Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Inny niż wszyscy.

Polecane posty

na truskawki sporo obób ma uczulenie;)

"co cię różni od komicznego- on może mówi o swoich kobietch jak o bezksztłtnej masie" Ej no - bo negatywy latwiej wymieniac, niz pozywtywy - co mam pisac? kazda była fajna, miła (albo w normie) ładna, inteligentna, robiła loda :P i miała w główce poukładane...

nefa- po to, żeby ich wyeliminować...tak dla rozrywki...czasami się należy takie odrzucenie zgniłka dla lepszego samopoczucia:D

Ike ja sobie nic nie wyobrażam. a to dlatego że jestem pogodzona z ewentualnością bycia bez faceta, a nawet bez seksu przez resztę zycia... ( o Boziu.. będzie ciężko...:):) Trudno , pewne rzeczy okupuje się pewną ceną:) a zniesmaczenie moje wywołane sceną piątkową było tylko i wyłącznie wynikiem tego, iz zrobiła ona na mnie niejakie wrażenie.....:) co zresztą chyba nie dziwi, mam nadzieje:)

"a to dlatego że jestem pogodzona z ewentualnością bycia bez faceta, a nawet bez seksu przez resztę zycia... ( o Boziu.. będzie ciężko... " retro- to wymarzona sytuacja dla ciebie- przecież nie lubisz sexu z facetami

"a zniesmaczenie moje wywołane sceną piątkową było tylko i wyłącznie wynikiem tego, iz zrobiła ona na mnie niejakie wrażenie..." ale czemu zniesmaczenie? podnieciło Cie to? serio pytam

przecież nie lubisz sexu z facetami doprawdy to już było, nudy...... Lubię. Czekam niecierpliwie.

ooo jakieś erotyczne sceny wirtualne mnie ominęły?....cholera ...chociaż...co tam, też się dobrze bawiłam:P

"ooo jakieś erotyczne sceny wirtualne mnie ominęły?....cholera ...chociaż...co tam, też się dobrze bawiłam" w tym sęk ze to bylo pare lajtowych zdań

obejmuje Cie tylko mocno, oczywiscie po bratersku i czekam az oprzesz sie rekami o ściane, stając w delikatnym rozkroku... zacytowałam Cię I powiem tak: nie zrobiłoby to pewnie wielkiego wrażenia, gdyby po prostu nie przywołało pewnych reminiscencji, Komiku, tyle powinienes się chyba domyslić.....

Retro --nie zmieniaj sie ,gnieć te robale hahahhaa złośliwa ok, jeśli obiecasz że mi pomożesz....:):)

retro - ale nie mozesz miec do mnie pretensji o to, ze cokolwiek napisze, to Tobie sie z czymś kojarzy i stwierdzasz, ze Ci dowalam i Cie atakuje... masz mnie oczywiscie za chama, ale mysle ze bardzo bys sie zdziwila, jak kulturalny jestem w stosunku do kobiet.... a to, ze stanowczosc odbierana jest jako brutalnosc to juz nie moja wina

"teraz bedzie anal" Złosliwa - o analu nic tam nie było - chyba, ze dla Ciebie kazda pozycja od tyłu to anal :P

"komiczne bo Ci włożę palce w oczy" ustalmy jedno - w naszym duecie, to ja jestem od wkładania ok?

ale nie mozesz miec do mnie pretensji o to, ze cokolwiek napisze, to Tobie sie z czymś kojarzy i stwierdzasz, ze Ci dowalam i Cie atakuje... Komiczne:D jesteś boski:) wykazujesz się tak selektywną pamięcią że mnie to po prostu zbija z nóg.... wróć do sceny, przeanalizuj, co pisałes, i zastanów się czy faktycznie zostałam od niej całkowicie oderwana, jak mi to teraz próbujesz wmówić.

"Komiczne jesteś boski" mogę to sobie w podpisie umieścić? :P a co do analizowania... retro - Ty wszedzie widzisz jakies nawiązania do czegos :)

Komiczne czy naprawdę chcesz mnie znowu zmusić do tego by zacytowac twoje słowa z piątku...? Ty jesteś cholernie intelegentny facet - ale tylko jak ci pasuje.:) Często zresztą stosowana taktyka. Znam.