Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka1906

Jak to jest z tym ddaleniem meza od siebie??

Polecane posty

Juli wiesz mysle ze z nia niema wogole co pisac pisze ze zarabia 8 tysiecy a tu ze jest matematyczka ktora tyle zarabia nawet na uniwersytecie Jagielonskim czy Warszawskim tyle nie zarobisz A do tego smiem twierdzic ze jakby uczyla na takim uniwersytecie czy byla az tak wyksztalcona jak mowi nie wypisywala by takich bzdur poniewaz nie miala by potrzeby zalic sie czy tez chwalic

Przybywam z daleka ma w zupełności racje A tak apropo podziwiam cie ze tak malo przytylas ja 8 miesiac i 14 i pol kilo w przod:(Naszczescie nie porobily mi sie roztepy ani inne swinstwo ktorego sie obawialam

Ja przytyłam 23 kilo a schudłam więcej niż przytyłam. Uważam że mam ładną sylwetkę i jestem z siebie zadowolona :)

kochana na rozstępy przyjdzie czas :P:P:P a tak poważnie to moja koleżanka przez całą ciąże nie miała ani jednego roztepu a po porodzie jak wyszła ze szpitala to brzuch miała w atakie pasy jak zebra :( wątpliwe jest ich całkowite uniknięcie tak samo jak to że znikną bo nie znikną:( zdarza sie ze niektore kobiety nie mają ale to juz chyba genetycznie uwarunkowane no i do tego wszystkiego dochodzi tez elastycznośc skory. Ja mam kilka na udach ale jakoś tego nie przezywam, podobam sie sobie taka jaka jestem. I to jest najwazniejsze.

Mam nadzieje ze wroce do swej poprzedniej figury Heh moj facet ma towarzystwo bo do pomocy przybyl kolega i teraz na gore musze im kawe i herbate nosci heh:) Chyba narobie im jakis dobrych kanapek bo juz bidulki troche robia:)

No moze przyjdzie moja mama ma juz 54 lata i ani jednego tak samo z jedrnoscia skory u niej jest swietnie Chcialabym to po niej odziedziczyc bo i tak jestem do niej mega podobna:DNo ale jak to jest z tymi roztepami one juz sa do konca zycia prawda>?? I jak wygladaja jak z bladna podobno sie zmniejszaja i nie sa juz uciazliwe

Nie przejmuj sie . Ja mam takie rozstępy że ich wogóle nie widać i jest ich takmało że nie zwrazacm uwagi. Masuj dużo brzuch np.oliwką

na początku zazwyczaj są bordowe lub czerwone ich szerokość zależy od skóry. Rozstępy są naturalnym czynnikiem występującym prawie w każdej ciąży i nie da sie tego niczym zlikwidowac. Chyba ze operacyjnie. Nawet niektore gwiazdy je mają i uważają za naturalne wiec nie ma sie czym przejmowac. Oliwka i owszem bardzo potrzebna. Ta moja koleżanka stosowała krem na blizny taki jak stosyje sie po operacjach itd zeby nie było widac rany i jej te ogromne roztępy sa prawie niewidoczne. Ale jednak są.

Gość Smutne.......
..... ze prawie kazda dyskusja w temacie damsko-meskim , w ktoryms momencie przeradza sie w klotnie..... a przeciez kazdy ma prawo do wyrazenia wlasnej opini... i po co od razu na niego naskakiwac ! Nie bronie nikogo... bo uwazam,ze kazda z Was ma racje.... dopoki zycie jej nie zweryfikuje. Przezylam wiele i jezeli moglabym cokolwiek doradzic to tylko to : ze TRZEBA MIEC OCZY SZEROKO OTWARTE !!!!! .... i nigdy nie dawac"odciac sobie reki" ani za meza ani za najlepsza przyjaciolke... za nikogo !

smutne... nie ty jedna był;aś zdradzona ja też, ale to nie znaczy ze trzeba wszystkich wrzucac do jednego wora i o każdym facecie wypowiadac sie jak o maszynce do bzykania.

