Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anatolll

Kobity to są wścibskie !!

Polecane posty

Gość Anatolll

Przestańcie ryć swoim facetom po kompach, lustrowac historie, archiwum gg... więcej zaufania kobity !! Bo jestescie wścibskie jak cholera. Jak można ryć bliskiej osobie w kompie czy komórze ? Niełapię tego. Ja tak swojej kobiecie nie robie. Zastanowcie sie trochę !!!

Gość popieram cie chlopie

Gość fajna lasia szuka chłoptasia
to chyba jesteś wyjątkiem:o powiem tak -- nawzajem przecież to do niczego dobrego nigdy nie prowadzi...chcesz rozstania -- zacznij kontrolować

Gość fajna lasia szuka chłoptasia
mnie każdy z moich ex kontrolował w ten sposób...i zawsze przez to były kłótnie i rozstania. niepolecam. trochę zaufania trochę wolności ludzie...ja wiem że można ale to nie jest usprawiedliwienie

Gość hehhehehehe
a ja wszystko kontroluje.. wiem co o mnie mowi... wiem co robi.... wiem kiedy klamie... a kiedy nie.... dziekuje ci gg i mailu... no i keyloggerze

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zgadzam sie gdybysmy nie sprawdzaly nic bysmy o naszych nie wiedzilay

Gość hush
idiotki. mówię do tych powyżej, które zczycą się tym, że grzebią swoim facetom w dokumentach, archiwach, rozmowach, smsach, mailach i Bozia-wie-co-jeszcze. Pas cnoty, który wydaje dźwięki jak mu stanie na widok obcej laski też im założyłyście?

Gość ...bo jak on jest...
kłamcą i Was zdradza to lepiej abyście się tego dowiedziały po 7 latach :o jak już będziecie małżeństwem i zrobi Wam dzieci 😭 a potem autor tego tematu napisze Wam -KOLEJNA NAIWNA :o

Gość kONIEC NIESKOńCZONOśCI
:-) Jak zwykł był mawiać Soso - "ufać i kontrolować". Widać, Józef Wissarionowicz miał sporo do czynienia z kobietami.

Gość a ja dzieki temu pozbylam
sie jednego natreta :P Wyslalam sobie sama z sieci pare slodkich smsow... Ten niby przypadkiem przeczytal... I juz mialam z glowy :)

Gość zl.
jeżeli jest 100 % zaufania to sprawdzajcie sie nawzajem , jesli nima co ukrywac to jaki k... problem

Weź przestań mówisz tak jakby faceci to chodzące ideały były nie tylko kobiety kontrolują i faceci potrafią być o niebo w tym lepsi. A jak masz taki problem z kobitą to może z nią o tym pogadaj a nie ludziom obcym się wyżalasz

Gość powiedzcie mi dziewczyny
moge sie założyć że częściej robią to kobiety, choć sama jestem kobietą. Ja tego nie robie mojemu facetowi, bo niby po co ? Tylko świnia czyta komukolwiek jego archiwum gg... Ble za grosz szacunku bym nie miała do takiej osoby

Ale dlaczego? Po co? Jak się ufa, to się nie sprawdza, tylko się ufa. A nie uwaażam wcale, żeby kobiety bardziej sprawdzały - tak się wydaje, bo robią to jawnie.

Gość Nieskończoność końca
Ech, p. Justynaaaa. :-)

Tak, Nieskończony? Czyżbyś i Ty był zwolennikiem sprawdzania? Mężczyźni mają łatwiej - kobiety ogólnie za dużo mówią, m.in. o sobie.

Gość powiedzcie mi dziewczyny
dokładnie Justyna