Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pmddtka

jaki puder zapomiegajacy blyszczeniu sie twarzy??

Polecane posty

jaki puder zapomiegajacy blyszczeniu sie twarzy?? lato , gorace nie chce stosowac podkladu ale mam problem z blyszczaca sie skora twarzy ostatnio w sos uroda tvnstyle Orlowska pokazywala taki puder ale nie wiem jakiej firmy

Gość krishna
polecam z ROSSMANA puder w kamieniu SYNEGRE czy jakos tak, koszt ok 6 zł. mam cere mieszana i nie wyskoczyla mi ani jedna krostka po nim, czyli jest nieszkodliwy. nie swieci sie po nim wcale buzia

A ja polecam puder prasowany Rimmel Stay Matte .... a pod to mała ilość kremu tonującego i lekki makijaż gotowy :)

Gość brrrrrrrrrr
ja mam puder firmy First Beauty,niemiecka firma. Polecam

a ja polecam Maybelline - Dream Matte Powder jest swietny, chyba najpeszy puder jakie dotychczas mialam

Gość a ja tylko clinique
po kazdym innym mam duze problemy z cera, wypryskami itd.....clinique jest potwornie lekki, nie zatyka por....idealny!!!!!

hm jak narazie nie powtorzyla sie zadna propozycja wiec trudno stwierdzic jaki kupie ale poczekam jeszcze na kolejne odp i dziekje za powyzsze:)

Gość avon pure pore fection
wyzej wymieony puder jest bialy, tzn na skorze przezroczysty, ja uzywam z powodzeniem bo fajnie matuje i wysusza wypryski. kosztuje ok 20 zl, jest mniejszy niz normalne pudry akle b wydajny - ja mam go juz chyba 2 lata a pudruje zazwyczaj tylko nos