Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kordylia.01

jakie kolor dodatków do żółtych ścian??

Polecane posty

Gość kordylia.01

Chodzi mi o kolor zasłon,bibelotów na półkach,które będą pasowały do żółtej ewentualnie pomarańczowej ściany...:) Jestem przed remontem pokoju i chciałabym aby wszystko ładnie wyglądało!! Proszę o radę:)

Gość kordylia.01
mh...w temacie miało być oczywiście jaki(!!) kolor:O

Gość kordylia.01
mh...zielony (taki groszkowy) mogłoby być ładnie:D bo meble mam w brązie więc chyba będzie pasowało:)

Gość kordylia.01
ten pomarańczowy do żółtych ścian?? nie będzie się "zlewać"??

zależy jakie odcienie będą ścian i dodatków :) kiedyś miałam pokój: równoległe ściany żółte i pomarańczowe. podłoga zielona. i wszystkie dodatki w tych kolorach.i nie było źle;)

Gość kordylia.01
ściany chciałam pomalować na żółto (cytrynkę) lub pomarańczowo (też taki żywy kolor) meble i dywan są w brązie

moja corka ma w pokoju wyazny pomarancz a dodatki w kolorze czeronym , do brazowych mebli moze paowac czerien, wpadajaca w braz

Ja mam żywy żółty kolor ścian. Dodatki (pozostałe z poprzedniego zestawienia żółto-pomarańczowe ściany) szafir (obrazy), pomarańcz (donice), wprowadziłam zieleń wiosennej trawki (sofy + donice + ramki na zdjęcia). Ta zieleń prezentuje się najlepiej - powoli wymieniam wszystkie pomarańczowe i szafirowe dodatki właśnie na zieleń.

Gość gość
Ja mam obrazy też w tej tonacji z dodatkiem różnych kolorów i świetnie to wygląda. Wybierałam u DCN Gallery, zresztą obsługa dużo mi pomogła w wyborze.

Gość nataszszaa
odważne kolory ścian, ale jak wybierzesz pastele, to może się udać, a potem pomyśl o obrazach na ściany ? mogą być w tonacji czarno-białej, która doda mieszkaniu klasy, zobacz na stronę DCN Gallery, mają dobre ceny i ciekawy wybór obrazów, polecam http://www.dcngallery.pl/2/obrazy-na-plotnie/tematy

Gość basiula345
ktoś pytał już o zielone ściany, przy żółtych proponuję to samo, czarno-białe obrazy, nadadzą wnętrzu charakteru i wprowadzą oryginalny kontrast, zobacz na stronę DCN Gallery,obrazy nie są drogie a bardzo dobrze wykonane,