Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adorinka

Od DZIŚ?- Od DZIŚ!!!

Polecane posty

No te 5 posiłków o równych porach jest najtrudniejsze. Złośnica co myślisz o tej skakance i hula-hop??? NAdają się???

ja też chętnie się przyłączę myślałam o kopenhaskiej ale może jednak do was dołączę, zobaczymy jakie będą efekty,mówicie 5 posiłków oczywiście zdrowych sałatkowych, więc na śniadanko musli a potem pierś z kurczaka duszona potem może jakieś jajko.

Sniadanie godz. 6.30 - 2 kromki chleba razowego z chudym białym serem i pomidor do tego kawa mocna II śniadanie godz10 - sok jabkowy jednodniowy Obiad godz13 - surówka z kurczakiem ( skład: kapusta pekińska, kapusta włoska młoda, pół ogórka surowego + jedna mała pierś z kurczaka pieczona w piekarniku) - jedno jabłko - jogurt bez cukru z 2 łyżkami błonnika ( błonnik kupuje w kauflandzie opakowanie kosztuje ok 4 zł.) Podwieczorek godz 16 1-2 jabłka Kolacja godz.18-19 Omlet z 2 jajek ( ja robie jajecznice bo omlet mi nie wychodzi),+ pomidor i ogórek świeży TO JADŁOSPIS NA DZISIAJ W ciągu dnia staram się wypić 1 litr wody i 2 herbaty czerwone

skakanka jest niezła tylko uważaj i skacz w butach bo ja tak złamałam sobie nogę. Hula hop nie umiem akurat kręcić a rowerek może mi rozbudować mięśnie ud a tego chyba nie chcesz? Ja naprawdę polecam Ci bieganie np. zacznij od 5-10 minut co 2 dni a później już sama będziesz sobie zwiększać czas. Bieganie jest najlepsze bo wtedy pracują wszystkie mięśnie i pamiętaj później o rozciąganiu

ja staram się pić 2 litry wody i do tego herbatki zielone i czerwone ale czasami trudno. Czytałam że w każdym posiłku powinno być jakieś źródło białka No ja już pisałam na obiad mam rybę duszoną z warzywami a kolacja albo jakaś sałatka albo bananek zmiksowany z lodem pycha szczególnie jak tak ciepło:)))

Dziękuję złośnica postaram się skorzystać z Twoich rad:D Fakt rozbudować ud nie chcę już są wystarczająco dużżżże:)))

koobietki bez paniki podjęłyśmy walkę ze zbędnym ciałkiem i już niedługo każda z nas jo będzie laska funkielnówka:D

wiktorcia my się za ciebie zabierzemy i pomożemy Ci schudnąć. Jakbyś mieszkała tam gdzie ja to bym Cię na bieganie wyciągała

mi właśnie brakuje kogoś takiego kto by mnie wyciągną na jakieś bireganie albo inne bajerki byle się porudszać

Oj dobrze by było, Dove :) Ja mam 22 lata i przy wzroście 180 cm ważę 70 kg. Źle się z tym czuję, cholera... Też jestem typ gruszki, więc \"doły\" mam dość pokaźne. Naprawdę rower jeszcze bardziej mnie tam powiększy? Bo właśnie chciałam zacząć jeździć... Biegania za to strasznie nie lubię, więc mam problem. :)

Ja akurat wyciągnęłam kolegę, ale też czasami idzie ze mną chłopak tylko on jedzie rowerem a ja biegnę:P

no ja przed ciążą miałąm 60 kg.ale niestety przez 9 mies dobiałam do setki no i teraz przez ponad dwa lata waga 85kg no a teraz to już masakra przez dwa mies dobiłam do 90 nkg

mi też sporo się przytyło w ciąży po ciąży trochę spadło ale nie uważałam i po 4 latach moja waga wskazuje 80kg, ale biorę się za siebie,pozdrawiam

to wiktorcia jesteś z nami! Wszystkie chcemy dzisiaj zacząć od nowa nasze życie! Jak będziesz chciała zjeść coś niezdrowego to pisz to my Ci to wybijemy z głowy! Radzę Ci też nie ograniczać słodyczy do zera bo się na nie rzucisz tylko zrób sobie jeden dzień np. niedziele że będziesz mogła zjeść coś słodkiego, ale nie całą czekolade:P i idź dzisiaj na zakupy i wypełnij sobie lodówkę zdrowymi rzeczami. Polecam też znaleźć sobie gdzieś na stronie internetowej kobietę, która według ćiebie ma takie ciałko jakie ty chcesz osiągnąć i wydrukuj je sobie i powieś na lodówce, koło lustra, na szafkach gdzie chowasz słodycze