Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Inny niż wszyscy.

Polecane posty

jasne, ze nie ma... ogolnie nic tu na forum nie ma zbyt wielkiego znaczenia - z ciekawosci pytalem :)

Złośliwa - masz wiele nicków Doskonale wiesz, ze nie chodzilo mi o te konkretne zaciskanie kolan, tylko o niechęć jaką retro mnie darzy... i chyba jednak nadal pogarde...

a ja mówiam kto się czubi ten....... le dośc na ten temt;) bo się zachowujemy jak stare plotkary w oknie

"ja nie czuje zadnej niecheci u Ciebie do Niej ani na odwrót" na odwrót, jak to ujęłaś czuc ją wyraźnie :)

komiczne a ja popieram samice choćby retro zapierała się rękami i nogami i kolana sobie złączyła kropelka, bądż owinęła łańcuchem to widać że w pewien sposób nie dość że darzy cię sympatią to intrygujesz ją tak samo jak ona ciebie- oczywiście ze wględu na retro- piszę bez podtekstów łóżkowych

a co do reszty cóż retro poprostu trzyma się -w stosunku do ciebie -konwencji..... :P ;)

no właśnie wyklucza albo się do kogoś czuje niechęc albo go się na swój sposób lubi

Komiczne--mam nadzieje ze nie znasz moich wszystkich nicków Lubienie czy nielubienie na kafe to jest dla mnie abstrakcja. Na początku jak zakładała topiki ,to były emocje,nasze słynne wojny,wyzwiska... Teraz...Retro mogłaby mnie zszokować tylko topikiem\'\'czy od pocałunku można zajść w ciąże\'\' Juz wiem z opisu jak wygląda,jakiej muzy słucha.. retro i Ike sie nie przeklinają,Nefry wkleja linki dla retro,ja wirtualnie kiziam sie z Komiczne...nic juz Nas nie szokuje,bo sie znamy;) a czy lubimy....może tak może nie ....do nastepnej wojny;)

nie ike - oddziel sfere emocjonalną od intelektualnej i zoabaczysz, ze sprzeczne uczucia sa mozliwe

hmmm można prowadzić dyskusję na abstrakcyjny lub w przypadku retro na mniej abstrakcyjny temat- być wrogami w tej dyskusji ale się w jakis sposób lubic ale gdzie tu niechęc?? dla mnie retro niechęć do ciebie jest upozorowana- dla dobra sprawy;)

sami też czytam tylko nie bardzo wiem co ci odpowiedzieć no może tyle że się z tobą zgadzam

to ja dodam rzecz oczywistą jak słońce :-) czesto odmienne spojrzenie na sprawę powoduje, iż ktos nas zaczyna intrygować bo tak poprostu jest ciekawiej ;-)

Gość komiczne że mi matka obciąga
Naprawdę samiczko to mi się śniło

Gość komiczne że mi matka obciąga
1.08.2007 - Było 93,199 kg 15.09.2007 - 93,198 kg 15.10.2007 - 93,197 kg cel - 93,196 kg cel 2 -93,195 kg!!! Matka ma 85 kilo - nadwaga

równiez dodam coś od siebie: nie mam zielonego pojęcia co jest intrygującego w tym co piszę. Mówię całkiem serio. Nie widze w tym nic intrygującego. Nie wiem o co chodzi z tym intrygowaniem, nie łapię. Nie mam pojęcia skąd wziął się mój "sukces" na kafe. Ale skłonna jestem twierdzić że to po prostu kwestia kilku interesujących zbiegów okoliczności, odpowiedniego towarzystwa kóre się zebrało, oraz konfiguracji gwiazd...:) Niemniej, teraz czuje się trochę niewolnica pewnej konwencji, z którą się trochę męcze, przyznaje... Bo co to będzie jak pewnego dnia przyjdę pod starym nikiem by napisac że zakochałam się szczęsliwie..? Przeciez wyśmiejecie mnie wszyscy jak jeden mąż....:):)

Ju.. dlaczego? przeciez cały czas mówię że bardzo na to czekam..... :(

"Niemniej, teraz czuje się trochę niewolnica pewnej konwencji, z którą się trochę męcze, przyznaje..." Dzięki Retro:) dzisiaj stwierdziłam, że te rozmowy to takie doświadczenie w stylu wkładanie kija w mrowisko lub nieuleczalna choroba...:) Cieszę sie że to tylko na potrzeby głodnej publiki:)

Wiem, Retro, wiem. Tak sobie zażartowałam.;) Oczywiście życzę Ci tego, ale wiesz, to już nie będzie ta sama Retro.:)