Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aShell

Trudny wybór/

Polecane posty

Witam!Jestem w związku z Robertem 6l at.Nigdy nie było miedzy Nami jakiegoś porywającego uczucia,ale było Nam ze sobą dobrze,dogadywaliśmy sie! w sprawach intymnych również było bardzo dobrze.Od dwóch lat mieszkamy razem (za granica)i wiadomo...nuda i rutyna.Nie twierdze,że to jest Jego wina-wiem,że starać muszą sie obydwie strony.Poza tym mój facet totalnie mnie olewał,w sumie to tylko czasami rozmawialiśmy,jeśli już byliśmy w domu a nie w pracy,wygladało to tak,jakby Nam totalnie na sobie nie zależało!.Jakiś czas temu poznałam wspaniałego faceta(Piotra),czułam się w Jego towarzystwie cudownie! Podświadomie powiedziałam mu,że nie mam chłopaka,może dlatego,że byłam w Nim zakochana a wiedziałam,że on nie będzie chciał rozbijać mojego związku.Mieszkał w innym kraju,dlatego nie widywaliśmy sie często i mogłam to jakoś zataić.Caly czas utrzymywaliśmy kontakt telefoniczny,pare razy sie spotkalismy i do niczego nie dochodzilo.Niedawno spotkałam sie z Nim znowu i stało sie-uprawialiśmy sex(i to nie raz) postanowiliśmy byc razem.Wróciłam do domu i postanowiłam porozmawiać z moim facetem,rozstac sie z Nim.Lecz po prostu NIE MOGLAM:( Robert byl strasznie przygnebiony,prawie płakał,czułam sie strasznie podle i zostalam z Nim.Chce być z Piotrkiem,Kocham Go i naprawde jest pierwszym facetem na którym mi naprawde zależy,jednak cięzko jest mi tak po prostu zostawić Roberta samego tutaj.Druga sprawa,jest taka,ze musiałabym sie przeprowadzić i rzucilabym nie tylko chłopaka,ale również,prace i przyjaciól.Czy warto..?czy nie bede tego załowac?tego nikt nie wie,ale z checia wyslucham jakis rad.

trudna sprawa. . .jeżeli on Ciebie też kocha powinniście być razem . Ale moim zdaniem on powinien przeprowadzić sie do Ciebie . Jeżeli Cię kocha . ..

Problem w tym,że Piotrek mysli,że z Robertem zerwalam już dawno temu.Jesli mu powiem,że przez caly ten czas bylam z facetem,to watpie,zeby mi to wybaczyl.Prawde mowiac mieszkam z Robertem,ale teraz juz nic Nas nie laczy.Stara sie zmienić,lecz ja nie mogę zmienić swoich uczuć,tego,że kocham innego.Ech...głupie serce,albo głupia Ja:(

tak bywa. niechetnie zostawiamy rzeczy, ktore znamy, po ktoryc wiemy czego sie spodziewac, niechetnie rzucamy wszystko, co tak dobrze znalismy, przyzwyczailismy sie z tym i zzylismy... ale po jakims czasie zal minie, a przyzwyczaisz sie na nowo do nowej pracy, nowego mieszkania, nowego partnera... i tak w kolko do starosci albo do samej smierci.

Najgorsze jest to,że nie mogę poradzić sobie z zakończeniem tego pierwszego związku,nie chce zranić mężczyzny z którym byłam tak długi czas.Po prostu, wiem,że cierpiałby,gdybym odeszła

Gość grapółsłówek
zrobił ci piotrek dobrze i cipka cie zaswedziała wszytskie takie jestescie, jak was ktos dobrze przerucha to lecicie jak slepe kobyły na złamanie karku, idz do niego a bedziesz zalowala wczesniej czy puzniej gwarantuje ci to

Gość a ten caly piotrek
nawet nie wie gdzie mieszkasz, nie byl u ciebie, nie interesuje go to widocznie ( bo chyba nie odwiedza twojego mieszkania pod nieobecnosc chlopaka ). Ty latasz do niego jak suka z cieczka, a facet ma czego chce, darmowy seks. Zostaw tego Roberta,niech znajdzie wartosciowa dziewcyzne ,a nie oszustke i zdzire

Gość ona mieszka zagranica
a dupy temu drugiemu dawala w polsce

Tak sie składa,że wiem gdzie mieszka,znam jego znajomych i nie chodzi jedynie o seks.Poza tym on chciał ze mną zamieszkać tutaj,lecz ja nie mogłam na to pozwolić.