Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredny prowokator

Milosci przeciez nie ma...

Polecane posty

...jest tylko pozadanie, reprezentowane przewaznie przez facetow i chec posiadania osobnika plci przeciwnej na wlasnosc reprezentowane przewaznie przez kobiety. Kobieta i facet to dwa odrebne gatunki i nigdy sie nie dogadaja, nie zrozumieja i nie zaakceptuja. Pointa? Lepiej byc singlem :)

Gość biedaku emocjonalny
jakże mi cię żal :classic_cool:

Gość biedaku emocjonalny
nie zamierzam cię wzruszać, to uczucie też jest pewnie poza twoim zasiegiem. Wyraziłam po prostu swoje zdanie o ludziach prezentujących takie poglądy, w tym o tobie :)

Gość mam was w doopie
weź się za facetów ale od mojej doopy wara

Zdanie jakie? Zal to emocja, a nie to, ze potepiasz, nie rozumiesz, nie akceptujesz, rozumiesz, ale jest to w sprzecznosci z Twoje emocjonalnoscia. Zal mi. :) To smutno mi :) nie chce wzbudzac zalu :P

Wredny, widzę, że chciałeś być miły i dostarczyć nowe materiały do mojego zeszytu ze złotymi myślami :-D

\"Zbyt wygodny zeby byc singlem??? Ja mam jakos zupelnie inaczej\" a widzisz, wredny - i tu jest pies pogrzebany :D Żeby móc się cieszyć miłością, trzeba przede wszystkim umieć z niej czerpać :)

"wredny chciales byc mily" ... To zupelnie zrozumiale zestawienie epitetow :), chcialem, ale mi nie wychodzi :), tak samo jak milemu by nie wyszlo byc wrednym :)

no to uwaga, rzucam synonimami ;) - czerpać z miłości to na przykład dostrzegać, wydobywać, doceniać to, co najlepsze, umieć się tym cieszyć :)

możesz być singlem, ale musisz niestety mieć świadomość, że jednak miłość istnieje :P Nie ma lekko ;)

Gość nie chcesz wzbudzac zalu
ale wzbudzasz. Wiele tracisz w zyciu. Moze masz pecha i przebywasz wsrod niewłasciwych ludzi?

oczywiście, że wygodny...a przy okazji jeszcze jestem altruistą bo wszystko co robię pozornie dla siebie tzn. zdobywam wykształcenie, dbam o rozwój ducha i ciała itd;) w rzeczywistości robię dla niej lub dla innej niej;) aaa i moim zdaniem jest, ale jeżeli nie ma to też żaden problem bo prawie każde intensywne uczucie do drugiej osoby można podciągnąć pod definicję miłości...tak więc jeszcze nie raz będziesz mógł napisać, że szalejesz bądź rozpaczasz z miłości;)