Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badaczka z kafe

Ile z Was przespaloby się z facetem, do ktorego czuje obrzydzenie za 1 mln zl

Polecane posty

Gość do niuł brend
poprostu mowie to co uważam. Boże nie każdy taki jest... :o żadna kwota nie wynagrodziłaby mi tego że dotykał i bzykał mnie facet ktory budzi we mnie obrzydzenie lub wogole jakis obcy facet... a poza tym nie poszłabym bo kto by dał milion za jeden numerek, pomyslałabym ze tu musi byc gdzies haczyk :P

Gość bardzo przyziemnie
kobieta , która czuje obrzydzenie do faceta może się przespać a nawet ruchać bez żadnego problemu. Zamknie oczy, pipę nasmaruje Feminum i gotowa, po rozłożeniu nóg. Z facetem jest już większy problem, nim mu fiut stanie , musi zeżreć z pół kg Viagry i może wykorkować, tak że facet musi mieć 1,5 mln

Gość inka .......
Hmm jakie wielkie morale tutaj ... a w życiu obserwuje zupełnie co innego ... choć w teorii tak samo ... ale ludzie są zakłamani ... :O Same świętości tutaj .. a w realu? brrr... niektóre obrazki wykręcają twarz w drugą stronę ... jak się obok pubu przechodzi ... Większość szmaci się np. w pracy ... bo jak inaczej można powiedzieć o 8h robienia czegoś, czego się nie lubi? To to samo, tylko trudniej udowodnić ... i dlatego zaraz poleci, że wszyscy zakochani są w swojej pracy, szef ich szanuje, a oni mogą co tylko zechcą.... Eh żenada ... :O

Gość olga ...
To jak z tymi moralnymi wzorami w postaci brzydkich kobiet ... A już Platon zauważył, że: "Brzydkiej kobiecie łatwo zachować cnotę" Ale im się wydaje, że to z ich moralności ... :O

Gość do inki
ale większość to nie wszyscy. To, że ktoś się puszcza nie oznacza od razu że każda kobieta to robi tak samo to, że 95 % poszłoby do łózka za ten milion... zostaje wszak jeszcze te 5 %

Gość do inki
Haha ja akurat jestem atrakcyjna, jestem w związku i tez bym sie nie przespała z jakimś gachem dla kasy :o własnie dlatego, że jestem atrakcyjna i przede wszystkim not for sale :P

Gość inka ..............
Jak to mówią: " Tak se mów, tak se tłumacz" Mówienie o swej wyjątkowej moralności i tak nie ma sensu, bo jest to nie do sprawdzenia w życiu ... A słowo tutaj nic nie znaczy .... Więc nie wiem, po co ktoś tak usilnie przekonuje, skoro nic z tego nie wynika ... Aby poczuć się lepiej? Ciekawe dlaczego? :P

Gość do inki
Ty jesteś jakaś nie normalna ... Masz swoje zdanie i ok, do niczego Ciebie nie przekonuje,a idź sie bzyknąc nawet za 2 mln nic mnie to nie obchodzi. Ale czemu zakładasz że wszyscy myślą tak jak Ty ? Niektórzy mają swoje zasady, swój kodeks moralny i nie chcą postępować wbrew niemu. Ja uważam, że też bym nie poszła do łózka z obcym kolesiem za żadne pieniądze a do brzydkich nie należę. nie chciałabym żadnych pieniędzy zdobytych w taki sposób.... i to jest moje zdanie, tak własnie myślę dlatego prosze nie wmawiaj mi, że myślę inaczej. Bo to jest śmieszne :o Może gdyby realnie pojawiła się taka propozycja pojawiłby się cień wahania, bo to w końcu kupa pieniędzy, ale sądzę że bym tego nie zrobiła... bo mam faceta, bo mam swoje zasady i nie chciałabym tego zrobić. Ty masz inne zdanie pozwol mieć tez swoje zdanie innym ...piszesz że nigdy nie wiadomo jak ktos się zachowa w takiej sytuacji - skoro nie wiadomo jak to dlaczego piszesz, że wszyscy by to zrobili ? Jesteś strasznie przemadrzała i ciekawe skąd możesz wiedzieć co myślą inni... Ręcze, że nie wszystkie by to zrobiły..napewno nie wszystkie.

