Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia2254

wpadki nastolatek

Polecane posty

Gość klaudussiiaa
O matko to naprawdę bardzo cudowne co mówisz. Owoc naszej miłości.. no wzruszające po prostu. A ile ty masz lat ? 16? 17? - czy może jesteś już dojrzałą kobietą ? Takie nastolatki to przed tym jak wpadną to szlajają się gdzieś po nocach z chłopakami, a potem się dziwią że wpadły. No a takie, które mają wszystko pod dostatkiem to naprawdę gratuluję głupoty. Niektóre mają wille i wszystko czego chcą, a w zamian rodzicom za to podziękować jakimiś dobrymi studiami, szkołą, pracą to w nagrode za mienie wszystkiego pod dostatkiem przychodzą i mówią że są w ciąży. Nie rozumiem takich dziewczyn. Ludzka głupota i tyle. Jak już chcą się kochać z chłopakiem no to okej w końcu każdy musi tego spróbować, alno chyba można kupić prezerwatywe. Można je teraz kupić wszędzie. Trzeba się najpierw zastanowić nad tym co się robi a nie potem udawać dorosłą.

Gość klaudussiiaa
A tak wgl. nie rozumiem dlaczego niektórzy tak bronią te nastolatki ? Zrobiły źle i powinny za to dostać po dupie i to ładnie. Gdyby było tak, że taka młoda jak wpadnie nie mogłaby już wracać do szkoły to by już nikt w ciążę nie zaszedł i każdy by uważał. A poza tym każdy pierwszy raz w łóżku z facetem to trzeba planować, a nie tak z nie nacka i tłumacząc się "bo on chciał" - bo już miałam u znajomej taki przypadek. A dziewczyny to już dla takiego gówniarza w swoim wieku tracą głowe i mu ulegają. A potem jeszcze nic im się za to nie dostaje. No to po co wgl. uważać ? Wszystkie nastolatki niech najlepiej zajdą w ciążę "A co tam? Przecież wsparcie od rodziny i wszystkich dookoła i tak będę miała. To po co myśleć nad tym co się robi?" Współczuje takim dzieciom, które są wpadkami ! Znam taką dziewczyne, która się puściła w wieku 15 lat. Chłopak był przy niej wszystko pięknie, a teraz nie żyje bo nie podołał obowiązkom i się powiesił. I co teraz jest sama z dzieckiem jak palec. Naprawdę pozdrawiam te osoby, które tak bronią te idiotki !

Gość love of land
Popieram klaudussiiaa ! Takie gówniary trzeba tępić i nauczyć kondomy zakładać, a nie pomagać ! Puszczalskie dziwki ! żal mi takich jest. Jaki lepszy dom stworzy taka nastolatka ? - chyba raczej jej rodzice stworzą wspaniały dom. Taka gówniara bez pieniędzy ? Matczyna miłość to jeszcze nie wszystko. Trzeba dać takiemu dziecku przykład. A jaki one dają przykład ? Są puszczalskie i tyle. Pewnie ich dzieci będą myślały: "No przeciez mama wpadła to ja też sobie wpadne i tak będę miała wsparcie" - żałosne pustaki z tych dziwek !

Gość gejdkkdkkd
tak jest, tępić te popierdolone gówniary co umieją tylko dupy dawać a nie jeszcze sie nad nimi litować, za co, za to, że się pierdolą jak królice

Gość love of land
No dokładnie zgadzam się z Tobą. No w łożku to jest super wspaniale, nie? No bo przecież seks jest przyjemny. Ja mam 19 lat i nie raz uprawiałam seks z moim chłopakiem. Do tej pory nie wpadłam, bo mam mózg a nie orzeszek i się zabezpieczam .

Gość Na przedstawieniach
Wyskrobałabym pasożyta .