Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upupupupupu

Pamiętacie swój pierwszy pocałunek?

Polecane posty

tak tak właśnie tak "Wiesz" , że przeciesz tak ..

przecież przecież przecież Ty Wiesz ... .

taaa...sylwester! ja po malym zgonie, swiezo \'owymiotowana\' on niezle wstawiony wepchnal mi ten jezor do gardzieli, obmyl migdalki ochhhh jakie to romantyczne xD!!! a potem to juz nie pamietam bo scielo mnie z nog ;p wole nie wiedziec jak mu smakowalam ;p 2 minuty wczesniej z glowa nad wiadrem w_celach_wiadomych ;D

Gość Nadzieja matka głupich...
do ja bo ja bo kobita - a no chyba ze tak ;d rozumiem :) do mlody_k21 - nie wiem czy to pocieszajace - nie jetses sam, tez mam czasem przez to dola...i to ogromnego... ogladalam ostatnio nawet dobry film, i w nim poznalam fajne powiedzenie - hiszpańskie dlatego w języku polskim nie do końca sie realizuje, ale sens pozostaje zawsze taki sam : "Pocałunek jest kropką nad "i" w słowie "kocham"" :):)

pamiętam swój pierwszy prawdziwy pocałunek , bo takie tam cmoknonsensy, to sie nie liczą. Było to w drugiej klasie technikum, ona cud dziewczyna, poszła ze mną na spacer w słoneczne niedzielne popołudnie na wrzosowisko i się stało.....

Coś na kształt historii : kiedy jedna osoba siedzi nad strumykiem i pije wodę a dziesięć metrów wcześniej ktoś inny siusia .

e tam prawdziwy pocalunek wszyscy mieli taki sam - przepiękny, najlepszy najpiekniejszy, najbardziej ekscytujący:) a niech sie młody z nadzieją spotkają i pocałują hyhyhy

młody masz 21 lat i całe życie przed sobą... uśmiechnij się ...każdy z nas ma czasem gorsze dni!

oj nie nie w taką pogodę. ja ide do wanny z chlodna wodą:D

Gość Nadzieja matka głupich...
co to za "hajtanie"? haha ;) :P

właśnie dziś pisałem o wannie ... eh :-(

??? "8, .m8" I8Im ,mI8" ,8I:"I8,mI8m "I8mm, ,I8::::I8::I8, ,m" "I88I88I8m::I8:::::I8""==mm ,mI8" ___ ,mI8::::::8I8:::::::I8::::mI8I8" .,mI8I8I8I8I88::::::::m8::::::::I8I8I8I888" "I8Im:::::::::I88::::::8::::::::II8:::::::88, `"I8::::::::::88:::8:::::::I8:::::::::::I8, "I8m::::::::I888:::::::I8:::::::::::::I8, "8m:::::::::I8::::::88::::::::::::::::I8, I8:::::::::I8::::::88::::::::::::::::::I8, 88::::::::I8:::::::I8::::::::::::::::::I8 "I8::::::::I8:::::::I8:::::::::::::::::I8;. "I8::::::::88::::::::I8::::::::::mmmI8888888m,. I8::::::::I8:::::::I8::::mI8I88"""". .. "I8888 "I8::::::::I8::::::mI8I88"". . . . . .,m8" "8 I8m:::::::I8::::II88" . . . . .,;miI88" "I88I8I88I88::I88" . . . ,mmiiI8888" ,I8". . ."I8I8". . . mi888888888" ,I8 . . . .,I88I. . .i88888888888" I8. . . .,mII88Ima. .i88888888888" ,8"..,mI88I88I88I8Imi888888888888" I8.,I8I""" ""II88888888888 ;I8I8" ""I8888888 "" "I88888 "I888 "I88, "I88 "88, I88, ______ __ ______ "I88__ .mI88I88I88I88I88, .,mI88I88I88, ,mI88, I88""" ,mI8". . . . "I8,..8, ,I888' . . . "I88.\ "8, I88 ,I8". . . . / :;I8 \ 8, .mI8' . . . / .:"I8.\ 88 "88, ,8". . . / .;mI8I8I8,\ 8 ,I8'. . . / . .:;,I8I8I888 I88 ,8". . / .:mI8"' "I8,:8 ,I8'. . . / . .:;,mI8" `"I88 I88 I8. . / .m8" "I8I ,I8 . . / . .:;,mI8" "I88888 88,. / ,m8 "8' I8'. . / . .;,mI8" "II888 ,I8I8,.,I8" I8 . . / . .,mI8" I8888888' """ `I8,. / ;,mI8" II888 "I8I, /,mI8" __I888 "I8888" """I88 "" I88 I88__ I88""" I88 I88 __I88 """I88 I88 I88 I88__ I88""" I88 I88

