Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Inny niż wszyscy.

Polecane posty

Złosliwa - miałem tez wczesniej i blondynki - nie mam jakiejs schizy na tym punkcie... Ale jesli np wybierałbym dziwke (taki przyklad tylko) albo jesli w klubie podrywalem sobie jakąś wybierając z iluś tam lasek, to zawsze interesowalem sie tylko brunetkami najlepiej o latynoskim typie urody...

"z resztą wczoraj zakonczyłam niby związek z facetem o 17 lat starszym" troche stary.. ale cóż, bywa

Samico - ale malo ktora to rozumie i potem mamy tragedie.. a 47 latek raczej Cie nie zaspokoi :P

Gość ofe rma
muszę powiedzieć - boscy jesteście. przynajmniej we własnym mniemaniu. wart pałac paca a pac pałaca, jak to się kiedyś mówiło. każde z was takie wspaniałe, z olbrzymim IQ, nietuzinkową osobowością, urodą i w ogóle och i ach. zdanie innych was oczywiście nie interesuje ale jednocześnie nie zaniedbacie poinformować ich o tych waszych przymiotach tak niedostępnych reszcie populacji. dla populacji jesteście bowiem ucieleśnieniem marzeń więc łaskawie pozwalacie się wielbić niektórym z nich dopóki was nie znudzą. wtedy stanowczo (bo stanowczość to też jedna z wielu waszych zalet) odprawiacie natręta. przez jakiś czas jeszcze doświadczacie niesmaku wywoływanego jego skamleniem o wasze względy lecz waszej niewzruszonej woli nie wzruszy nawet tona dynamitu (tak jest niewzruszona). jestem pewien że każde z was czyta swoje własne teksty napawając się swoim geniuszem i elokwencją. pozostaje tylko pytanie co takie osobowości robią całymi dniami na cafe zamiast swoimi licznymi talentami zadziwiać świat. niepotrzebnie się ograniczacie.

"pozostaje tylko pytanie co takie osobowości robią całymi dniami na cafe zamiast swoimi licznymi talentami zadziwiać świat" parzą, jak pracują na nich ci maluczcy :P spadam do domu :) Pa Złosliwa i retro też :) buziak oferma :P:P:P

Gość ofe rma
oj komiczne, to słabiutkie było. czyżby twoja wielkość była zwykłą arogancją nowobogackiego co to pazury jeszcze czarne a i słoma z butów wystaje? czy zdajesz sobie sprawę jaką krzywdę mi wyrządziłeś. tym jednym zdaniem o czerpaniu satysfakcji z pracujących na ciebie proli zabiłeś boga w moich oczach. moje życie straciło sens.

Gość o kurde oferma mi zaimponował
:D

a to dlatego że jestem pogodzona z ewentualnością bycia bez faceta, a nawet bez seksu przez resztę zycia... ( o Boziu.. będzie ciężko... retro- to pogodziłaś się ?? czy czekasz i wierzysz , że jakis tam sie znajdzie bo jż nie wiem która wersja jest aktualnie u ciebie na topie:D bosz a tak wogole to wam zazdroszcze:O nie dosć że czasu nie mam to jest u mnie tak koszmarnie gorąco że mi mózg się gotuje moja kondycja psychiczna jest na wyczerpaniu a ja bym chciała zobaczyć jak wygląda retro- też z czystej ciekawosci i pewnie i tak nigdy nie zobacze:P co do typów zawsze uważałam, że nienawidzę facetów z czarnymi włosami...... jak rodziłam dominika to się w duchu modliłam żeby tylko ciemnych włosków po mnie nie mial- i przyniesli mi oczywiście jakieś czarnowlose dziecko :P maż tez jakims dziwnym zrządzeniem losu czarny......... ale powiem ci komiczne że też sobie wyobrażałam twoja kobitke jako ciemnowłosą

a ja bym chciała zobaczyć jak wygląda retro- też z czystej ciekawosci mam się opisać...? :):):):)

retro wolałabym foto:) ale możesz sie opisać- tylko szczerze:)

ike a jak sobie mnie wyobrażasz...? :) powiedz, ciekawa jestem jaki obraz w mózgu wywołuje mój sukowaty charakter .......:)

bosz retro- ja dziś wyobrażam sobie tylko łózko ale szczerze? ok wyobrażam sobie ciebie jako chudą rudą długowłosą z lokami spiczastym noskiem duzymi oczami ogolnie z twarzy delikatnie wrednowatą o bardzo smukłych dloniach i dość bladych łydkach:D seriooo piszę

nie nie ruda naturalnie i to marchewkowa i piegi:P aaa i ja z twarzy nie jestem wrednowata :P ;) hmm o zupełnie inny typ urody mi chodziło

aa i ja nos owsem mam dlugi że swiece mozna nim gasić ale gość garbaty nie spiczasty hmm to taka ania z zielonego wzgórza tylko mocno odchudzona i mocno wkurwiona- o - coś w tym stylu

hej hej, a juz myslalam retro ze nie ma twojego topicu i musialabym albo chcialabym... tułac sie po innych tak bez sensu hehehe:-D a propo komczne to moze i patrzy jak inni maluczcy pracują ale takie samo patrzenie całymi dniami bywa nudne, mało ambitne? hmmm nawet jesli cos tam sie osiągnęło :-) retro dla mnie jestes brunetką albo rudą o ostro wyznaczonych rysach twarzy i mysle ze komiczne podkochuje sie w retro hahahhahahaa i sam jest ciekawy jak ta retro wygląda i w jakis sposob go fascynujesz bo sam nie wie do konca jak cie okreslic i jak cie rozgryzc hehehe ;-)

Nie:( blond, i to jasny:( włosy do ramion, prawie oczy niebieskie wzrost 166 waga: kiedyś byłam za szczupła, teraz 53 kilo jak w pysk strzelił:) takich kobiet w Polsce jest tysiące, mówiłam że nic nadzwyczajnego.....:) rudy marchewkowy pewnie bardziej by mnie wyrózniał... niestety:( :):) Kiedyś ci przyślę fotkę:) jak obiecasz że dasz powąchać Zuzę:):):)

hmm ok obiecac moge:D fetyszu:P a na fotkę czekam- jak ci się przypomni albo bedziesz miala ochote dam ci maila bo chyba nie mam w profilu