Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monique_monique

Jak oświadczyć się facetowi?????

Polecane posty

Gość monique_monique

Czy tylko facet może oswiadczyć sie kobiecie. Co sądzicie o odwróceniu ról.Czy wypada, czy tak można?? A co z tradycją? Dzoewczyny i chłopaki piszcie czy to ma według was sens........??!!

Gość oswiadczyc to moze nie
ja sie mojego chlopa po prostu kiedys spytalam, czy mysli o slubie ze mna. No i od lat jest moim męzem

Gość monique_monique
gratuluje:) zapytanie pewnie zdaje egzamin, biorąc pod uwagę że mezczyzni są czasem mało domyślni-bez urazy faceci:) ale mam na myśli oświadczyny ze strony koiety..Choć sama pragnę aby to facet się oświadczył, to chciałabym poznać wasze opinie na ten temat...może miałyść, badz mieliscie taką sytuacje? kiss

ja sie po 4 dniach znajomości spytałam ,czy chce być zemną :P sory ,i'm drunk :P

Gość monique_monique
Ja też a litle bit:) I co odpowiedział????:)

mnie się mój ukochany akurat sam oświadczył ale jeżeli to ode mnie miałoby zależeć to też bym go spytała czy chciałby się ze mną ożenić :)

nie wyobrazam sobie takiej sytuacji :O i jak sobie to wyobrażasz z pierscionkiem :O:O

chyba pierścionek nie jest najważniejszy w momencie podejmowania decyzji o spędzeniu ze sobą całego życia? ja toczyłam luźne rozmowy o przyszłym ślubie i mój K. wielokrotnie mówił, że "oczywiscie chce się ze mną ożenić" :) ale oficjalnie oświadczył się sam :P