Gość do inki
aa i to chyba Ty chcesz się lepiej poczuć wmawiając sobie że 100 % kobiet to szmaty :)

jeszcze jest coś takiego jak prostytucja intelektualna...np. zdawanie za kogoś egzaminu za opłatą lub pisanie komuś pracy. Z etycznego punktu widzenia nawet gorsze, bo nie dość, że sie człowiek sprzedaje, to do tego oszustwo. Ale to drobiazg w porównaniu z zupełnie uczciwym przespaniem się z kimś :)

Gość inka ..............
do inki - jakie szmaty? to ze szmaceniem się ma niewiele wspólnego ... to nie zwykłe wychodzenie z kolesiem z pubu, co robi ogrom dziewczyn ... Jakoś szmacenie się w pracy, za drobne pieniądze też nikomu nie przeszkadza ... Poza tym drażni mnie taka pseudo pewność niektórych... jakie to pewne są ... i od razu z wyzwiskami ... A nie mogą być pewne, bo to niemożliwe, aby przewidzieć swoją reakcję ...

Gość PsuedonymZycia
Jak chcesz wiedziec to duzo ludzi / dziewczyn to zrobyloby. Million dostana ale za to wiele wiecej straca. Niektorych to nie obchodzi ale co z tego, nie zmienisz ich. Glupie pytanie.

Gość do inki
Kochana a co mnie obchodzi to, że ktos szmaci się w pracy za drobne pieniądze ? Ja tego nie robię... Nawet nigdy się z nikim nie przespałam bez miłości a co dopiero mówić o oddaniu się komuś kto budzi we mnie obrzydzenie.:o A sex za pieniądze to prostytucja niezaleznie od kwoty, co by ponmyslały sobie o mnie moje dzieci gdyby się kiedyś dowiedziały w jaki sposob matka zdobyła pieniądze ? Ja na tą chwilę sądze, że bym tego nie zrobiła więc dlaczego mam mowić inaczej ?

Gość do inki
no własnie sama piszesz że to niemożliwe by przewidzieć swoją reakcję a z drugiej strony twierdzisz że każda by to zrobiła - czyli wg Ciebie jednak możliwe by przewidzieć. Mi sie wydaje, że nawet gdybym się zgodziła to jak przyszłoby co do czego to chyba bym się wycofała nie wiem czy mogłabym to zrobić.

Gość PsuedonymZycia
Glupie pytanie tez bo jest tysiace dziewczyn co robi to samo za 200zl 20 razy dziennie :( Albo ktos taki jest albo nie, te ktore mowia ze tylko za million napewno zrobilyby to za mniej a te ktore nie zrobia tego to za zadna cene nie zrobia. Jak masz sie martwic to zajmij sie tymy ktore przez inne powody sprzedaja cialo codziennie bo sa za glupie czy za biedne zeby innaczej zarabiac.

Gość inka ..............
Ludzie w przypadku kiedy mają pewność, że się to nie wydarzy, bo nie oszukujmy się nigdy to nas nie spotka .. czują się tacy pewni ... No własnie kyreone ... Ludzie cały czas łamią prawo ... i karne i moralne ... np. zasuwają autem ... Ale oczywiście, teraz większość wielce cudowna ... Może na podsumowanie ... Były dwie laski ... jedna ładna, druga brzydka ... No i ta ładna miała powodzenie, faceci bez przerwy się wokół niej kręcili .. Brzydka wokół tworzyła sobie ideologię, że ona by tak nie mogła flirtować z tyloma facetami, że tamta to jest be ... itd. O czym mówiła głośno ... Aż jakiś przystojny, ale pijany zapewne gościu jej się nadażył i poszła w tango ... na całość .... od razu .... dotąd pewna swojej wyższości pod względem moralnym ... :O I tyle o wielkiej moralności ... Łatwo ją mieć, jeśli nie ma okazji jej sprawdzić ...

Ale pitolenie. Oczywiście że za taką kasę to każda by się zgodziła na seks. Ba powiem Wam że nawet za 100 zeta większość i to duża dziewczyn się godzi, oczywiście wówczas jest to obwarowane pewnymi czynnikami takimi jak: anonimowość, poczucie bezpieczeństwa itp. Ale i tak fajna dyskusja się wywiązała na i tak oczywiśty temat.

Gość do inki
No przepraszam ja zawsze miałam powodzenie, a teraz jestem w związku już od roku... Wiele razy mogłam się przespać z kimś, a tego nie robiłam. I miałam tylko 2 partnerow w łóżku ( w tym moj obceny) i zawsze szłam do łózka z miłości. Ty strasznie generalizujesz...

