Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka1906

Jak to jest z tym ddaleniem meza od siebie??

Polecane posty

Gość Przez całą ciążę
nie wsółżyłam z mężem ( ciążą wysokiego ryzyka) Teraz jak bym nawet chciała to nie ma za często bo on oprócz 2 prac ciągnie jeszcze budowę przychodzi tak wymęczony że odrazu idzie spać. Zastanawiałam się czy kogoś ma bo częstotliwość spadła drastycznie ale nawet najmniejsze przesłanki tego nie potwierdzają Przyjdzie taki czas że wszystko wróci do normalności on jest przepracowany biedaczek.Dzieckiem tak się zajmuje że nawet nie przypuszczałam że będzie mi tak pomagać Przyjdzie czas wrócimy do normy

Mam nadzieje ze wrocimy jesli chodzi wlasnie o pytanie kenty co z ta pochwa po porodzie Heh tez sie zastanawiam trafilam raz na forum ginekologiczne i tam lekarz wypowiadal sie ze pochwa po juz jakims czasie staje sie taka jak byla a inne koniety mowily ze u nich sa nawet ciasniejsze heh szkoda ze nie pamietam co to za forum

Gość obudżcie sie kobiety
**********************mezczyzna jak nie wymaga od zony współzycia,,,to * napewno kogos ma i nawet wtedy gdy kochacie sie zadko z mezem tez to jest podejrzane 8mezczyzna juz taki jest i potrzebuje duzo seksu A WY TłUMACZYCIE TO SOBIE ,,,BO ZMECZONY,,,BO WYROZUMIAłY..BO SIE BOI.. HHAAAAA wybaczcie ale to jest śmieszne założe sie ze co drugiej damy na tym forum,,,maż obraca panienki na boku*************** **********************mezczyzna jak nie wymaga od zony współzycia,,,to * napewno kogos ma i nawet wtedy gdy kochacie sie zadko z mezem tez to jest podejrzane 8mezczyzna juz taki jest i potrzebuje duzo seksu A WY TłUMACZYCIE TO SOBIE ,,,BO ZMECZONY,,,BO WYROZUMIAłY..BO SIE BOI.. HHAAAAA wybaczcie ale to jest śmieszne założe sie ze co drugiej damy na tym forum,,,maż obraca panienki na boku***************

nie każdy facet leci na dupe ale ok nawet moge sie z tym zgodzic, ja jakoś sama nie jestem w stanie wyobraźic sobie np 11 mc bez seksu. Jak dla mnie wrecz niewykonalne, moja najgłuższa przerwa to trzy tyg. Ale oczywiście jeśli nie ma przeciwskazań bo jeśli są to już wiadomo ze należy sie powstrzymac.

pisze tam jakas babka 11 miesiecy bez sexu WYBACZ KOBIETO ALE SIE CZARUJESZ **** TY MOZE WYTRZYMAłAś ALE ON NA 100 % NIE OBUDZ SIE BABO ON JUż OBRóCIł ZE 100 PANIENEK

NIE NIE PRZETESTOWAłAM TEGO NA WłASNEJ SKóRZE,ALE NIESTETY MOJE KOLEZANKI PRZETESTOWAłY NA SOBIE **** I UWIEZCIE JAK NIE KOCHACIE SIE PRZYNAJMNIEJ 1 W TYGODNIU TO JUZ JEST PODEJRZANE bO MęZCZYZNA TO TAKIE STWORZENIE.tYLKO SZKODA MI TYCH NAIWNYCH KOBIET CO WIERZA I SNUJA JAKIES FANTAZJE

Fajnych mają mężów twoje koleżanki. A powiedz mieszkasz w slumsach czy w najgorszej dzielnicy??Najlepiej ujednolicić wszystkich.

julli* ** **** widze ze ty sie tez czarujesz albo chcesz uzagłuszyć jakies watpliwości w swoim zwiazku???a może ty tez podejrzewasz meza Acha a w slamsach jest internet???

