Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franc maurerr

Dziewczyny leca na pieniadze i nie mowcie mi ze tak nie jest - oto dowod

Polecane posty

Gość franc maurerr

dlaczego faceci z wieksza kasa maja dziwnym trafem wieksze powodzenie i wieksze wziecie ? nie mowie o blacharach ale o normalnych dziewczynach ktore swoj materializm zaslaniaja glodnymi kawalkami o "zaradnosci" itd :-o

Gość no to ci powiem
a dlaczego faceci leca na ladne dziewczyny ? i nie mowcie mi, ze tak nie jest...:)

Gość ciekaweeeeeeeee
a czy potrafisz jakos uzasadnic: dlaczego miałyby bardziej lecieć na biednych niz bogatych?

ale chyba nie wszystkie takie są osobiście mi by było głupio jak bym się dowiedział że dziewczyny widzą we mnie tylko pieniądze :O

Gość dobór naturalny
i już!

Gość mowcie co chcecie
no to prawda, dla 99% kasa jest ważna i tyle, jednak dla 40% nie jest ona jedynym wyznacznikiem :classic_cool: też mi odkrycie 🖐️

Gość no to autorze pozostaje
ci sie tylko pochlastać bo wychodzi na to, że nie jesteś ani bogaty ani zaradny!:classic_cool:

Gość no to ci powiem
bogaci faceci i piekne dziewczyny, chyba zawsze juz tak bylo :)

podobno kiedys facet zapewniał kobiecie poczucie bezpieczeństwa...dzisiaj nic tak go nie zapewnia jak pieniądze:/

Gość mowcie co chcecie
ksiąze z bajki zawsze mial ogromny palac i obsypywal swa księżnicke brylantami i pieknymi sukniami :D

Gość kolor nieba
tak teraz już jest , facet musi być zarazdny a ktos zaradny potrafi sobie radzić w zyciu czyli napewno ma kase, a jka jej nie ma to widomo że nie nadaje sie do życiowych planów faceci my slą podobnie, kobieta zadbana i wykształcona ma wieksze powodzenie, aczkolwiek z tym drugim to bywa rożnie najczęsciej mężczyżni się boja mądrzejszych kobiet:D:D:D

Gość franc maurerr
no dobra, ale do kasy mozna dojsc razem a nie przychodzic na gotowe, natomiast jesli chodzi o wyglad jest takie powiedzenie - z gowna bata nie ukrecisz :-p

Gość a z ciapy nie zrobisz
rekina biznesu!:classic_cool:

Gość franc maurerr
tylko ze teraz takich ksiezniczek z wygladu jest na prawde malo, sa co najwyzej pokojowki :-p ksiezniczki to sa z zachowania a z wygladu to pozal sie boze :-o

Nie dokonywałabym takiego podziału na płeć! Faceci również lecą na kase, tak wynika z moich obserwacji.

Gość WYRAFINOWANA KUSICIELKA
pierdolisz franz.Ja mam w dupie takich wlasnie macho z kasa co mysle ze zrobie im loda za to ze przewioza mnie swoim pieprzonym bmw:classic_cool:

Nie ma co ukrywać - pieniądze to jeden z atutów, szczególnie mężczyzny. Czy jest coś w tym złego, że kobiety zwracają na to uwagę? To gołodupce wymyśliły, że kobieta, która patrzy na zasobność portfela mężczyzny, powinna się wstydzić.:o

"ale chyba nie wszystkie takie są osobiście mi by było głupio jak bym się dowiedział że dziewczyny widzą we mnie tylko pieniądze" mysle, ze bylbys szczesliwy bo teraz, nie widzą w Tobie niczego :)

Gość kolor nieba
:D:D:D zman takiego jednego co szukał księzniczki ..i znalazł wiec sam musi zasuwać w domu bo przeciesz księzniczki nic nie robia tylko narzekająi oczywiscie rządzą,,,:D:D:D czasami mi go żal , ale tylko czasami jak przychodzi i się wyżala:P

Gość mowcie co chcecie
kasa jest ważna, nie będziesz szcześliwa nawet z największą miością swojego życia klepiąc biedę i spacając miliony kredytów, oczywiście można się wspólnie dorobić ale ludzie, jak to ludzie, nie tylko kobiety - lubią iść na latwiznę:D

Gość rozumiem ze tak jest
no bo i po co pieknej kobiecie taki golodupek :)

Gość kolor nieba
najczęsciej faceci piszą że kobiety tylko interesują sie kasą pewnie by woleli aby za nich placić , posadzic w domu do gotowania obiadków i czasmi zabrać na spacer aby sie mimi pochwalic przed koleżankami , a może poprostu sami nie wiedzą czego chcą i wymyślaja ,,biedactwa", :D:D:D

Gość wolikor
poza tym męzczyźni kochaja piękne kobiety, piękno kosztuje, piekna kobieta bez pieniędzy więdnie, przeciętna z kasa rozwkita o to odpowiedz na twe rozterki

Gość mowcie co chcecie
no autorze, to masz juz chyba swoją odpowiedź 🖐️

Gość kolor nieba
każdej kobiecie jest potrzebny zaradny mężczyzna a biada tej która sie zakocha i zapomni o rozsądku wiec potem jka żle trafi może mieć pretęsje tylko do siebie " widziały gały co brały" :D:D:D

sorry, zalezy od zawodu, ale po czasach szlaeństw mafii i robienia kariery cwaniactwem teraz wysoka pensja jest dowodem, że ktoś jest kompetentny i odpowiedzialny - np umie sie utrzymać w robocie, jest jakoś zsocjalizowany chyba, że ktoś ma zawód hobby i np pracuje na uczelni, ale tu też - jak ktoś jest lepszy, to jeździ na stypendia, publikuje i też więcej zarobi pieniądze to może być element uboczny, różnie bywa, ale dziś ktoś kto dużo pracuje i jest bystry nie będzie w nieskończoność biedny - ale są też oczywiście zawody szcególne: lekarze przed specjalizacją, naukowcy przed doktoratem oczywoście bieda jest pojęciem względnym ponieważ sama pracuję na uniwerku, brak biedy dla mnie to wtedy, kiedy nie brakuje na żarcie pod koniec miesiąca, więć się zbieram z kończeniem doktoratu;) nie wybieram facetów według forsy, bo nie mogłabym się związać z kims bogatszym ode mnie, bo to krępujące i dla mnie nie do zaakceptowania, ale to dlatego, że mam różne obsesje związane z potrzeba niezależności - mogę sobie jednak na taki kult niezależności pozwolić tylko dzięki kieszonkowemu od Mamy, inaczej to nie wiem, z kim bym miała się spotykać, nawet fizyczni zarabiają więcej niż asystenci na uniwerku:( a dzisiaj strajk pocztowcó - przecież te debile zarabiaja więcej ode mnie - sorry, ale właśnie nie odebrałam przesyłki (z kosmetykami:), bo te debile strajkują

Taaak jasne, bo faceci to by chcieli niebiańsko piękną i zawsze gotową kobietę, która poda obiadek pod nos, przyniesie piwko i hooj wie co jeszcze :O Ale jak kobieta ma jakieś wymagania to zaraz wielkie halo:O Męskie szowinistyczne świnie, tfu

Gość mowcie co chcecie
hahahahhhhhhhhhhha :D

Gość
Wszystko na tym świecie się kupuje, jakby ktoś nie zauważył. Głównie czasem i pieniędzmi. Czemu czasem? Sporo bab musi przed lustrem spędzić kilka godzin dziennie, żeby jakoś wyglądać :P