Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna istota

poszłam z nim do łóżka i go rzuciłam

Polecane posty

Gość dziwna istota

poszłam do łóżka pierwszy raz, potem jeszcze parę razy się z nim przespałam, z każdym dniem on zachowywał się wobec mnie coraz śmielej, jakby wcześniej udawał kogoś innego, a teraz jak już ze sobą sypiamy to już nie musi udawać (TERAZ kiedy ja mu oddałam swoje dziewictwo!)... mówi że kocha strasznie, ale jego kręcą rzeczy związane z przemocą w łóżku, chyba jest masochistą :/ zostawiłam go, choć nie jest mi obojętny.... tak mi źle teraz...

Gość fz
kolejna pierdolnięta :D

Gość dziwna istota
nie jestem pierdolnięta, ale jego o to zaczynam podejrzewać... mam ponad 20, dzieckiem też nie jestem.... on był doświadczony, ja nie... mógł od razu powiedzieć, że jego kręcą takie zachowania w łóżku. niektórzy faceci to urodzeni aktorzy

Gość pewna pani z domu starców
dawaj namiary na niego :P skorzystam ;):D

Gość gugyuygg
A co takiego strasznego ci robił? Skrzywdził cię?? Wiesz, dorośli ludzie lubią eksperymenty w seksie i nieraz są one związane z dominacją jednego lub dwojga (wtedy zamiennie) i nic w tym dziwnego jeśli nie jest to niebezpieczne.

Gość dziwna istota
hm... on z seksem eksperymentuje o wiele dłużej niż ja i pewnie to ma duże znaczenie, ale ja jestem początkująca i chciałabym wszystko delikatnie i powoli.... nic mi nie zrobił, chciał czasami żebym go uderzyła, mówiła świństwa, powiedziałam że tego nie zrobię, ale on dalej mnie namawiał i mi siebie obrzydził

Gość dziwna istota
ale tak poza tą sferą, jest ok

uważam że partner zachował się wobec ciebie bardzo paskudnie. Wiedział o swoich predyspozycjach masochistycznych więc powinien ci o tym powiedzieć na samym początku związku. Jeśli nie masz w sobie nic z dominy, zachowanie twojego partnera może wywoływać uczucie niesmaku, a nawet obrzydzenia. Powinien sobie szukac partnera o odchyłach dewiacyjnych a nie wśród normalnych ludzi, bardzo dobrze zrobiłaś.

Gość dziwna istota
czy robilas mu obciag z połykiem???? jesli nie to jestes zwykla szmata i wszytko Twoja wina

Gość dziwna istota
ja mam ogromny dylemat co z tym dalej ;( kurna, a myślałam że to ten jedyny, i teraz co mam zrobić

stworzyć toksyczny związek , jak sie nie pozabijacie może byc wesoło, jak ci się spodoba i zostaniesz dominą , na brak zleceń nie będziesz narzekać.......

Gość dziwna istota
a nie uważasz, że może on by się zmienił? wiem że to naiwne pytanie z mojej strony, ale może jak bym mu powiedziała, że ja się nie będę w ten sposób zachowywać, i że albo tak zostanie jak jest, albo nic z tego nie zostanie to by może poskutkowało?

To szkoda, że nie skorzystałaś z jego propozycji- trzeba było go zbić po dupsku, skopać po jakach, napluć w twarz i wtedy powiedzieć, że odchodzisz:classic_cool: Byłby zachwycony i wtedy miałabyś darmową służbę i pomoc domową do końca swoich dni, tylko czasami musiałabyś mu jeszcze zalutować, żeby nie wstawał z podłogi:O

Gość dziwna istota
ale on chce do mnie wrócić ...

Gość dziwna istota
help! uważacie, że mógłby się zmienić ?

kobiecie sie nie dogodzi:o jak facet niz w lozku nie robi to zle, jak lubi eksperymenty, tez niedobrze:o sprobujcie tak to moze ci sie spodoba:D a mowie ci z wlasnego doswiadczenia ze moze sie podobac:D

Gość lubie ostro ale nie az tak...

Gość dziwna istota
no tak, ale ja dopiero zaczynam życie seksualne, i nie chce żadnych udziwnień..... ja się naprawdę nie nadaje do tego, w życiu bym go nie uderzyła

Gość dziwna istota
no to klops chyba sobie sama odpowiedziałam na pytanie nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki ile lat się można znać i tak naprawdę nie znać....

ale kobieto co ty myslisz ze jak ktos lubi ostry seks to znaczy ze musi na takiego wygladac?:P mi mowia ze wygladam jak aniolek, a co sie tam we mnie kryje to nikt nie wie:D prawie nitk:P facet moze ejst spokojny i ulozony i wszystkie pierdy ale w lozku to co innego:D

madchen, sorry, ale po nicku i wszystkich wypowiedziach widać, że ci od aniołka się mylą:O Nie chodziło mi o wygląd, tylko o to, czy autorka rozmawiała bezpośrednio na ten temat i czy się pytała, co on w zasadzie lubi. Bo jak nie, no to dziwne... Zresztą znając kogoś na tyle, że się z nim uprawia seks, chyba wie się na jego temat więcej niż przypadkowi ludzie.

dobra deska nie filozuj:P no taka prawda, idzie do lozka a nawet nie wie co on preferuje ja nie wyobrazam sobie isc do lozka z facetem uprzednio nie wiedziec co on lubi i jak:P ale to tylko ja:P

wpuść do sypialni żółtą mambę będzie miał dreszcz emocji .