Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny i Zalamany 26 latek

wszystko sie wali...

Polecane posty

Gość zmanierowana krytykantka
wiem tylko, że jest bardzo inteligentną i mądrą życiowo kobietą, potrafiącą na dodatek te dwie cechy połączyć, co tez jest rzadko spotykanym przymiotem komiczne. bo pomysle, ze ktos ci skradl laptopa, wyludzil haslo i sie podszywa. ;) seniorita co myslisz o tym? Najdłużej trwająca czkawka (zapisana w Księdze Rekordów Guinnessa) przydarzyła się Amerykaninowi Charlesowi Osborne'owi. W 1922 roku w wieku 18 lat nabawił się czkawki pod wpływem stresu podczas uboju świni. Czkawka, początkowo występująca 40 razy na minutę, trwała przez 68 lat. Później zwolniła do 20 razy na minutę. Zakończyła się w lutym 1990. Rok później Charles Osborne zmarł. Przypadłość nie przeszkodziła mu w dwóch małżeństwach i spłodzeniu ośmiorga dzieci[

" klapsa? 50 lat i klapsy? " Ty na serio te 50 lat wzięłaś? :D Gratuluje wyczucia ironii :P "komiczne. bo pomysle, ze ktos ci skradl laptopa, wyludzil haslo i sie podszywa" no wiesz... bywam naprawde miły dla kobiet, ale tylko tych inteligentnych... co praktycznie sprawia ze dla znakomitej wiekszosci miły nie jestem :P

Gość zmanierowana krytykantka
nie bardzo rozumiem? tak sobie zagadalam. wiecie czym jest czkawka? skurcze przepony

Ty na serio te 50 lat wzięłaś? Gratuluje wyczucia ironii mam sie domyslac czy jestes młodszy czy starszy? nie znam cie panie mądraliński i nie prosze cie zebys był dla mnie miły wiec oszczedz sobie

wyobrażam sobie własnie wykrzywioną twarz komicznego od jego paskudnego bycia sobą matko jaki ty musisz byc brzydki kochasz pewnie swoje lcd ciekawa jestem czy całujecie sie na dobranoc

ja wiem czym jest czkawka :D wiem też ze za pomocą specyficznych i osobliwych przypadków mozna udowodnić wszytko - jak chocby to, że czkawka jest gwarancją duzej płodności i powodzenia u kobiet :D carlitta-seniorita sporo fantazjujesz na moj temat jakies wizualizacje mej twarzy przedstawiasz... czesto tak robisz z facetami z netu ? :D

z facetami z netu? nie rozśmieszaj mnie!! ja nawet niewiem kim ty własciwie jestes moze ty nawet nie jestes facetem hmmm........... wiele by na to wskazywało:)

"co ty z siebie robisz mały,brzydki gnomku?" chyba raczej "kogo" z siebie robie :P ale dziekuje, ze mnie tak pieszczotliwie nazwałaś - gnomek :D naprawde chyba mnie podrywasz i nawet nie robi Ci roznicy to, ze nie wiesz do konca, czy jestem facetem... Perwersyjna babka z Ciebie :)

ja Cie nie poprawiam, tylko próbuje zasugerować, byś potraktowała mnie osobowo - jak kogos, a nie rzeczowo, jak coś :) a to, że lubisz tez kobiety, to jest swoista perwersja, choć oczywiscie zupełnie akceptowalna... kultury niestety chyba nie wydusze już dzisiaj, bo mi sie mój automat kulturowo-duszeniowy popsuł :P

" podrywasz mnie rozśmieszasz mnie" kobieta rozśmieszona ==> kobieta zdobyta :)