Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dopiero 40stka.

Jestem zmorą małżeństw, rozbiłam 3 związki i nie zanosi się na to bym przestała

Polecane posty

Gość Dopiero 40stka.

Bo zwyczajnie lubię uwodzić i zdobywać. Faceci w moim wieku już mnie tak nie kręcą, a nie ma nic lepszego niż młode wysportowane ciało i kobieta, która wie czego chce. Lubię dla nich zakładać rajstopy i szpilki, patrzeć jak pożerają mnie wzrokiem gdy założę obcisłe spodnie, patrzeć jak walczą sami ze sobą i widzieć pragnienie gdy w końcu mi ulegną. Uwielbiam mieć młodszego, czasem nawet o 15 lat kocurka w łóżku. Może i jestem wredną s*&ką jak to pewnie powiedzą niektórzy, ale młodsze żony czy dziewczyny powinny o siebie dbać, bo są kobiety takie jak ja, które wiedzą czego od życia chcą, wiedzą że żyje się raz i zawsze to dostają.

Gość no no gratulacje
a mąż gdzie?

nie zanosi się na to byś przestała? a ja ci powiem, że przestaniesz i to niebawem, kiedy zacznie działać grawitacja... tyś już 40 stka a nie dopiero :o

Gość nic się nie martw
za 10 lat już żaden na ciebie nie spojrzy, choćbyś mu płaciła :P Zmarchy na całym ciele są mało seksowne... A skoro odpowiada ci rola tej starej w powiedzonku "na starej piczy młody huj się ćwiczy" to można ci co najwyżej wspólczuć

Gość 42 latka
Dopiero 40stka mam 42 lata i meza i kochankow nawet o 20 lat młodszych ale taka pusta idiotka jak ty nie jestem. A ciałko mam boskie i nie musze chodzic w szpilkach ,w rajstopach aby mnie pozerano wzrokiem.MOge nawet w worku wyjsc i tak na mnie spojrza. Kobieto chyba dopada Cie menopaza .

Gość kajak kazmierz
podstarzale dziwki !

Gość gfsugk
Pojebane stare prukwy :o żal patrzeć co się wyprawia z ludźmi na stare lata :o

Gość nie musi sie na nic zanosic
wklrotce wypadniesz z obiegu, moze i tam beda cie pukac jakies koniobije z netu, ale normalni faceci?! Kobieto - marzysz czy snisz?

Gość nie musi sie na nic zanosic
do 42 latka >>> Haneczka z Wrocka?? ty glupia dziwko :D

Gość Piękna Mądra Zgrabna
do autorki, jestes zwykłą kurwą i szmatą

Gość 1zl od literki
mam dwadziescia kilka lat..moj zwiazek babci sie nie leka:P

Gość Piękna Mądra Zgrabna
powinnaś szmaciaro zalozyć burdel, taka starucha jak ty na puffmutter idealnie się nadaje.

Gość facet na 102
Gratuluję czterdziestko, a czy badasz się na obecność HIV? Bo puszczanie się może prowadzić do takiej choroby, wiesz? Pewnie nie wiesz, bo edukacja to zapewne słowo całkowicie Ci obce :O

Gość do gfsugk
wypraszam sobie - mam 45 ale mi nie odpierdala!

Gość a ja obstawię
e tam ty nie jesteś zmorą małżeństw ani dupodajką, ty jesteś PEDOFILKĄ!

no to gratulujemyi trzymamy kciuki, co Ci napisać? Łatwiej sie pisze o sukcesach niż o porazkach, tylko 3? a ile jednak wytrzymało? jest taki ryp facetów, których nie jest trudno uwodzić, są zonaci szukający debilnych rozrywek (czasami nie wiem, po co niektórzy się zenią, jak wiedzą, ze to nie dla nich) miałam oferty od zonatych, gdybym skorzystała też bym mogła pisac takie głupie posty - zupełnie nie potrzebuję niczego takiego,żeby czuc się seksownie, sorry, ale to żałosne leczenie kompleksów, mówiąz w skrócie zawsze się znajduja zdradzający faceci i nad chętnym do zdrady wcale nie trzeba pracować, wystarczy się wystawić i już jest zabawa ciekawe, czy pamietają jak masz wogóle na imię sztuka to zbudować związek z jednym - ani widać nie potrafisz, ani poza (być może) deklaracjami nikt się nie skusił różne są startegie oswajania się ze starzeniem, ładniejsze i brzydsze

Gość do gfsugk
:D

Gość a ja obstawię
a po czterdziestce odpierdala TYLKO tym, którzy niczego nie osiągnęli i po prostu kompleks bycia nikim rekonpensują sobie kurestwem. A nie seks w życiu najważniejszy staruszki :O Za 30 lat, leżąc w szpitalu, pomyślicie "a trzeba było osiągnąć coś, co pomogło by mi teraz przejść przez tą chorobę mniej samotnie".

Gość gfsugk
Taaa, właśnie wszyscy widzimy....

poza rozbiciem tych 3 związków miałąś jakieś sukcesy w życiu jakby była taka gra: przedstawiam się podając mój największy życiowy sukces, to byłoby to zdanie - jestetm kobietą, która... i co, tylko te trzy związki? może Cię tu nie pokochaliśmy, ale zauważylismy, takie tam ochłapy zainteresowania, proszę bardzo, to masz gratis - jak to zwykle z pogardą albo wyobraź sobie w tej grze z osobami, kórym się udało + te trzy rozbite: oni mówią udało mi się zbudować związek, ty:cha,cha, a ja Ci to zpesułam - niektóre dzieic budują zamki z piasków, drugie tylko to skopią - i tyle bałabys się komuś zaufać, co? taka to siłą słabych - nie wątpię, ze straszna, respect

Gość do gfsugk
nie wkurwiaj mnie z rana uogolnieniami!!!!

Gość gfsugk
Mam pytanie - jakimi uogólnieniami? Bo jak narazie to wypowiadam się na temat jednej osoby, autorki tematu. Więc nie bardzo rozumiem o co chodzi....

Gość lavida

tak jak ja

Gość aaaaderma

brawo tez tak robie !!!

Gość Gosc w...iony

Po ... odswizasz stary temat K u R w o

Gość Nieudaczniku
Przed chwilą, Gość Gosc w...iony napisał:

Po ... odswizasz stary temat K u R w o

Uspokoj emocje bo ci litery się mylą chùju z babskiego forum.