Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łucja G-ska

dlaczego nasi mężowie padają ofiarą łatwych i chutliwych kobiet

Polecane posty

mężowie nie padają niczyją ofiarą... oni chcą podymać na boku... a kobiety, które dają sie im dymać niczego wam nie przysięgały, wiec pretensje skierujcie ku swym mężom oraz ku sobie, bo jak widać sex z wami nie jest zbyt satysfakcjonujący

Gość te które rozbijają rodziny
to nie tzw stare panny nie można szufladkować to kobiety raczej po przejściach szukające za wszelką cenę przystani i zabezpieczenia materialnego nie patrzą się na nic. Ale życie jest przekorne taki mężuś może się nasycić taką zachłanną i zapragnąć wrócić na łono rodziny i co wtedy??? Nigdy bym nie rozbiła czyjejś rodziny bo na czyimś nieszczęściu swojego nie można budować to nie ma przyszłości ( ale wdowiec to jak najbardziej)

Gość A to ciekawe
nie trzeba daleko szukać - wystarczy wejść na pierwszy lepszy czat a po chwili odezwie sie jakiś kochający mężuś czy narzeczony.:p

Przepraszam,że odpowiem Ci autorko brutalnie ale rzecz jest prosta albowiem tak głównie się dzieje z uwagi na to,że tacy faceci mają żonki tzw zimne ryby:O ,które chuci pozwalają realizować np w nagrodę za posłuszeństwo i dobre sprawowanie.

Gość Stara panna koło 30
09:26 komiczne (komicznie@o2.pl) mężowie nie padają niczyją ofiarą... oni chcą podymać na boku... a kobiety, które dają sie im dymać niczego wam nie przysięgały, wiec pretensje skierujcie ku swym mężom oraz ku sobie, bo jak widać sex z wami nie jest zbyt satysfakcjonujący KOMICZNIE, MYLISZ SIĘ. Czasem kobiety nic nie poradzą na to, że dla męża sex nie jest satysfakcjonyjący,bo to taki osobnik, który się szybko nudzi jedną partnerką i żadna nie jest w stanie go nieustannie podniecać. A nawet, gdyby robiły cos nie tak, nie uważasz, że mąż powinien z nimi o tym pogadać, zamiast trzymać je w niewiedzy? Bo często jest tak, że zdradzana żona nie ma pojęcia, że jest żoną złą, nie zadowala męża. W domu bowiem słyszy od małżonka coś przeciwnego. Kochanki nic żonom nie przysięgały, ale... jest taka zasada, której ja się trzymam: "nie rób drugiemu, co tobie niemiłe" (ale jeśli cię skrzywdził, masz prawdo odpłacić). Jakie to byłoby proste, gdyby inni się jej trzymali.

Gość Stara panna koło 30
xyzed Przepraszam,że odpowiem Ci autorko brutalnie ale rzecz jest prosta albowiem tak głównie się dzieje z uwagi na to,że tacy faceci mają żonki tzw zimne ryby ,które chuci pozwalają realizować np w nagrodę za posłuszeństwo i dobre sprawowanie. XYZED... ale ci panowie 1) wybrali takie żonki = mają, na co zasłużyli 2) powinni najpierw z nimi szczerze pogadać 3) a jeśli rozmowa nie pomoże, to się rozwieść Ja ROZUMIEM motywy ich postępowania, to znaczy, WIEM, JAKIE CZYNNIKI MOGĄ DO TEGO PRAOWADZIĆ. Ale to ich nie usprawiedliwa. Ani oziębłość żony, ani trudne dzieciństwo, ani napastliwość kochanki, ani słaba wola. Nawet, jeżeli żona jest winna, to męża nie usprawiedliwa. MĄŻ PONOSI 100% ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA SWOJE ZACHOWANIE, BO W KAŻDEJ SYTUACJI MA WOLNOŚĆ WYBORU

Gość Stara panna koło 30
A z drugirj strony kobiety - żony zachowują się nie lepiej. Szkoda, że tak trudno spotakć CZŁOWIEKA...

