Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adorinka

Od DZIŚ?- Od DZIŚ!!!

Polecane posty

Gość a ja we wtorek bylam
i w tej ksiazeczce z przepisami wyczytalam wazna rzecz mianowicie dzieki dietom ograniczajacym kalorie spowalniamy metabolizm i np.stosujac diete 1500 kalorii w pierwszym etapie chudniemy a potem organizm dostosowuje sie do tych 1500 kalorii i juz wiecej nie potrzebuje potem przy 1000 kalorii znow chudniemy ale po pewnym czasie organizm znow sie dostosuje i zwalniajac nie potrzebuje wiecej ...stad jojo ,nalezy wiec jesc 4-5 posilkow i nie nalezy zagluszac glodu bo to obraca sie przeciwko nam

czyli nie jedzac spowalniasz przemiane,lepiej opracuj 5 posilkow dziennie i jedz regularnie ale oczywiscie zadnych bomb kalorycznych,zeby rozruszac moj metabolizm bede jadla przez pierwszy tydzien salatki i to w duzych ilosciach i dbam zeby nie czuc glodu teraz musze konczyc ale jutro napisze co jem ;)

dodam tylko szybciutko ze robilam juz kiedys nawet glodowke i tysiace innych diet...ale wpadlam w bledne kolo i po porodzie nie udaje mi sie juz schudnac...wiec jesli moge bede pisac tu jak mi idzie tym razem ;) pozdrawiam

Gość Adorinka
Jak zdrowe menu?:) ja dzis truskawki z naturalnym jogurtem -tonami jadłam, bo jak sie tu oprzeć i nie mogłam się oprzec tez żelkom:D ogólnie dzien srednio mi sie udał-bo wupila kawe w nadprogramie ,a planuje ja ograniczyć i zjadłam ogólnie za dużo -mimo,ze w większości to ogórki zielone i pomidory ,ale chce anuczyć sie jeśc małe porcja a systematycznie , bo ma duzy brzuć i to mnie denerwuje. no a jak Wy Dziewczyny dałyscie rade?

No tak, ja cały dzień jadłam warzywka i w ogóle, ale koło 19 skusiłam się na sałatkę z tuńczyka. Ech... Ale teraz jestem już po ćwiczeniach. :)

Przepraszam WICTORIE 2005, że jej wczoraj juz nic nie napisałam ale poprostu nie miałam juz po tem czasu :((

Hej! A więc pisze to co dziś zjadłam Śniadanie - 2 kromki chleba razowego z chudym serem białym + pomidor duży - herbata zielona lub czerwona II śniadanie - jabłko Obiad - Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i+ pierś z kurczaka - jogurt z 2 łyżkami błonnika Podwieczorek - jabłko Kolacja - 1 filet ryby (panga) + pomidor + ogórek

Oczywiście, że nie koniec. Staram się trzymać dalej. Za chwile dzisiejsza porcja gimnastyki. :) A jak u Was?

Dwie to jeszcze nic strasznego. Ileż to może mieć kalorii?:)

Gość Adorinka
jak przed weekendem Dzieewczynki? :) ja zmęczona po pracy padam a jeszcze caly wieczor papierkowej roboty:( A dieta -nawet nawte..głownie pomidorki i 1.5 kromki chleba z serkiem topionym oraz jogurt z platkami na podwieczorek. I mimo,ze ciągneło mnie okrutnie do czegos niezdrowo -tuczacego to nie skusilam sie!vivat!! a WY?