Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on the tequila

Facet-znowu...

Polecane posty

Gość on the tequila

Nie jesteśmy (byliśmy?) ze sobą długo, spotykaliśmy się stosunkowo rzadko - 1,2 razy w tygodniu, on \'nie miał czasu\', załóżmy że to prawda, ale studiujemy na tej samej uczelni i w przerwach między zajęciami też czasu nie miał. Kontakt - czasami nie odzywał się po kilka dni, jak ja nie napisałam pierwsza to by się nie odezwał. Ostatnio miałam już tego dosyć, ale postanowiłam dać sobie czas na przetrzymanie, a nuż coś się zmieni, ale mnie uprzedził - napisał że musimy porozmawiać. OK, mi to było na rękę, wydaje mi się że on nie potrafiłby wytrzymać bez kogoś przez wakacje (jadę do pracy za granicę), a skoro tak, to i ja chciałam go kopnąć w tyłek. Napisał że spotkamy się w sobotę, ZESZŁĄ, ja się nie odzywałam bo już mi to zwisało, a on do tej pory milczy :] Zastanawiam się, czy się obawia tej rozmowy? Każdy wydaje mi się wolałby to \'mieć z głowy\' bo to niewygodna sytuacja. Ja w gruncie rzeczy i tak mam i miałam zamiar ostro po nim pojechać i zachowaniu rodem z gimnazjum... I teraz pytanie do Was - czy mam się nadal nie odzywać i żeby wszystko umarło śmiercią naturalną co jest mu widzę na rękę, czy wymusić rozmowę, chyba mam do tego prawo?

Gość są takie słowa szacunek
tylko po co???