Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanny_g

Zakupy internetowe

Polecane posty

Gość fanny_g

Cześć słyszałam, że przez internet można taniej kupić sprzęt agd. Jednak jestem całkowicie zielona w tej sprawie :( :( Gdzie powinnam szukać?? Jak wyglądają takie zakupy?? Ile to trwa? Czy trzeba mieć specjalną kartę kredytową?? Proszę bardzo o pomoc!

Gość em-ka
na ceneo.pl masz wykaz sklepow w calym kraju ,porowasz ceny itp.to najlepszy serwis w tej sprawie

Gość em-ka
zamaiwasz a najpierw czytasz lub pytasz o szzcegoly transakcji i towar wysylaja od reki niemal w ciagu 2 -3 dni jest u cienbie a nawet szybciej ale dobrze przeczytaj warunki zeby sie nie nadziac na jakies pulapki ,zadzwon i zapytaj o dostepnosc towaru ,ja tak zamawiam duzo rzeczy cala chalupe mam tak umeblowana

Gość fanny_g
dzieki!! a czy możesz mi polecić jakieś konkretne adresy w jakich sklepach kupowałaś?? Ja właśnie nie chciałabym się naciąć na jakiś oszustów, tego najbardziej się boję, bo wiadomo, że jak tanio i super okazja to lepiej być podejrzliwym :( :(

Gość em-ka
tam na tej stronie sa legalne sklepy wysylkowe musisz tylko poczytac koszty wysylki i porownac z innymi bo wiesz sprzet bedzie tanszy niz w innym sklepie ale np..transport duzo drozszy-o to raczej chodzi w tych pulapkach albo moze nie byc sprzet dostepny od razu tylko za jakis czas a tego nie doczytasz i np.zaplacisz dlatego lepiej osobiscie zapytac o dostepnosc,poza tym na danej stronie sklepu jest zwykle wykaz opinii od klientow ,wiec poczytaj,nie umiem ci powiedziec konkretnie jaki sklep bo raczej kupowalam za kazdym razem w innym,2-3 dni i towar byl w domu -dostarczaja firmy kurirskie a one sa szybkie i jest duuuzo taniej niz w sklepach ,zapewniam cie ,rowniez allegro ma ceny konkurencyjne tyle ze mniejszy asortyment ,tam tez sa sklepy ,kupowalam u nich okap,krzesla,plyte gazowa wszystko tak jak w sklepie-f-ra,gwarancja.....szybko i rzetelnie...polecam!

Gość little_dude
wedlug ostatnich badan robionych przez smg/krc najtanszym sklepem internetowym jest agito co do bezpieczenstwa to chyba tez ten sklep jest ok. zreszta - w duzych sklepach nie masz sie co obawiac, one bardzo dbaja o swoja marke

Gość opatentowana
ja niedawno kupiłam rewelacyny odkurzacz Twin TT w sklepie internetowym bestagd.pl - i z odkurzacza i ze sklepu b. jestem zadowolona. Żadnych problemów przy zakupie i dostawie nie było. Do tego wysyłka gratis. Tak się rozochociłam po tym udanym zakupie, że teraz zastanawiam się, czy nie kupić tam pralki, bo moja chyba już swoje odsłużyła.

Gość fanny_g
dzieki wielkie za rady!!! przegladam sobie te rozne strony i chyba rzeczywiscie te zakupy nie są takie straszne. to troche takie wielkie supermarkety tyle że nie trzeba się ruszać z krzesła :)

Gość matunik
opatentowana, a co to za odkurzacz jest?, bo ja ostatnio przeglądam właśnie sklepy internetowe w poszukiwaniu jakiegoś dobrego sprzętu do odkurzania, to może mogłabyś coś więcej napisać, bo nie słyszałam o tej marce, a piszesz, że zadowolona jesteś.

Gość Janka67
dolączam się do tego pytania. też szukam sobie odkurzacza, tylko chciałabym żeby był w miarę niedrogi i najlepiej żeby miał te super antykurzowe filtry. proszę o linki jakiś sprawdzonych na własnej skórze modeli :) :) najwygodniej by mi było, żeby były ze sklepu agito bo wiem, że tam są fajne raty.

Gość em-ka
najlepiej obejrzec sobie w sklepie "namacalnie" pozniej szukac w necie gdzie jest najtaniej.....

Gość srebrnooka
zgadzam sie z przedmowca :) ja tez tak ostatnio robie - najpierw selekcjonuje sprzet w necie po parametrach/cenie wtc, potem ide do sklepu obejrzec obmacac etc, a kupuje w necie bo taniej :) :)

Gość kamcia81
ja jeszczę patrzę na ilość pozytywnych komentarzy na ceneo, dobry sklep ma ich sporo. ze sklepow w ktorych cos kupuje ostatnio bardzo chwale sobie agito - super szybka dostawa, bardzo solidnie.