Gość do inki
i wcale nie mowię, że jestem wielce cudowna :o

Gość za banke
to ja bym sie przespała. Flaga na twarz i ogień!!!!

Gość do inki
i myslę, że jeżeli ten ktoś budziłby we mnie obrzydzenie to za nic bym tego nie zrobiła

Gość PsuedonymZycia
Mam pytanie dla Tomaszekk, Dobra, jak kazdy tak zrobi, to jak ty ? Masz facet ci daje million zl zeby w dupe tobie dobrze zrobil ? Co ? juz nie ? Zmienilesz zdanie ? Takie same pytanie dla Ciebie.

Gość do inki
poza tym mam tez faceta i z tego powodu tez bym tego nie zrobioła i jest jeszcze wiele powodow..., skąd moge miec pewnośc co działoby się potem w mojej osychice ?

Gość inka ..............
do inki - i co z tego? Nie porównuj tego do przespaniem się z kim popadnie .... Też jestem uważana za atrakcyjną .. propozycje mam codziennie ... nieraz nawet za kasę :O Obrzydliwstwo - nigdy! Jestem w szczęśliwym związku od 9 lat ... Ale co to ma do rzeczy? To nie chodzi o takie codzienne sytuacje, patrz na tytuł .. Dlaczego piszę, że mam większą pewność, że większość na tak? Bo jestem realistką ... Ludzie zabijają za marne grosze ... Widzę co robią za kasę ... Obserwuje te wszystkie moralności codziennie ... i wiem, że nie ma już nic świętego... tu nie można porównywać z prostytucją ani tym podobnymi ... to jest całkiem inny wymiar ... Na tyle nierzeczywisty, że większość jak widzę, nie ma wyobraźni ... myślę, że to dużo mniejsze zło, niż łamanie przepisów drogowych, gdzie człowiek może zginąć ... A w tym przypadku poświęcamy swoją godzine, nikomu nie robiąc krzywdy ... a poświęcenie obejmuje kilka pokoleń naszej rodziny ... Oczywiście zaraz po raz kolejny usłyszę, że to nie o nich mowa, bo oczywiście, nikt też z Was nie łamie przepisów drogowych ... :O

Gość do inki
No wszem ludzie robią różne rzeczy za kasę ale ja tego nie robię... i już. Ja bym tego nie zrobiła bo to wbrew mnie i nie wiem, czy jakby przyszło co do czego... to czy bym to zrobiła. Jak mowilam nie robilam tego nigdy bez miłości nawet a co dopiero z człowiekiem ktorym się brzydze :o I tak jak mowie, nie wiem co by się potem działo w mojej psychice...

Gość inka ..............
Hmm .. ja też należę do tych, co wiecznie się opierały lovelasom ... Całościowy wynik 3 ... ale to nie ma nic do rzeczy! Dlaczego to porównujecie do życia ... Skoro to jest inny wymiar? Nie mówimy o tym, żeby z kimś za 1000 zł przecież ... czy nawet 2000zł ... (miałam taką propozycję) nawet przez sekundę się nie zastanowiłam ... Ale to nie zmienia faktu, że jeśli chodzi o zmianę całego życia swego i kolejnych pokoleń, to inaczej bym na to spojrzała ...

Gość inka ..............
To nawet nie jest kwestia tej kasy ... Tylko tego, jak można zmienić bieg historyczny mojej rodziny ...

Do pseudonim życia. Nie mówiłem tu by kobieta z kobietą, więc ty mi nie mów bym z facetem !!!! Pojebany jesteś i tyle. Natomiast jakby kobieta dała mi 1 milion zeta to kto wie czy bym się nie skusił. :-)

Gość PsuedonymZycia
Ale gwarantuje tobie anonimowość, poczucie bezpieczeństwa. Nie tu chodzi o robienie czegos nie przyjemnego za pieniadze. Tak samo ty byz sie czul jak facet tobie wsadza. Z tego co ty mowisz to wyglada ze kobieta mialaby z tego jakas przyjemnosc bo sa jakos przezwyczajeni czy zbudowani do przyjmowania facetow. Sam sobie przemysl, czy naprawde kazdy to by zrobil. Zgodze sie ze duzo zrobyloby ale nie kazdy. Jak kazdy to ty tez.