"Czasem kobiety nic nie poradzą na to, że dla męża sex nie jest satysfakcjonyjący,bo to taki osobnik, który się szybko nudzi jedną partnerką i żadna nie jest w stanie go nieustannie podniecać." Takich panów nie bierze się na mężów "A nawet, gdyby robiły cos nie tak, nie uważasz, że mąż powinien z nimi o tym pogadać, zamiast trzymać je w niewiedzy? Bo często jest tak, że zdradzana żona nie ma pojęcia, że jest żoną złą, nie zadowala męża. W domu bowiem słyszy od małżonka coś przeciwnego." buahahahahahahahahahaahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D idź do kobiety i powiedz "nie podoba mi sie jak wyglądasz, jestes za gruba, nie podniecasz mnie, robmy to bardziej perwersyjnie" :D:D:D Rekacja 90% kobiet - co za bezczelny cham, a on to jest taki niby idealny!!! itp Wystarczy poczywac tematy na kafe w stylu "mój mąż powiedział mi, że...." i te wrzaski oburzenia i krytyki pod adresem facetow, ze smieli cos powiedziec...

Stara panna koło 30 -> na każde pytanie potrafisz odpowiedzieć jednoznacznie tak lub nie?? :D jeśli tak jest ,a na to mi wygląda, to jest to dla Ciebie bardzo niebezpieczne.

komiczne i zimnego browca stawiam,jeśli nie pogardzisz. Poza tym zgadzam się z twoimi opiniami w tym temacie :)

Gość Stara panna koło 30
komiczne (komicznie@o2.pl) "Czasem kobiety nic nie poradzą na to, że dla męża sex nie jest satysfakcjonyjący,bo to taki osobnik, który się szybko nudzi jedną partnerką i żadna nie jest w stanie go nieustannie podniecać." Takich panów nie bierze się na mężów GDYBYŻ ONI BYLI JAKOŚ OZNACZANI ;) "A nawet, gdyby robiły cos nie tak, nie uważasz, że mąż powinien z nimi o tym pogadać, zamiast trzymać je w niewiedzy? Bo często jest tak, że zdradzana żona nie ma pojęcia, że jest żoną złą, nie zadowala męża. W domu bowiem słyszy od małżonka coś przeciwnego." buahahahahahahahahahaahahaha idź do kobiety i powiedz "nie podoba mi sie jak wyglądasz, jestes za gruba, nie podniecasz mnie, robmy to bardziej perwersyjnie" NIKT NIE MÓWIŁ, ŻE BĘDZIE ŁATWO. I NIE W TAKI SPOSÓB. RACZEJ: MOŻE RAZEM POBIEGAMY? PODOBALAŚ MI SIĘ W TEJ ZIELONEJ SUKIENCE, W KTÓRĄ SIĘ JUŻ NIE MIEŚCISZ :P 09:59 xyzed Stara panna koło 30 -> na każde pytanie potrafisz odpowiedzieć jednoznacznie tak lub nie?? jeśli tak jest ,a na to mi wygląda, to jest to dla Ciebie bardzo niebezpieczne. NIE NA KAŻDE, ALE NA SPORO. JESTEM TEŻ ŚWIADOMA ISTNIENIA WYJĄTKÓW...ALE...TO WYJĄTKI :) ZDARZAJĄ SIĘ BAAARDZO RZADKO. MOJE POGLĄDY SĄ WYNIKIEM WIELOLETNICH PRZEMYŚLEŃ I OBSERWACJI, ALE NIE SĄ SKOSTNIAŁE. JEŚLI SIĘ POMYLĘ, PRZYZNAM CI RACJĘ. ALE NIE USPRAWIDLIWIAJCE ŁAMANIA ZAUFANIA DRUGIEJ OSOBY.

