Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Inny niż wszyscy.

Polecane posty

zasami zastanawiam się, czy miewasz sexualne marzenia........ wolałabym nie mieć. powiem coś brutalnego, nie myślcie o mnie źle, proszę: mam "znajomego", sąsiad, gówniarz 18 lat, wymieniamy się po kumpelsku płytami z muzyką. Akurat gustujemy w podobnym. bardzo go lubię, mądry, spokojny chłopak. Powiedział mi dziś " Pani jest śliczna...." . Tak po prostu, wyrwało mu się. Z usmiechem to zrobił, i nie było w tym nic obleśnego. zatrzasnęłam mu drzwi przed nosem. po chamsku. bez słowa. Kompletny brak umiejętności reakcji na głupi pojebany komplement. Niestety. Tragedia w czystym wydaniu. Pomijając fakt, że wcale nie jestem śliczna, ale to akurat nieistotne.

Gość tudej sie nie zaloguje
dlatego tez kobiety tak czesto doczekuja sie wielkich swinstw wyrzadzanych im przez facetow, i tych zaufanych i niezaufanych. gdybysmy byly takie, jak oni, mialybysmy gdzies ich ignorancje, ich przedmiotowosc w traktowaniu nas, ich egoizm, brak szacunku, itd, itp... bylybysmy tak samo, jak oni nastwione na branie, branie i tylko branie. ale prawdopodobnie ewolucja nawet by nigdy nie dala nam szansy wyewoluowac w taki sposob...

"facet jest przewaznie pozbawiony zdolnosci odczuwania uczuc wyzszych, takich jak wyzej wspomniana milosc" Ale ten temat dotyczy facetów innych niż wszyscy, zauważyłaś? Kobieta obdarza miłością swojego mężczyznę i dzieci. Facet kocha swoją kobiete, ale też swój samochód, kino domowe i kocha kolekcję kapsli od piwa, którą gromadził latami, kocha dobrze zjeść i kocha pojść na mecz czy spotkanie w większej czy mniejszej grupie przyjaciół. To wszystko KOCHA. Rozdawacz miłości.

retro a mogę zapytać dlaczego????/ zatrzasnęłaś te drzwi??

gdyby chłopak nie zauważył że jesteś śliczna to by ci tego nie powiedział. Bo po co miał kłamać?

ike wiem o ci ci chodzi. ale to nie to. poczułam nagłą furię. z początku nie wiedziałąm dlaczego aż taką , ale już wiem. Przemyślałam, i już wiem. Ale nie dlatego że się czegos wystraszyłam. :) Ikuś:) 🌻

wszystko fanie , pieknie, tylko te wulgaryzmy mi do Ciebie Retro nie pasuja:D;)

nie. Wkurzyłam się bo znowu spodobałam się komuś w kim ja nie moge sie zakochać , nic zbudować ani nawet seksu pouprawiać.:) kolejna porażka. I ja niestety mam właśnie takie przypadki.

okreslenie "inny niz wszyscy" znajdujace sie w tytule tematu smialo mozna wziasc w cudzyslow, poniewaz jest ono wstawione tam ironicznie. inny niz wszyscy, czyli z gruntu taki sam. o takich samych podstawowych mecanizmach kierujacych jego postepowaniem, o takim samym psychologicznym ugruntowaniu. "Facet kocha swoją kobiete, ale też swój samochód, kino domowe i kocha kolekcję kapsli od piwa, którą gromadził latami, kocha dobrze zjeść i kocha pojść na mecz czy spotkanie w większej czy mniejszej grupie przyjaciół. To wszystko KOCHA. Rozdawacz miłości." heh, no widzisz, sam o tym piszesz... "milosc" faceta to jego kobiety mozna porownac do jego "milosci" do samochodu! albo kolekcji kapsli! co to w ogole za milosc?! wiesz, jesli to dla ciebie jest milosc, to moge ci powiedziec,ze kocham swoj caly sprzet rtv, kocham swojego laptopa, kocham swoj telefon komorkowy i swoja mascare do rzes. ale ta "milosc" to jest gowno w porownaniu do uczucia, jakim kiedys darzylam mezczyzne. retro, co radze... dystans do mezczyzn. nieuzaleznianie sie od zadnego emocjonalnie. liczenie na to, ze nagle trafisz na prawdziwie innego nie jest dobra opcja.

setunia... wulgaryzmy..? nie pasuja..? masz na myśli te wszystkie Kurwa, chuj, i pierdolić...? :) to nie sztuka dla sztuki. To wentylek, na co dzień musze być bardzo poprawna, dlatego czasem mam ochotę. Przykro mi jeśli cie to drażni. Ale dobrze mi z tym bywa.