Jakbyś dokładnie czytała topikto byś sie dowiedziała że łóżkowych problemów nie mam. Zazwyczaj osoby takie jak ty wyładowują sie na kobietach, które są szczęsliwe- chyba u ciebie jest jakiś problem...

obudzcie sie - ta twoja teoria ze 1 raz w tyg to mało sie sprawdza, bo owszem są mężczyźni ktorzy potrzebują wiecej seksu ale są tez tacy ktorzy wolą raz w tyg a konkretnie. No bo skoro cały dzień pracuje to może byc zmęczopny i nie miec ochoty na seks, nie każdy facet to maszynka do bzykania.

no ok,,czytałam ty nie piszesz o sprawach łóżkowych8** ale tyczyło sie to do kobiet które poruszyły temat sexu** bo wiesz jakos nie moge pojać tego jak mozna nie kochac sie miesiaćc,2 albo jak babka pisze 11 miesiecy.Wiem ze to jest nie wykonalne ze strony mezczyzn

Do obudzcie sie kobiety- Chyba jestes jakas zakompleksiona a twoim kolezanka chyba trafili sie jacys gnoje Ja z moim facetem teraz zadko wspolrzyje ale jestem pewna na 100% ze mnie nie zdradza nawet niema jak i kiedy Wiec smiesza mnie twoje kometarze I prosze nie odpisuj mi w ten sposob ze jestem glupia i naiwna bo uwierz nie jestem :)A tak apropo w naszym zwiazku zawsze to ja bylam tzw nimfomanka:)

pewnie masz troche racji - np zdarza sie tak że faceta żona po porodzie już nie pociąga, bo jest za gruba bo jest za brzydka bo nie daba o siebie, chodzi w luźnych brudnych od deserków spodniach i bluzkach i wiecznie nieuczesana to nie ma sie co dziwic ze szuka pocieszenia u innej, niestety znam kilka takich przypadków gdzie kobiety zawsze dbały o siebie były pięknie ubrane uczesane i robiły to dla siebie a nie dla faceta ale niestety, po porodzie wszystko sie zmieniło stały sie obrzydliwe i to nie z braku czasu a z braku chęci a faceci owszem, dawali im szanse czekali proponowali karnet na siłownie i że w tym czasie zostana z dzieckiem, czy wizyte u fryzjera lub kosmetyczki itd ale co babka uparta to i tak nie posłucha i jeszcze potem text a ty co kochasz mnie za to ze ładnie wyglądam jestes żałosny:( A co sie dziwic takiemu facetowi? Ja sama tez nie chcialabym chodzic do łóżka z tłustym nie dbającym o siebie facetem.

moja kolezanka ,,,której maż ja zadadzał miała tak* ***** nie współzyli 2 miesiące przed porodem z wiadomych przyczyn,po porodzie tez nie bo ona niemogła sie przemóc a on nie chciał jej zrobić krzywdy i był 'wyrozumiały"w jej słowa zanaczeniu.Póżniej okazało sie że od pół roku ja zdradzał i widywano go w agencjach.A jak on patrzył w dziecko jakby prawda nie wyszła na jaw to bym myślała ideAł MęZCZYZNA.************ ****************mOJA SIOSTRA TO SAMO DLATEGO WIEM CO PISZę.

Nie wiem jak jest z innymi mezczyznami ale z moim tak jest i nie zagluszam jakis swoich nie pewnosci bo ich niemam Pozatym jest milion sposobow aby zaspokoic mezczyzne :)

Czarnulka-my poprostu jesteśmy tak za**biste że nas nigdy nie zdradzą ;)

Wiesz bo napotkalas sie na takie przypadki Ja mam przyjaciela ktory zdradzal swoje dzieczyny sam mi sie do tego przyznawal potem sie zakochal nie wspolzyl z ta dziewczyna poniewa byla dziewica czekal na nia rok I jestem pewna ze z nikim ja nie zdradzil Poniewaz o kazdej zdradzie mi opowiadal Moj maz nie jest idealem tez czasem zerknie na laseczke ktora idzie obok nas ale nie jest to perfidne jestem z nim prawie 24 na dobe jak idzie do pracy sami mezczyzni on jest napalony na mnie strasznie ,i jak widze ze juz nie daje rady daje sie skusci na ognisty sex ale tak jak wczesniej pisalam kobiete Bog obdarzyl nie tylko cip.. ale takze paluszkami i ustami wiec daruj

