Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę zdesperowany

POMOCY! Moja teściowa mnie podrywa! Naprawdę nie wiem co z tym problemem zrobić,

Polecane posty

Zawsze komplikujesz czy zawsze będzie mi łatwiej (bez kaca?)? Sądząc po tym pytaniu chyba to pierwsze :P

Gość Trochę zdesperowany
I zrobiło się znacznie gorzej niż było........

Gość seksowne są Lwice
naprawdę podziwiam Cię za to, że nie chcesz skorzystać z nadarzającej się okazji. Ciekawe, czy Twoja żonka docenia, że ma tak dojrzałego faceta przy sobie?;) jak mamuśka następnym razem upości coś w Twoim towarzystwie i będzie dłuugo podnosić zapytaj ja czy ma problem z kręgosłupem, czy może korzonki ją bolą, bo jakby co to możesz zapytać swoją mamę (ojca) jaki krem jej może polecić?:P zacznij rozmawiać z żoną na temat wyprowadzki, Waszej lub jej mamuśki

Gość sumoka
jak jest niczego sobie to ją przełurz. kaszanka nie wędlina teściowa nie rodzina...

Gość niewidzialny1
tak , wpaść takiej w oko to nic przyjemnego, nie mówię o tym że jest brzydka ,tylko kiedy nie wyjdzie coś w związku albo się ją rzuci ,zemsta ich bywa straszna. zniechęć ją do siebie , dowiedz się jakich cech u facetów nie lubi i staraj się być taki. fajtłapa niedorajda , łazja - te cechy kobiety nienawidzą i pogardzają takimi mężczyznami, udaj kogoś takiego.

Gość On nawet nie musi udawać
:P

Gość girls are dicks
lol

Gość facet ty jestes
totalna meska cipa za przeproszeniem! zeby sie bac tesciowej i tego ze bedzie szantazowac? to wszystkim mozna cie zaszantazowac w takim razie,nie masz wlasnego zdania,boisz sie jednej kobiety!!! ja tu widze,ze ty chyba masz na nią ochotę!!!

Gość Trochę zdesperowany
No i stało się,przeleciałem własną teściową co mi tam żona nikt sie nie dowie haha a ile przyjemnosci było!! Chyba poważnie zastanowię się, czy może nie zmienić żony;)

Gość bicrobert
chłopie na co ty jeszcze czekasz...żona wyjeżdża i to Cię martwi ? pomyśl co żona twoja będzie robiła na tym wyjeździe. Nie daleko pada jabłko od jabłoni...zastanawiam się jak mogłeś dopuścic do tego że jeszcze nie ZERŻNĄŁEŚ DO TEJ PORY TEŚCIOWEJ. BIERZ SIĘ DO ROBOTY CHŁOPIE.

Gość teść
to ją przeleć

Gość gość
co za pajac, poprostu ja posuwaj glabie, to tez kobieta, czesto lepsz od mlodej. ze tez ja nie mam takiej tesciowej.

Gość gość
chcialbym miec taka tesciowa. I lepiej pomysl , co na tych wyjazdach robi twoja zona frajerze

Gość gość
Ja bym swoja przelecial. Moja tez mnie podrywa, ma juz swoje lata ale mamuska ze szok. Do tego lubi wypic i po pojaku juz ja macalem kiedys jak sami zostalismy. Stekala tak cudownie i sie wila. Niestety przypal by byl ale czekam na okazje i ja poprostu zlapie za tylek mocno i powiem ze mnie strasznie kreci i niech zrobi z tym co zechce.

Gość Zieciu
Moja tesciowka to mega dupa, nie wiem jak jej dac dosadnie do zrozumienia ze mam ochotę na figle...Póki co daje złapać sie za pupke podczas pożegnania