właściwie to rozróżniłbym dwa pierwsze pocałunki, jeden w usta poziome drugi o wiele bardziej fascynujący i pamiętny w usta pionowe, pozbawione włosków chrzęszczących w zębach

Gość sarkaaa
pierwszy raz tak prawdziwie to pocałował mnie mój chłopak teraz jest moim mężem :) już 12 lat

Każdy nowy pocałunek z nową dziewczyną jest dla mnie jak pierwszy. Ostatnio było to w pubie. Popatrzyliśmy sobie głęboko w oczy, moje usta aż same się nachylały do jej ust, a wtedy ona mówi \"to chyba nasz pierwszy pocałunek\", uśmiechnąłem się \"chyba tak\", uśmiechaliśmy się nadal, a potem ją pocałowałem. Było cudownie.

Gość eshhh
na imprezie ... 16 lat mialem ... kompletna porazka, nie wiedzialem jak sie za to zabrac, na tej samej imprezie jeszcze jakas inna dziewczyna wepchnela mi jezor, od tego czasu minelo ponad 4 lata i wciaz sa to moje jedyne doswiadczenia

Gość kootek
pamiętam miałam 15 lat, pocałował mnie kolega w parku - w sumie fajnie było!

Gość fju fju...
kurcze ja pamietam :D pieknie bylo :P na pks w kielcach, padal snieg bylo zimno... zanim przyjechalam to mu obiecalam buziaka, i sie tak wymigiwalam caly dzien az do odjazdu, jak stalismy przed moim autobusem to on powiedzial "cos mi obiecalas, wiec licze do trzech..." no i go pocalowalam, pamietam ze wszyscy w autobusie sie gapili bo mialam otwarte oczy xD a dzis jestesmy dobrymi znajomymi, mimo odleglosci :D

Gość justdoit33
pierwszy pocalunek? z kolega z klasy w podstawowce..na roku mojej ulicy.. caleeee wieki temu choc pamietam dokladnie :) nic z tego nie wyszlo ale nadal ze soba gadamy jak znajomi :)

Gość Pierwszy pocałunek
14 lat i był cudowny, pamiętam go doskonale, wiele lat minęło ale wiem, że on całował dużo lepiej niż mój mąż choć miał wtedy 15 lat i to był jego również 1 pocałunek. A moja córka ma 11 lat i pierwszego całusa ma już za sobą.

Gość upupupupupu
niektóre historyjki naprawdę fajne!

16 lat,zakochana na zabój...echhhhhhhhhhhhhhh ;-) jest co wspominac.Ciepły,namiętny pocałunek-taki w sam raz na pierwszy raz,no i z pierwszą wielka miłością.Piotrus to miał oczęta.....echhhhhhh

Gość zakochana w mężu
mój pierwszy pocałunek - oczywiście że pamiętam, lato ,jezioro i on!Było cuuuuuuudownie!Cały czas go kocham! Jest moim mężem już 10 lat!

Gość jaaaaaaa......
15 lat, lato, obóz nad jeziorem! jak ja się w nim zakochałam!!! ale ogólnie pierwszy pocałunek - pogryzł mi usta! ale i tak go "kochałam" całe 3 tygodnie :P