Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Małżonka powiedziała mi,że .........

Polecane posty

Trendy jest wg tych "sprawnych" nabijanie się z tych niepełnosprawnych :O Ironizowałem trochę ale widzę ,że nie zrozumiałaś. Przepraszam nie miałem zamiaru Cię rozzłościć,a sam nie lubię nabijania się i szydzenia z osób niepełnosprawnych.

Gość Mądra Mulatka
Jedynym niepełnosprawnym z jakiego wolno szydzić jest xyzed. A ty zwyczajna co go tak bronisz? Też jesteś nieteges?

To się cieszę Iksusiu. Zrozumiałam. Nawiązywałam do wcześniejszych wypowiedzi. Lubię żarty. Zresztą..Chyba już na tyle mnie poznałeś, że to wiesz, ale w granicach dobrego smaku.

Poza tym nie życzę nawet wrogom zbyt źle. Tylko żeby się kiedyś nie okazało ,że taka przemądrzała "Mądra" zostanie matką takiego dziecka,z którego się tak naśmiewa.

No staram się pewnych granic nie przekraczać,zwłaszcza tej wschodniej :D:D:D:D:D

Mądra... Skąd ten nick? Widzę rozbiezność, nie widze spójności:P Bronie Iksika, ponieważ jestem kobietą... która często korzysta z jego masazów 👄 :P

Gość Mądra Mulatka
co dla jednych jest zbyt, dla innych jest niezbyt. spokojna Twoja głowa. Martw się o siebie. Dobra, zostawiam was, wy niepełnosprytni żyjecie w swoim własnym świecie :P

Gość Mądra Mulatka
zwyczajna jeśli nie stać cię na nic lepszego to spoko, korzystaj sobie z....masaży, a nie masażów :P

Iksusiu. Zazwyczaj tak bywa, że los wie kogo obdarowac takim dzieckiem. Nie kazdy ma w sobie tyle siły, by wytrwać w trudach wychowania takiego dziecka. Więc mysle, że mądra będzie miała mądre dziecko.

Gość Mądra Mulatka
a Ty zwyczajna jakie masz dziecko? Lub jakie będziesz miała, jak myślisz? I dlatego xyzed też ma (podobno) normalne dziecko :P

Zwyczajna ależ z szykiem i elegancją pozbyłaś się tej pełnosprytnej :D:D:D:D 👄🌻 i masażyk ekstra masz jak w banku ;) :D

Gość do zwyczajnej kobiety
niepełnosprawne, nie znaczy głupie. Z Twojego wpisu wynika coś innego :O

O chociaż jak widzę "mądra" to sobie z gęby cholewę robi :P:D mądra ,a może holewę ??? :P:P:P:P

E tam, czepiacie się :D jak się chłop ucieszył to się podzielił radością i już. Ani nikogo nie obraża, ani nie bojkotuje matek polek, nie aborcjuje i nie sika nikomu na klatę. O co kaman więc? :classic_cool:

A kto powiedział, że niepełnosprawne tzn głupie?Ja? Są różne rodzaje niepełnosprawności, ale w każdej postaci tkwi mądrość, która nie zawsze potrafimy dostrzec.

Gość Mądra Mulatka
jak jest takie samo niepełnosprytne jak Ty, to mu nie dorastam :D :P

Fioletowo Liliowa -> widzisz już nawet cieszyć się nie można :D

ależ z tej gęby cholewy cuchnie :O Zwyczajna 👄 ignorować to to coś należy :D

"Zazwyczaj tak bywa, że los wie kogo obdarowac takim dzieckiem. Nie kazdy ma w sobie tyle siły, by wytrwać w trudach wychowania takiego dziecka. Więc mysle, że mądra będzie miała mądre dziecko." Tak, Ty.

do zwyczajnej kobiety -> to poczytaj wpisy "mądrej" i może zauważysz ,że znak równości między niepełnosprawnym i głupim właśnie ona postawiła.

Gość Iksusiu
To umyj żeby jak Ci cuchnie :D

Iksiku. Nie chcę juz dyskutować na temat niepełnosprawności z osobą, która nie ma zielonego pojecia o czym mówi. Masz rację. Trzeba ignorowac.

Zwyczajna jaki tylko Ci się marzy :D a myje niech ten ,któremu z gęby cuchnie :P ja gęby nie mam ino usteczka :P:D:P:D :classic_cool:

I co? Powinnaś zastąpić słowo "mądre" słowem "zdrowe" Jeśli to tylko przejęzyczenie to OK. ale jeśli nie, to dla Ciebie niepełnosprawny=głupi.