Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowitka1986rok

za bardzo kocham swoich rodziców, co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość No właśnie to już nie jest
zwykła, zdrowa miłość tylko jakieś toksyczne uzależnienie!:o

Gość no i bardzo dobrze
że się rozeszliście bo szkoda by facet mial zmarnowane życie gdzie pewnie liczyłoby sie tylko zdanie twoich rodziców a nie jego.

Gość no nie dziwię się
że sie nie mogliście dogadac.

Gość Olllaboga
co z ciebie za kobieta! zostań lepiej stara panną i niech twoim celem bedzie uszczesliwianie rodziców. nie bierz nigdy męza bo zrujnujesz mu zycie. zaden facet nie zgodzi sie na bycie tym drugim zaraz za rodzicami.

Gość desdemonium
no i z tą potrzeba seksu??

ojej dziewczyno dorośnij cały czas chcesz mieszkać z rodzicami aż mi mdło jej

ponieważ się prosisz o komentarz jowitka to nie czytając wszystkiego, jedynie treść twojego problemu wnioskuje, że masz zaburzenia emocjonalnie i silnie zahwiane poczucie bezpieczeństwa, które w twoim mniemaniu zapewniają tylko rodzice, to niebezpieczne, dla ciebie i ewentualnie twojego przyszłego partnera, radzę wizyte u psychologa i pogodzenie się z faktem, że rodzice prędzej czy później odejdą.

ja rowniez bardzo kocham moich rodzicow i uwielbiam z nimi spedzac czas ale wszystko ma swoje granice..ja uwazam ze rodzice bardziej by sie cieszyli gdybys wyszla za maz i zalozyla rodzine niz ciagle siedziala przy nich..oni tez napewno chcieliby miec wnuki i wiedziec ze masz za meza porzadnego faceta i jestes z nim szczesliwa..

Gość jowitka1986rok
to nie jest tak ze jakbym miala męza TO BY MUSIAL LICZYC SIE ZE ZDANIEM MOICH RODZICÓW , BO WCALE TAK BY NIEBYLO , MOI RODZICE sie niewtrącaja , mialam faceta z którym byłam zareczona ale rozstalismy sie bo niemoglam sie dogadac , mój brat w sierpniu sie zeni i są szczesliwo , a mój brat tez bardzo kocha rodziców, ale se znowu mysle ze po co mialabym isc do psychologa , przeciez on nie zmniejszy tych moich uczuc,i wcale nie jest tak ze wszedzie chodze z rodzicami , rodzice czesto sami wychodzą albo sami w domu spedzają czas

Gość jowitka1986rok
doprawdy , dlaczego uwazasz ze mam problemy emocjonalne , to ze bardzo kocham rodziców świadczy o problemie??????????????????????????????? , problemem by było gdybym ich niekochała

Gość szansa ne lepsze jutro
fakt , kochasz ich za bardzo ale to zle , uzalezniłas sie i kiedys bedzie ci ciezko

Gość jowitka1986rok
jestem szczesliwa bardzo ze mam takich rodziców

Gość jowitka1986rok
to zle ze ich tak kocham?????? wydaje mi sie ze gorzej byłoby jakby niebyło zadnych uczuc

Gość pokanjoka
to super ze masz tak wspanialych rodziców , ale jest to toksyczne i kiedys bedzie ci zle

Gość proponuje wizyte
u psychologa , porozmawiaj z nim , bo jestes slepo zakochana w rodzicach

Gość jowitka1986rok
dlaczego odrazu psycholog???? :O czesto im mówie ze ich kocham , nawet jak dzwonie do nich to zawsze mówie "kocham cie" czy to zle ????????????? wiec po co mi psycholog?

Gość masakra jednym slowem
:O , mozna kochac , nawet trzeba ale żeby aż tak!!!???

Gość po to ci
psycholog żeby ci uświadomił problem - bo masz problem dziewczyno i to chyba dośc spory , ty tego nie zobaczysz za głęboko w tym siedzisz

Gość jowitka1986rok
po to ci---> dobrze skoro tak uwazasz , to powiedz mi jaki ja mam problem , bo nierozumiem ?? i co psycholog poradzi skoro mam problem , nigdy nie byłam u psychologa?

Gość SMIERDZI NA ODLEGLOSC
PROWOKACJĄ! :o :o :o :o

Gość camila blondy
teraz to jest fajne , ale twoj zyciowy partner moze tego niewytrzymac

Gość Wszyscy ci mówia jaki masz
problem ale to widocznie do ciebie nie dociera!

Gość wspólczuję przyszlemu
partnerowi, oby sie taki nie znalazl a jesli sie znajdzie to żeby szybko wyczuł w co sie pakuje i dał dyla.

Gość I ty masz 22 lata
? dziecko!:o

Gość inverno
Dziwia mnie te komentarze. Jak rodzice kupuja dziecko mieszkanie, poswiecaja na to oszczednosci zycia, daja kase na wakacje, na slub, to wtedy jakos nie mowicie o sobie, ze jestescie niedojrzali, bo jako dorosli ludzie nie potraficie sie samo zatroszczyc o siebie finansowo. Uwazacie, ze milosc rodzicow to norma, wrecz ich obowiazek. Kiedy jednak dziecko bardzo kocha rodzicow, to patologia:O

Gość A ja sie zastanawiam
czy ci biedni rodzice nie chcieliby choć raz na jakis czas odpocząć od takiego dziecka tylko pewnie im głupio powiedziec to otwarcie.:o

Gość jowitka1986rok
juz pisalam ze rodzice spedzaja czas tylko ze sobą , wyjezdzają razem , albo odpoczywaja razem w domu

Gość A ty sie nie potrafisz
od nich odczepić na dłużej niż dzień. Jeju, pora dorosnąć a nie zachowywać się jak 10letnie dziecko! Myślisz, że zachowując w ten sposób udowadniasz jak bardzo ich kochasz?

Gość jowitka1986rok
potrafie sie odczepic , boze czy to takie złe ze ich kocham? :O

Gość my też kochamy swoich
rodziców ale zachowujemy sie normalnie! Mam rozumieć, że jeśli rodzice dla dorosłego człowieka nie są już pępkiem świata to według ciebie są wyrodnymi dziećmi, tak?