Gość JESTEM JAK BARBE
JA jestem blondynka i wyglądam jak barbie mam 25 lat jestem opalona i szczuplutaka.Jak ide przez ulice to kazdy facet sie zamną ogląda a szczególnie ci co ida z żonką i dzieciakiem czasem.Facet KAżY ZDRADZI ,,NAWET TEN CO SIE ZAPIERA żE NIE ,A ZONA WIERZY MU W 100 %.MUSI NIEć TYLKO OKAZJE

Jestem jak barbie- hahahahhaaaaahhahahahahhahahahahahhahahhahahahhahahahahhahahhahahahhahah Ale mi poprawiłaś humor. Będe brechtać cały dzień

Juli haha no wlasnie Nie tak na serio nie wszyscy mezczyzni sa napaleni 24 na dobe nie ktorzy naprawde preferuja sex od czasu do czasu a mam pewnosc ze akurat ci swoich zon czy dziewczyn nie zdradzaja Znow moj znajomy wspolzyje ze swoja zona kilka razy dziennie ale to i tak mu nie wystarcza wiec chodzi do agencji poniewaz zona nie zgadza sie na oblewanie sie jego moczem w trakcie sexu -chore mozliwe ale moim zdaniem nie wszytskich facetow da sie wrzucic do jednego koszyka i niema reguly zdrady

Gość JESTEM JAK BARBE
NO NAPEWNO POPRAWIłAM CI HUMOR,,TYLKO ZE TERAZ MASZ W GłOWIE NUTKE NIEPENOśCI I BęDZIESZ MIAłA NAD CZYM MYśLEć..

No i jak każdy żonkę z tobą zdradza to prysznic nie pomoże. A z resztą twój opis i iloraz inteligencji podjeżdża tandetą

Hahahaha to Cie rozczruje nie twierdze ze moj facet by na Ciebie nie polecial bo takiej pewnosci miec nigdy nie bede no ale z tego co on mowi o takich niby barbi to bardzo watpie Ja nie wygladam jak barbi ale tez jestem niczego sobie ciemna karnacja naturalna ciemne krecone wlosy sczupla haha bylam do ciazy hehe wiec faceci tez sie za mna ogladaja a moj facet woli napewno taka urode jaka ja zostalam obdarzona niz jakas tam barbie nie ublizajac Tobie haha ale mnie rozbawilas:D

Dziewczyny nie dam rady sory Barbie ale poprostu nie dam rady hahaahaha nasowa mi sie tu pewna piosenka ale niechce nikogo obrazic no ale nie dam rady kojarzycie ten tekst "chlopcy wysmarowani samoopalaczem cos tam dalej a potem jest brzydkie slowo ..wytapetowana wycackane wracajace na czworakch z dyskoteki nad ranem" "jak ken i barbi na impreze wpadli" haha sory nie dalam rady sie powstrzymac:D

Gość JESTEM JAK BARBE
NIE BEDE SIE KłUCIC Z TOBA ALE WIEM SWOJE ,A MAZ ZAWSZE CI BęDZIE PRZYCHWALAł(ONI JUż TAK MAJą).A WY SIE CZARUJCIE DALEJ.A LASKA JAK BARBIE CHCIAłA BY BYC KAZDA TYLKO POłOWA SIE DO TEGO NIRE PZYZNA LUB BęDZIE ZAPRZECZAC BO POPROSTU NIE MA ZADNYCH MOżLIWOSCI BY TAK WYGLąDAC.hhhh JA SIE SMIEJE Z CIEBIE DO W POłOWIE NIE WYGLADASZ TAK JA

Mój facet wybrał mnie bo mu sie podobałam. Uważasz że jak jestem osobą, z którą mój mąż chce spędzić całe życie i go pociągam to będzie ryzykował zdradą?? Nie każdy jest pokroju twoich\" kolegów\".

Gość JESTEM JAK BARBE
A OPINIE NA TEMAT BARBEE powstały tylko i wyłacznie z z ust zawistnych bab zazdroszczacych urody właśnie tak jak ty

Haha moze nie wygladam i nie bede sie klucic bo to niema sensu Widac ze skro masz takie podejscie do mezczyzn zabardzo Cie nie szanuja Przykre ale to wynika z Twojej wypowiedzi heheh