Fakt masz racje za nikogo niemożna se dać uciąć reki, ale my wszystkie lubimy troszkę sie pokłócić takie juz jesteśmy. I po to te forum by wymienic miedzy sobą swoje zdania. A wiadomo że dla nas nasze zdanie jest najważniejsze i będziemy jego bronić

Pybywam z daleka no sa ale przeciez chyba az tak nie szpeca Zreszta jesli bede je miala to przeciez sie nie potne a wlasnie przeczytalam ze robia sie one za sprawa hormonow i prawie kazda kobieta je ma poniewaz te hormony u kobiet wydzielane sa w czasie dojrzewania ,ciazy i tzw przekwitania Do Smutne masz racje trzeba miec oczy szeroko otwarte ja tez za nikogo reki bym sobie nie dala uciac Ale tez powinno sie odrozniac jednych mezczyzn od drugich i nie wszystkich wzucac do jednego wora

Nie oszukujmy sie kazdy bedzie zawsze bronic sowjego zdania no ale nie zawsze nalezy przystawac tylko i przy swoim bo czasami ludzie naprawde maja racje No kobietki juz takie sa ze lubia sie po sprzeczac ale jak tu nie reagowac na takie urne wypowiedzi co innego klutnia z osoba Cie nie szanujaca a co innego sprzeczka z humorem wobec osoby wypisujacej takie bzdety:)

Gość Smutne.......
...... skoro ta dyskusja jest tylko po to ,zeby sie poklocic.... to wycofuje sie. POZRAWIAM

czrnulka - nie szpecą nie martw sie:) Z biebiem czasu one maleja i stają sie prawie nie widoczne także nic ci nie będzie:P najwyżej nie wyjdziesz w stringach na plaże i nie bedziesz udawac BARBIE :classic_cool:

Ja nie miałam czerwonych rozstępów tylkomalutkie białe teraz są nie widoczne. I bez obaw-na plaży czuje sie doskonale. Przybywam z daleka- więcej optymizmu;)

Gość Smutne.......
Chcialabym z Wami porozmawiac,ale szlak mnie trafia,bo komp "chodzi"wolno...... mam internet bezprzewodowy..... i nie jestem na biezaco w dyskusji.... a szkoda.

Smutne ...mam nadzieje ze necik zacznie Ci poprawnie dzialac:) No teraz juz z rozstepami mnie calkowicie przekonalyscie:D Wiec jestem przygotowana na ich atak hehe:D

Zapraszamy do dyskusji...mam nadzieje przyjemnej :) Naprawiaj kompa

Gość Smutne.......
ok. najwyzej bede w temacie "do tylu" :) Rozstepy beda mniejsze jezeli bedziecie smarowaly brzuch kremami przeznaczonymi do ich likwidacji.Rzeczywiscie u jednych kobiet znikaja,a u innych zostaja no i ...... nie za ciekawie to wyglada.Jedyna rada to smarowac i masowac brzuch codziennie zeby skora byla elastyczna (mysle ze to calkiem mile zadanie dla meza :) )

Gość Smutne.......
....uff ruszyl i mam nadzieje,ze nie tylko na chwilke ! Urodzilam dwoje dzieci i nie mam rozstepow,ale dbalam o siebie. W drugiej ciazy przytylam az 30 kg !!!!!!!!!!! a coreczka wazyla tylko 2650 !!!! ....... myslalam,ze brzuch mi peknie, tak skora byla napieta. Uratowaly mnie masaze specjalnym kremem,ale wcieralam go codziennie po pare razy.Horrror,ale oplacilo sie :)

Wiecie co dziewczynki spadam ja bo mężusio wrócił i idziemy na spacer odezwe sie później

Gość Smutne.......
..... wlasnie teraz jak moge popisac to zaczynacie znikac :) MILEGO SPACERKU ZYCZE 111111111

hehe ja nie znikam tylko robilam pranie reczne i kregoslup mi siada O to duzo przytylas ja teraz mam kolejny dylemat poniewaz jestem bardzo ciekawa czy dzidzius sie juz obrocil w 28 tyg mial jeszcze ulozenie posladkowe teraz juz prawie 32 i ciagle mnie dreczy mysl ze moze sie nie odwrocic a jak to bylo u was>>??

No a teraz czas na moje popisy kulinarne-bede robic tarte z truskawkami- trzymajcie kciuki

Gość JESTEM JAK BARBE
ale wy jesteście głupie,,,TO CO Z TEGO ZE JESTEM MATEMATYCZKA,********************KOCHANE JA NIE PRACUJE W SWOIM ZAWODZIE BO JAKBYM PRACOWAłA TO NIE WIEM CZY 1000 Zł BYM ZAROBIłA.A CO DO NICKU LITERóWKI KAZDEMU SIE ZDARZAJA,,NAWET TYM CO PISZA TU ę I ą HEEE