Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewcinka

Podróż STOPEM.

Polecane posty

Hej! W te wakacje mam zamiar zwiedzic Polske STOPEM ;) czemu nie? Wszystkiego trzeba w zyciu sprobowac! ;) Szukam wszelkich potrzebnych wskazowek, doswiadczen innych osob, podpowiedzi. Bedzie to moja pierwsza wyprawa i trzeba sie jakos bardziej przygotowac niz za drugim razem ;) aha no i moze nie cala Polske. Jeszcze wybranego miejsca nie mam, moze jakies propozycje? Jestem sklonna najbardziej do kierunku poludniowego ;)

podróżowałam kiedyś stopem, ale nie było to w polsce. jednak tamte wakacje uważam za jedne z najlepszych w swoim życiu :) żeby podróż się udałą? wybieraj krótkie dystanse, czekaj w miejscach, gdzie kierowcy mogą się zatrzymywać, ale nie tam, skąd odjeżdżają autobusy, no i dla bezpieczeństwa radzę nie podrózoac samej

sama nie, nie ;) z dobrym znajomym ;) dziewczyna + chlopak = bezpieczne zestawienie jesli chodzi o stopa ;) Yonka no i jak? ja sie boje, ze nikt nie bedzie nas chcial zabrac ;) :D ja mysle o Polsce, on wybiega dalej - Hiszpania. No, ale to jeszcze kwestia dogadania. Wyjazd bylby dopiero w sierpniu ;)

ja też byłam pełna obaw ale poszłam na żywioł.... a tak szczerze to nie mialam innego wyjścia;)wbrew pozorom ludzie zatrzymywali się, ale jak wspomniałąm, to nie było w polsce. czasem podrzucali nas do jakiegoś fajnego punktu z ktorego nie bylo problemu złąpać następnego stopa, a czasem trzeba było wysiąć w mieście i przejśc na piechotę parę kilometrów żeby z tego miasta wyjść... bo w mieście raczej się nie zatrzymują

Slyszalam wlasnie, ze w miastach nie ma co liczyc na stopa, trzeba sie z nich wydostac, zby cokolwiek zlapac. Moze ktos jeszcze ma cenne informacje? szczegolowo poprosze ;)

Gość cvcvcvvcvcvvb
proponuje wskoczyc do pierwszej napotkanej tirowki