeba się samej pouganiać