Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Inny niż wszyscy.

Polecane posty

heh jego słynny świat równoległy jest jakby niebyło bardzo dobrym tekstem do poczytanie- bo arbitrem sztuki nie byłam nie jestem i nie będę chociaż do dziś nie wiec co to jest- kur-ike:P

rozumiem że dla równowagi dziś samica udaje niedostepną.........

do swiata równoleglego to ja mam tylko jedno zastrzeżenie...mnie tam nie ma 😤 :D:D:D

kyyrene może załapiesz się na drugą część ;)

\"niezrozumiełeś- chodzi mi dokładnie o wydźwiek jego nicku- nie szukanie jako osoby\" ja zrozumumialem, ale wkurwił mnie ostatnio wiec swoje dodałem :D Złosliwa - bo taka jest prawda :D I nie napisalem, ze jesteś łatwa - Ty tak sobie dośpiewałaś.... a pamietasz to i tak Cie to boli, bo sama o sobie tak myslisz... Kyyrenko- ja stawiam na sens i znaczenie... Lecz wiem, ze kobiety przedkładają brzmienie nad sens... Aczkolwiek kiedy ostatnio pisał że jestem hipokrytą mówiąc, ze przeszłość partnerki nie ma dla mnie znaczenie oraz sugerując, ze moja kobieta była na studiach luksusową dziwką, jakos ta jego polszczyzna straciła na uroku..

komiczne, ja pisalam o formie wyłącznie :) A że ostatnio straciłam wenę kafeteryjną i mniej tu bywam, więc większość (kon)tekstów mi umyka. Dlatego na temat treści nie będę sie wypowiadać.

ike, ja za mało kontrowersyjna jestem :D:D:D Jak to retro napisała "mdły środek" :P

Najwyżej wrocimy na stare śmieci :D:D:D Odczekamy pół roku, a potem z powrotem bedziemy rzuać sie w wir kafeteryjnych dyskusji :D

kyyrenko- wszystko musi mieć swój srodek- nawet atom go posiada;) po za tym z tym mdłym srodkiem delikatnie bym polemizowała

ike, mnie to ubawiło :) Ja okreslam to mianem też środka, tylko że złotego ;)

a co ty taka skromna jestes?? czemu od razu nie platyna?? :D

jeśli chodzi o mnie ja z małej chmury deszczu nie czynię chyba że ktoś postara się o niezłe chmurzysko

ale jak widzę powoli pojawiające się wpisy to mam wrażenie jakbysmy umawiali się na jąś ustawkę ;) :D

"sugerując, ze moja kobieta była na studiach luksusową dziwką, jakos ta jego polszczyzna straciła na uroku.." przeczysz sam sobie, najpierw twierdzisz, ze jego wypowiedzi są nie do zrozumienia, a potem wszystko rozumiesz zbyt dosłownie .. czasem ludzie dają tylko przykłady - ogólne

zdrobnienie od pociecha rzecz jasna :-) a swoje pociechy wszyscy zawsze kochać ;-)

Gość XVI Koncert Brandenburski
P. Justynoooo, zamierzasz się ze mną poboksować?

Gość XVI Koncert Brandenburski
Hmmmm, p. Justyna. Zabrzmiało bardzo, ale to bardzo obiecująco. W zasadzie nie mam wątpliwości, czego dotyczy Twój komunikat... A łóżko, p. Justynaaaa - mam nadzieję jest genug solidne, co? :-)

\"przeczysz sam sobie, najpierw twierdzisz, ze jego wypowiedzi są nie do zrozumienia, a potem wszystko rozumiesz zbyt dosłownie ..\" nie przecze bo wlasnie napisalem, ze nagle jego poetycki ton gdzies sie ulotnił... poza tym, jakies delikatnie mówiąc niestosowne sugestie dotyczące kobiety adwersarza są dość dziwnym sposobem prowadzenia polemiki... miałem napisać cos o jego matce? ale nie wazne, nie ma sensu dyskutowac z osobami mało obiektywnymi...

Komi, i Ty o ulatniającym się tonie na kafe?? poza tym chyba o tym nie ma sensu za dużo dyskutować? a Szukanie jest człowiekiem jak każdy tutaj ...