Gość manoolka
Poziom autorki topiku zenujacy, pozostawie bez komentarza. Stara panno...to o czym piszesz jest jak najbardziej sluszne, ale w teorii. Zycie w zwiazku, szczegolnie tym juz troche dluzszym, z dziecmi, tesciami, ciotkami, i ta cala otoczka, ktora z istnieniem rodziny jest zwiazana, wyglada troche mniej romantycznie i zdecydowanie mniej jednoznacznie. Nie da sie na codzien zyc na zasadzie: to jest biale, a to czarne. Mysle, ze problemy w zwiazku biora sie z glebokiego przekonania zony/meza, ze wspolmalzonek jest ich wlasnoscia, oraz z braku chceci do rozmowy. Wszystko da sie omowic i poustalac, tylko trzeba chciec. A ta dobra wola to towar deficytowy w zwiazku, niestety.

Gość Stara panna koło 30
Manoolko no to trzeba, zamiast szukać usprawiedliwień, starać się dopasować do ideałów :P czasem nam nie wyjdzie...

manoolka -> no i zgadzam się z Tobą :) Stara panna koło 30 -> wyczuwam w Tobie adwersarza ale dziękuję za normalną odpowiedź.To co piszesz mnie nie przekonuje bo mogę powiedzieć,że wypróbowałem to robić :D

Nie czytałam komentarzy dlatego wybaczcie że sie powtórzę :)Nie nasi mężowie nie padaja ofiarą .Sami tego chcą .Bo tak jest prościej .Zamiast rozwiązywać problemy we własnym domu wolą się zrelaksować z nową najczęściej mloda :)Nie nie nie prosił o wybaczenie .Zapytał w środku nocy ,czy juz sie musi wyprowadzić :)Laskawie pozwoliłam mu dotrwać do rana :)

miało być próbowałem :D:D:D:D ale też ładnie zabrzmiało :D:D:D

deskorolka -> i oczywiście ty po swojej stronie winy żadnej nie widzisz i tylko mamy przyklasnąć twojej wspaniałomyślności? :classic_cool:

Gość zepsuję wam zabawę
ale to prowokacja jest łosie takich durnych cip jak autorka nie ma na świecie

Gość koń Laki Luka
chutliwy - od nazwy chuć . Tak powiedział Luke

Gość Stara panna koło 30
xyzed a po cóż miałabym się z Tobą wulgarnie kłócić? bom stara panna i feministka? :P

Oczywiscie że widze :)Ale ja nie poszłam się zrelaksować ...Ja chciałam rozwiązywać problemy on nie !!!Pozatym to całkiem inna sytuacja .To co nam sie zdarzyło to wyjazdowe małżeństwa ,,,takie życie

Gość taka. sytuacja
"no własnie popieram, te co się biora za kuszenie zonatych to sa wyrachowane szmaciska !! Mąz moj 2 razy uległ takim pokusom. Były to jednorazowe wyskoki ale zawsze." hahahaahahahhahahahahahhahahhahahahahhaahhahahah hahahaahahahhahahahahahhahahhahahahahhaahhahahah hahahaahahahhahahahahahhahahhahahahahhaahhahahah hahahaahahahhahahahahahhahahhahahahahhaahhahahah :D dobre :D lepiej sprawdz gdzie teraz sie mezulek podziewa ? moze walczy ... sam ze soba ....................................

Stara panna koło 30 -> no niektórzy wolą właśnie wulgarny i obraźliwy ton rozmów tylko dlatego,że ze mną mają do czynienia:D:D deskorolka - takie niestety życie,a każdy przypadek jest indywidualny i w żadne sztampy wkładać się go nie powinno.

Gość wiadomoze prowokacja
ale opinie ciekawsze niz wszedzie indziej i smieszniej jest :D --- a propos perwersji i zachowan lozkowych - sa rozni faceci - jeden nigdy mi nie zaproponowal, zebym mu zrobila loda ... a nie mial zadnych oporow do seksu w trakcie okresu ........... innego to ja musialam zachecac do innej pozycji niz misjonarska i ja na gorze

do x coś tam:)dlatego ja nie wkładam .I dlatedo też nie mam pretensji do jego dziewczyny :)Tylko i wyłącznie do siebie i do niego .....

deskorolka -> jeśli jest tak jak piszesz to ściągam czapkę z głowy i chylę czoła.

Gość dlaczego padaja ofiara
bo jesteś brzydka, dupa urosła ci po ciazy tak, ze cięzko cie ominąc, smierdzi ci z buzi i nie tylko