Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LIRIJA

PROSZE OCENCIE TO CO DZIS ZJADLAM CZY TO MALO CZY SREDNIO

Polecane posty

Gość LIRIJA

niechce sie glodzic i chce jsc jak najmniej ocenicie prosze owsianka z mlekiem0,5% 1,5kg.truskawek duzy jogurt naturalny serek moj ulubiony 200g

Gość odchudzająca sięe
ja jem tyle samo i moja mama mówi,że bardzo mało ;)

Gość LIRIJA
a mozna schudnac jedzac tak???

schudniesz, polecisz w dol z kg, ale zeby bylo widac musialabys sie glodzic tak przez miesc jak nie dluzej a potem efekt jojo (nikogo nie omija efekt jojo po takim jadlospisie) pij przed kazdym jedzeniem szklanke wody i sie nie glodz, to moj sposob na odchudzanie, jem normalnie ale mniej bo woda wypelnia moj zoladek, pozdrawiam

Gość Za dużo nabiału
a nie lepiej: truskawki, jabłko, kalarepka, surówka z młodej kapusty i marchewki plus łyżka oliwy, szczypior, rzodkiewki...

Gość thgfhgvhgfhfh
jedzac tak mozna umrzec a nie odchudzic sie... ludzie dieta nie polega na takim jedzeniu... nie mozesz jesc np 1 kanapka rano z jakas szyneczka ogorkiem pomidorkiem, potem obiad tez nie wielki, kolacja jedna kanapka i nigdy nie jesc po 18 godzinie... wypic herbatke np zielona nigdy odchudzajacych bo niszcza organizm, mozna podjesc jablkiem lub jakas marchewka lub warzywem lub no truskawkami ale nie 1 kg.. jogurt tez ale nie litr

Gość thgfhgvhgfhfh
no i stosowac dluzej jakies pol roku.. skora pieknieje, cialo ladnie chudnie, a nie jakies rozstepy i smieci... zdrowa dieta ... jedz czesto ale malenko.. łodzenie prowadzi do roznych chorob i ja to wiem doskonale..

Gość LIRIJA
ale przeciez truskawki nie tucza,a ja uwielbiam ten owoc,wiec skoro jest sezon to jak zjem kilo dziennie to przeciez nie przytyje i do tego jogurt 320g.a nie LITR to napewno nie powinnam przytyc co nie

Gość ale owoce mają cukier
w małej ilości nie tuczą. ale jak ty wsuniesz 1,5 kg to już przesada jogurt też w dzisiejszych czasach tuczy - mleko w proszku i emulgatory, no chyba, że to był organiczny jogurt lepiej więcej warzyw, chude mięso, ale lepsze ryby, mleko sojowe (bez cukru), jajka, mniej owoców i nabiału

Gość KORNRWALIJKA
TO JA MNIEJ ZJADŁAM 2 BUŁKE Z SEREM ŻÓŁTYM PŁATKI OWSIANE +MLEKOI WODA I TO CHYBA WSZYSTKO