retro "Powiedział mi dziś " Pani jest śliczna...." . Tak po prostu, wyrwało mu się. Z usmiechem to zrobił, i nie było w tym nic obleśnego. zatrzasnęłam mu drzwi przed nosem. po chamsku." Nooo, tak... Jeśli 18-latek mówi do 32-latki "PANI jest śliczna" to zapewne pomyślał nie tylko o bzykaniu, ale że to wielka przyjemność i nobilitacja, że STARSZA i ładna koleżanka może być jego kumpelą. I pewnie do teraz się zastanawia, co mu strzeliło do głowy, żeby takiej fajnej lasce wypominać te kilkanaście lat więcej. Jemu tylko o to chodziło, na 99%, jeśli to spokojny, młody gość. ---- Jak czystej krwi gerontofil w każdej chwili jestem gotowy powiedzieć to samo do kobiety 70-cio i więcej letniej, jeśli by była tak ciepła, sympatyczna, miła i ładna w swojej kategorii wiekowej jak Barbara Ludwiżanka w "Seksmisji" albo bohaterka "Titanica" po latach.

retro szczerze powiedziawszy ja na serio pytalam - nie zakładając żadnej odpowiedzi- juz pisałam, ze dziś jakoś tak śmiesznie moj mózg jest na wakacjach

Dziewczyny............... czy wy sobie aby nie fundujecie schizy na własne życzenie????? Na litości.. seks to seks i może byc cudowny bez uczucia, .. od tego można zacząć. A potem,, hohohohoho...

dystans do mezczyzn. nieuzaleznianie sie od zadnego emocjonalnie. tudej:) sama do tego doszłam jakiś czas temu:) złąpałąm dystans, może trochę przerysowany, ale jest:) ale nadzieję mam - czyli że źle, mówisz...? :) szkoda. Nadzieja fajna rzecz. Lubie ją.

"Wkurzyłam się bo znowu spodobałam się komuś w kim ja nie moge sie zakochać..." a po co sie zakochiwac kolejny raz? uprawiac seks - mozna, budowac bez milosc to tylko facet potrafi, ale po co sie od razu zakochiwac? skoro milosc poznalas, a nie trwa ona do dzis, wiesz, ze wszystko sie kiedys konczy, mniej lub bardziej nieszczesliwie. po co fundowac sobie traume x 2? zauroczenie - owszem, ekscytacja spotkaniami - owszem, seksualne eksperymenty z osobnikiem na widok ktorego tetno przyspiesza - owszem, ALE pod stala kontrola. bez zakochiwania sie.

owszem, seksualne eksperymenty z osobnikiem na widok ktorego tetno przyspiesza - owszem, ALE pod stala kontrola. bez zakochiwania sie. :( nie umiem:(:( raz spróbowałam. Nie umiem.:(:( czego bardzo żaluję.:(:(

no tak, doszlas. ale ta nadzieja burzy twoj dystans - przynajmniej takie sa wyniki mojej obserwacji dzisiejszej tego topicu. nadzieja matka glupich, jak to powiadaja. licza sie fakty. ziman kalkulacja - niczym prawdziwy samiec.

dobra, to teraz mio powiedzie taką rzecz: ERano pokłóciłem sie z kobietą bo mnie leniem nazwała bo tam musiala w papierach posiedziec i nie chciala zebym jej przeszkadzal. Wyszedlem. i od tej pory nie kontaktujemy sie se sobą , mnie tu już cholera bierze. Mam zadzwonić do niej cy jeszcze udawać twardziela?

tudej- głupstwa gadasz..... ciągle się pilnować, kontrolowac, żeby się nie zakochać? a po co czy milość nawet jeśli ma się zakończyć- nie jest warta tego by do pory zakończenia mogła jednak trwać? czy wszystkie uczucia takie osoby jak wy wiążą z traumą zauważyłam że to ostatnio bardzo modne słowo kiedyś budka suflera śpiewała- znowu w życiu mi nie wyszlo.i oki pojechali dalej a dziś wszyscy mamy traumę kurna warto kochać zawsze , choćby mialo to trwać ułamek życia

tudej "okreslenie "inny niz wszyscy" znajdujace sie w tytule tematu smialo mozna wziasc w cudzyslow, poniewaz jest ono wstawione tam ironicznie. inny niz wszyscy, czyli z gruntu taki sam." Wybacz, ale nie zauważyłem ironii ;) Jestem tylko facetem. I bardzo dobrze, że kobiety w wiekszości tę ironie sa w stanie dobrze wychwycić i zinterpretować. Ucz się od nich. :D

ziman kalkulacja - niczym prawdziwy samiec. tudej... tak będzie. daj mi tylko jeszcze troche czasu......:( :(

coz, nie wiem czy tego sa sie nauczyc. moze do wyrobienia w sobie tej umiejetnosci trzeba mocnego kopa od zycia, mocnej traumy psychicznej, hektolitrow lodowato-zimnej wody wylanej na glowe w jednej chwili. ja czegos takiego doswiadczylam x 2. wiecej tego bledu nie popelnie, bo ju wiem, ze za drugim razem tez sie nie udaje.