Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfjhdjdfjse

nie umiem pozycji na jeźdźca. o co w niej chodzi?

Polecane posty

Gość a ja slyszalam ze jak kobieta
to juz sie martwilam, ze tylko ja mam taka "reakcje alergiczna"... Troche pocieszajace... CHociaz malo przyjemne, bo po takiej chwili przyjemnosci to ja potem maly dyskomfort czuje, zwlaszcza jak sie zapomimy :P

Gość ja sie nauczylam z
pocwicze te miesnie, kiedys cwiczylam lae zabraklo mi regularnosci

no nie jestes sama, hmm a sztuczne nawilzanie mi nie pasi. chociaz slyszalm o tych zelach nawilzajacych durexa ale jakos tak na slyszeniu pozostalo:) hehe reakcja alergiczna a to dobre :)

Gość ja sie nauczylam z
ja postaram sie dzisiaj namowic mojego partnera. no co, trzeba sie uczyc. dzieki, spacer:P

Gość ja sie nauczylam z
sumako, mam pytanie. jak to jest z tym orgazmem u Ciebie? kiedy zaczelas go osiagac i czy sie go uczylas, np probowalas pozycji itp? ja tez chce tak, ale po 3 latach wspolzycia jeszcze nie szczytowalam. nie mowie o lechtaczkowym, bo to umie najlepiej tylko moj partner i swietnie mu wychodzi.

no ja musialam sie go nauczyc, bo to bylo tak ze w innych pozycjach to owszem on sobie byl nie zawsze ale byl, ale jesli chodzi o pozycje na jezdzca to oj musialam sie natrudzic. bo tak na prawde na poczatku tylko moj facet mial przyjemnosc, szczegolnie gdy sie odchylalam do tyl. teraz mam taka technike wlasna. gdy sie odchylam staram sie aby jego penis dotykal gornej scianki pochwy nie wiem czy mie zrozumiesz, gdy jest w tobie odchyl sie tak przynajmniej na 40 stopni i jazda, wtedy zawsze dochodze, ale jak mowie, kwestia prob i bledow. tez napoczatku sobie skakalm gdzie popadnie hehe

Gość ja sie nauczylam z
czyli widze, ze to naprawde jest kwestia wlasnych poszukiwan. moze zabrzmi to naiwnie, ale nie wiem czy mi uda sie trafic w ten wlasnie sposob, ktory zapewni mi orgazm. musze wziac sie do roboty - wstyd:P

jaki tam wstyd:) normalna sprawa, przecież nie rodzimy sie od razu z wskazowkami jak sie ujezdza naszych chlopow:D tak jak mowie, poprobujesz, tak nie to moze inaczej az w koncu i w tej pozycji bedzie extra:)

Gość ja sie nauczylam z
super, dzieki za rady. bede go od dzis napastowac, cos mi sie od zycia nalezy:D

eh ja jak jutro dorwe swojego chlopa to do upadlego hehe wyposzczona jestem wiec cos mi sie nalezy do zycia :D

Gość ja sie nauczylam z
a twoj jest taki skory do czestego figlowania?

to zalezy, przewaznie ma duuuze checi an figlowanie, bo lubi te wygibasy i wogole. czasami mi mowi ze nie ma ochoty i tak moze ine miec ochoty nawet i clay tydzien:( dziwny ten moj chlop. twoj tez tak ma?

Gość ja sie nauczylam z
moj np jak ma duzo stresow i pracy to ciezko z nim dojsc do ladu, ale tak normalnie to np budzi mnie czesto w nocy i zacheca, albo i w ogole gdzies te lapki przysuwa, wiec nie jest zle, ale ja chce wiecej. choc, paradoksalnie, to ja najczesciej mu odmawiam, bo wole spac. ehh, ale glupia bylam, teraz sie naprawie:D zrozumialam swoj blad, sama go jeszcze obudze. ja wole najbardziej noc, bo teraz to w dzien goraca, a w nocy jest tak ciemno i namietnie:)

hehe tez tak mam ze mnie zacheca ale ja tam ine odmawiam ahah:D eh musze wracac do pracy wiec no chyba upadnie ten topic bez nas:D

Gość ja sie nauczylam z
dokladnie:) ale umowmy sie, ze ja tu jeszcze napisze za jakis czas i powiem o swoich dokonaniach. zapisze ten topik do ulubionych i bede sie odzywac. milej pracy:)

ok to ja tez go sobie zapisze. daj znac jakie wprowadzilas ulepszenia moze i ja sprobuje:D milego dnia i milej zabawy pozniej;)

Gość ja sie nauczylam z
pewnie, ja poeksperymentuj, moze mi cos doradzisz:) aha, jak dlugo cwiczysz miesnie kegla?

Gość powiedzcie mi dziewczyny
jak się ćwiczy te mięsnie ? dokładnie...

Gość powiedzcie mi dziewczyny
trudne to jest :D

Gość ja sie nauczylam z
hej:) Sumaka, super jest na jezdzca gdy siedze do partnera tylem - to mi sie podoba, i gdy poruszam sie wtedy wolniej, bo lepiej go czuje. ale orgazmu jak nie bylo tak ni ma:(

Gość młody typ
najlepiej facetom jest jak kobiety powoli się poruszają, za to kobiety wolą głęboko...

Gość gość
Moj ma za dlugiego daje tylko pol bo boli.