Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adorinka

Od DZIŚ?- Od DZIŚ!!!

Polecane posty

no dziewczyny babcią jeszcze żadna z Was nie jest więc spokojnie:D:D:D widzę że mamy tu mamusie ja też mam dzidzię:D przytyłam 14 kg za całą ciążę ale wszystko szybko zeszło

Wy mamusie a ja chciałabym zostać ciocią, ale prędzej będę mamą:P ale to za kilka lat dopiero. Na razie skupiam się na walce z kilogramami i na studiach

ja to teraz ruszm w plener na codzienny 2 godzinny spacerek jak wrócę to się odezwę. wskocze na bazar po jakieś warzywka

"złośnica89 (anulka666@o2.pl) Ja idę sobie kawkę z mlekiem zrobić" Złośnico - Bez cukru oczywiście ;)

Gość 3OPCJE
Cześc dziewczyny, Chętnie się do Was przyłacze:) Mam zamiar zgubić pare kg, dzieki ograniczeniom jedzenia, rezygnacją z kolacji, słodyczy, piwka, fastfoodów+ ruch+ woda, zielona herbatka:) Marzeniem jest zgubić na pierwszy rzut 5 kg:) Dziś będe ćwiczyć 4 dzień aerobicznej 6 weidera:) a ponadto mam zamiar zacząc trening interwałowy, obecnie oczekuję na skakankę z allegro i jeżdże sobie na rolkach i 20 minutek na rowerze do pracy, mam też w domu rowerek stacjonarny, także nic tylko ćwiczyć:) dziś na sniadanie zjadłam dwie kromki chleba razowego z cienkim plasterkiem szynki i plasterkiem pomidora, teraz w pracy popijam wodę niegazowaną i herbatki na spalanie. Mam nadzieję, że w końcu się uda, bo w połowie lipca czeka mnie urlop i niechce wyglądać jak baleronik:) Pozdrawiam serdecznie

witamy witamy:))) Ja muszę na razie znikać ale postaram się zajrzeć wieczorkiem . Trzymam za Was wszystkie kciuki no i za siebie też:D

pyza oczywiście że bez cukru, Ja też na razie znikam bo zaraz chłopak do mnie przyjdzie odezwę się koło 15:) czekają mnie teraz truskawki a później pierogi z serem:)

Ja dzis na obiadek będę mieć pewnie pieczonki, które zrobi mamuśka, oczywiście zjem ale mniejsza porcję:)

a ja zjadłam o 10-ej szklankę musli ateraz skusiłam się na pól rogala / chyba niedobrze co?/ no i w międzyczasie wypiłam kawę

Ja też juz po o0biadku zjadłam surówke z kapusty pekińskiej i włoskiej oraz ogórka z piersią z kurczaka i jabłko:))

Do DOVE.... Jak robisz te niebieskie kwiatuszki tez takie chce a nie wiem ja to zrobić;(

rano miseczkę musli z mlekim no i herbatka ogórka małego no i dwa małe pomidorki i 2 wasy no i herbatka zaraz może jakiś owoc a w między czasie woda niegaz

Jeśli chcesz to napisze ci jadłospisy na poszczególne dni. Stosując je przez 8 dni schudłam 3 kg.

Ja już też po obiadku 6 pierogów ruskich bo w końcu nie jedliśmy truskawek bo chłopak oczywiście zapomniał kupić:D wiktoria to pij sobie wodę z cytryną to może trochę głód zagłuszy

Gość a ja we wtorek bylam
pierwszy raz na rolletiku i tam dostalam ksiazeczke z dieta na pierwszy tydzien,wiec od srody stosuje ta diete ,na rolletik bede chodzic 3 razy w tyg. i po pierwszym masazu czuje wiele miesni do teraz sa obolale,mam wiele nadzieji ze tym razem mi sie uda,dieta ta to cos w rodzaju diety nie laczenia,i co tydzien dostane nowa ksiazeczke z nowymi przepisami wiec mimo ze bedzie trwala jakies 14 tygodni to nie bedzie az tak monotonna bo co tydzien doklada sie nowe produkty ;) jesli topik bedzie trwal to obiecuje pisac o rezultatach